• BluePhone67
    5k
    Otvaramo temu za javne osobe koje navijaju za nas klub za nas Dinamo Zagreb. Cesto vidjamo i cujemo na TV i medijima za ostale klubove i javne osobe koje se cesto hvale i sa ponosom kazu za koga navijaju, a sto se tice naseg kluba cesto se to presucuje. Zasto je tome razlog ne znamo jel je od osobe do osobe to individualno da iskaze javno ljubav prema svome klubu, a u buducnosti mozda ce bas taj javni glas naroda, biti potreban da dignemo Dinamo na jos visi nivo, mozda i demokratskiji u buducnosti gdje ce svatko imati pravo voljeti klub na svoj nacin, a ne da mu ga netko namece i krade za svoje potrebe.
  • BluePhone67
    5k
    Rene Bitorajac (glumac)
    Hrvoje Keckes (glumac)
    Marko Sladojev (politika)
  • BluePhone67
    5k
    Sanja Dolezal (pjevacica)
    Jasenko Houra (pjevac)
    Mladen Bodalec (pjevac)
  • BluePhone67
    5k
    Slavko Goluza ( rukomet)
    Kruno Simon ( kosarka )
    Damir Markota ( kosarka )
  • dinamo vitez
    580
    Janica i Ivica (skijanje)
    Dudo Simenc (vaterpolo)
    Drazen Petrovic je isto bio Dinamovac
    Sandra Perkovic (atletika)

Lana Banely (novinarka/taekwondo)
    Bozo Susec (komentator)
    Ivica Blazicko (komentator)
    Drazenko Kovacic (sudac) :D
  • deda
    36.6k
    Deda :wink:
  • BluePhone67
    5k
    Zvonko Alac ( novinar )
    Vice Karin ( novinar )
    Sanjin Spanovic ( novinar/tv voditelj )
    Hamed Bangora ( ex tv voditelj )
    Andrija Jarak ( novinar za posebne prilike )
  • LovroZG
    1.3k
    Filip Zubčić (skijanje)
  • BluePhone67
    5k
    Tin Srbic ( gimnastika )
    Sasa Kopljar ( tv voditelj vidjao ga, mislim da je )
    Jurica Popovic ( muzicar )
  • Zambatine škude
    3.5k
    Nije mi Blue vjerovao, ali Danijel Subašić :wink:
  • deda
    36.6k
    Petar Vlahov - novinar
    Tarik Filipović - glumac
  • BluePhone67
    5k
    Kako se zove onaj zuti glumac sa keckesom ?
  • dinamo vitez
    580
    Marija Tolj (atletika)
    Nives Celzijus (knjizevnica)
    Ivana Knoll (instagram) :D

f697ff3b0fe19cec4bc8.png
  • marcio amoroso
    41.5k

Ni ja ne vjerujem pošto na instagramu objavljuje grbove Hajduka. Za mene to nije navijač Dinama.
  • BluePhone67
    5k
    Renata Sopek ( dize noge )
  • deda
    36.6k
    Tomo Ničota i Olivari :wink:
  • Neki tip
    21.3k
    Tarik Filipović - glumacdeda

On je više puta rekao da navija za Čelik iz Zenice. Dinamo mu je, možda, drugi izbor.. ono, voli nogomet, živi u Zagrebu pa ajd da se pogleda malo. Legitimno naravno, ali da bih rekao da navija za Dinamo - ne bih, jer mislim da ne bi ni on. :)
  • BluePhone67
    5k
    Ratko Martinovic ( novinar/podcast)
    Zlatko Hasanbegovic ( politicar )
    Davorin Karacic ( odvjetnik/ politicar )
    Kresimir Kartelo ( politicar/tv voditelj )
  • Kwedi
    3.9k
    Edo Maajka (reper)
  • dinamo vitez
    580
    Ivica Banović (bivši nogometaš)
    Ivan Rakitić (Barcelona)
  • nkdz
    1k

Luka Petrušić, definitivno dinamovac, vidio ga i na futsalu i u obleki dinama (glumac)
  • BluePhone67
    5k
    Boris i Mario Mirkovic ( glumci )

Mogli bi i slike stavljat odmah da se vide face :cool:
  • BluePhone67
    5k
    Luka Petrušić, definitivno dinamovac, vidio ga i na futsalu i u obleki dinama (glumac)nkdz

E taj, ima jos jedan manji deblji i jedan mladji glumac. Budem ih ja vec nasao negdje
  • BluePhone67
    5k
    E taj, ima jos jedan manji deblji i jedan mladji glumac. Budem ih ja vec nasao negdjeBluePhone67

Adnan Prohic ( glumac ) na sjeveru ga vidio
  • Mr Anderson
    11.6k
    Gari Capelli (Ministar turizma)
    Igor Pamić (trener)
    Miroslav Škoro (kandidat za predsjednika)
  • Zambatine škude
    3.5k
    1/1, odrastao kao dinamovac.

A kaj će nego objavljivati njihove slike, igrao je u Hajduku i Hajduku 2 15 godina i postao legenda. Ima puno takvih "profesionalnih prebjega", u posljednje vrijeme uglavnom "naši" koji odu tamo...
  • Kwedi
    3.9k
    škoro i capelli?
  • BluePhone67
    5k
    Marko Perkovic ThoMPson ( pjevac ) nijedinamovac potvrdjeno
    Tomislav Bralic ( pjevac )
  • Kwedi
    3.9k
    gordan maras (političar)
  • BluePhone67
    5k
    gordan maras (političar)Kwedi

Lazes, da mene jebes samo
  • Zambatine škude
    3.5k
    Nenad Pokos, sveučilišni profesor

Toni Babarović, sveučilišni profesor i član Kawasaki 3pa
  • Kwedi
    3.9k
    Lazes, da mene jebes samoBluePhone67

bio je u saboru prošle godine palamudio kad je išlo oko privatizacije, istovremeno kad i sladoljev.

imaš ga i ovdje https://twitter.com/gordanmaras/status/312554984766054401
  • BluePhone67
    5k
    bio je u saboru prošle godine palamudio kad je išlo oko privatizacije, istovremeno kad i sladoljev.

imaš ga i ovdje
    Kwedi

Bome da, PM
  • Zambatine škude
    3.5k
    Sve te političare bi mirno zbrisao s liste navijača..Osim Kartela, Hasana i Karačića, koliko god se s njima ne slagao u nekim stvarima, bili su dio tribine, a tek kasnije upali u politiku...Ovo ostalo je sve veliki upitnik
  • Kwedi
    3.9k
    Josip "Kvegav" Kregar (političar/profesor)
  • Kwedi
    3.9k
    Sve te političare bi mirno zbrisao s liste navijača..Osim Kartela, Hasana i Karačića, koliko god se s njima ne slagao u nekim stvarima, bili su dio tribine, a tek kasnije upali u politiku...Ovo ostalo je sve veliki upitnikZambatine škude

onda možemo komotno i 90 posto predloženih imena u ovoj temi.
  • Guinness
    2.8k
    Ivan Rakitić (Barcelona)dinamo vitez

ovo smeće sigurno ne navija za Dinamo
  • deda
    36.6k
    Zdravko Mamić :yum:
  • Papastrumf
    16.1k

Od malih nogu. Kao i otac i citava obitelj.
  • Kwedi
    3.9k
    Zakaj?Zambatine škude

imamo navedene lanu banely, nives, renatu sopek i slične (čak i moj edo maajka) koji realno navijaju za dinamo kao i ja za denver broncos (znam jedino o njima kojem sportu pripadaju)
  • Kwedi
    3.9k
    Od malih nogu. Kao i otac i citava obitelj.Papastrumf

majka nešto provocira u familiji? :wink:
    https://www.vecernji.hr/sport/majka-ivana-rakitica-uclanila-se-u-hajduk-1110714
  • Zambatine škude
    3.5k
    Pa to i je kategorija "poznati navijači" svugdje... Ali Lana Banely nema nikakve koristi od toga, ovi imaju, zato komentiram
  • Kwedi
    3.9k
    istina, hasanovci su imali korist od toga kao friški primjer
  • dinamo vitez
    580
    Zašto smeće? I on je legitimno navijao za Dinamo protiv Basela, par mjeseci nakon što je otišao iz tog kluba :D

Rakitić: Navijat ću za Dinamo

Tata mu je u Švicarskoj osnovao i klub, Dinamo Mohlin. Od sadašnjih igrača koji nisu iz Zagreba, Gavranović je isto veliki Dinamovac.
  • Kwedi
    3.9k
    navijao je u toj utakmici.

Ivica Tucak, negdje mi zvoni da je i on dinamovac
  • BluePhone67
    5k
    Renmen (reper)
    Stoka (reper)
    Nered ? Ne znam
    Sasa Pavlicic Bekic (odvjetnik)
  • BluePhone67
    5k
    Dario Saric (kosarka)
  • Infinity
    18.2k
    ovo smeće sigurno ne navija za Dinamobk5b

Nisam mu ni ja ljubitelj, ali navija.

I jos jednog da dodam. Jakov Fak. Nisam dugo pratio, al prije je njegov komentar bio na skoro svakoj objavi sa sluzbene stranice na fb.
  • BluePhone67
    5k
    Frano Cirko ( politika )
  • Carrasco
    6.3k
    Filip Juricic (glumac )
    ratko martinovic (voditelj)
  • BluePhone67
    5k
    Alojzije Jankovic (sahist)
    Luka Bulic (voditelj)
  • Carrasco
    6.3k
    Thompson je hajdukovac
  • BluePhone67
    5k
    Thompson je hajdukovacCarrasco

Nije
  • Eduardo
    24.3k
    Braća Martin i Valent Sinković (veslači)
  • marcio amoroso
    41.5k

Igrati profesionalno za nekoga je jedno a postavljanje slika u slobodno vrijeme 10 godina nakon igranja za njih je drugo. Moje osobno mišljenje.
  • BluePhone67
    5k
    nisam vidio ovo.. Micem ga sa popisa teska srca, al ljudi koji ga znaju kaze da je bio sigurno prije za Dinamo.
  • nkdz
    1k
    Ima negdje na netu interview povjerenika za clanove iz Splita da je Thompson bar na papiru bio član
  • BluePhone67
    5k
    Luka Podrug ( politika )
  • Kwedi
    3.9k
    Drago Plečko ak nije spomenut
  • cron1ck
    1.8k
    Mila Horvat(voditeljica) ako se na varam jos nitko nije spomenuo
  • BluePhone67
    5k
    Toni Bosnjakovic ( paraolimpijac )
    Marijana Petir (politika)
    Rade Serbedzija ????? ( glumac) vidjao ga
  • xavier
    12.1k
    Sad ovdje imamo stvarno široku lepezu javnih osoba...od bivših/sadašnjih ultrasa, preko onih koji su redovito išli na utakmice i onih koji pogledaju doma na televiziji pa sve do onih "ne pratim baš previše nogomet, ali sam za Dinamo" :cool:
  • BluePhone67
    5k
    Ne mogu se sjetit glumca 40 - 50 god, crni ima uvijek bradu 3 dana staru i brada mu prelazi preko obraza onako visoko do ociju i mislim da je bio na ratistu kao klinac
  • BluePhone67
    5k
    Ivan Tepes (politika)
  • Neki tip
    21.3k
    Sad ovdje imamo stvarno široku lepezu javnih osobaxavier

Ma nabajalo se tu sve i svakog.. meni to djeluje ko ona pjesma Dine Dvornika - Malo nas je, al nas ima
  • Draž
    1.5k
    Bariša Krasić - košarkaš, bivši igrač i kapetan, a sad pomoćni trener Cibone
  • Kwedi
    3.9k
    Rade Šerbedžija nema veze s Dinamom. Navijao za Partizan i simpatizirao NK Zagreb (družio se s Močibobom i ekipom)
  • BluePhone67
    5k
    Darko Janes ( glumac )

Moze biti, uglavnom vidjao ga okolo i na stadionu, zato sam i stavio upitnik uz ime
  • BluePhone67
    5k
    Zlatan Hrle Soma Dolara ( pjevac/animator )
  • Eduardo
    24.3k
    Filip Hrgović (boksač)?? on je izjavio da mu je san boksati za svijetsku titulu na punom Maksimiru. Sad, ima li to veze s tim da navija za Dinamo ne znam. Iz tog razloga sam stavio ? ako netko zna nek nadopuni.

Braco Cigan i Jajan :sweat:
  • markoli
    1.8k
    Filip Hrgović (boksač)?? on je izjavio da mu je san boksati za svijetsku titulu na punom Maksimiru. Sad, ima li to veze s tim da navija za Dinamo ne znam. Iz tog razloga sam stavio ? ako netko zna nek nadopuni.Eduardo

Ne zanima ti njega nogomet niti ga prati, ali dolazi iz "dinamovske" obitelji.

Makar mi je glupo sad takve nabrajati, jer realno možemo nabrajati do prekosutra. Ja sam više da brojimo javne osobe tipa Kečkeš, Knjaz, Sladoljev i sl. koji na dnevnoj bazi prate Dinamo, znači malo aktivniji tip navijača.
  • xavier
    12.1k
    Makar mi je glupo sad takve nabrajati, jer realno možemo nabrajati do prekosutra. Ja sam više da brojimo javne osobe tipa Kečkeš, Knjaz, Sladoljev i sl. koji na dnevnoj bazi prate Dinamo, znači malo aktivniji tip navijača.markoli

Upravo to je i bila poanta onog što sam jučer napisao. Skoro pola Hrvatske "navija" za Dinamo, ali koja je poanta navoditi kao "navijača" nekog koga nogomet zapravo uopće ne zanima, ali će eto na pitanje "Dinamo ili Hajduk", izabrati Dinamo?
  • dinamo vitez
    580
    Poanta je u tome da ne možeš baš za svakoga znati moli li ujutro i navečer Dinamovu krunicu ili je samo deklarativni Dinamovac. Sumnjam da je itko od navedenih fanatik poput nas pa komentira po forumima :D znam samo da Zubčić ide na skoro svaku utakmicu, svi ostali su po toj nekoj 'skali fanatizma' iza njega u tom slučaju.
  • BluePhone67
    5k
    Ja se sa Vama slazem da ovdje ima svega i svacega, ali generalno se ne slazem iz razloga jer od svakog navedenog danas-sutra potencjalno mozda ce se imati korist od njega. Pa tako imamo Dudu Simenca koji se odazvao na prvu Salatu kao i Boris Mirkovic kao i ostali, imamo Sanju Dolezal, RanMana koji su se recimo ukljucili u video za ZZD kao i neki ostali navedeni, pa imamo ovdje recimo Kartela i ostale koji se ukljucili u gradskoj skupstini ne bitno kako je to zavrsilo, pa imamo osvjetnika Karacica koji je aktivan cijelo vrijeme oko BBB i presuda, pa imamo Pavlicica Bekica koji redovito dolazi na Dinamo Pub kvizove i itekako ce se mozda moci iskoristit, uglavnom svi oni vise manje je iskoristiv materijal koliko god je netko vise ili manje na tribini. Imamo primjer da su dva anonimna kolekcionara za 99,99% mase napravili izlozbu, naravno uz pomoc DTSM koja je bila super posjecena, a itekako imaju sto za reci puno vise. Zasto sutra ako se krene u projekt podcast nebi pozvali neke mozda manje eksponirane javne osobe i ukljucili od nekih akcija, npr turnir glumaca protiv pjevaca a kada se stavi na papir ima toga podosta cak i za humanitarnu akciju za nekog od navijaca, igraca, grupe ili klub. Uglavnom, svi su oni potencijalni samo ih se treba iskoristit i sa njima gradit kult da i ostali se pridruze javnom iznosenju da navijaju za Dinamo, ali da ima mozda nis koristi ima ali toga ce uvijek i biti.
  • BluePhone67
    5k
    Tomfa Kawasaki 3P (pjevac)
    Zeljko Mavrovic ( boksac)
    Ripper (pjevac)
  • Neki tip
    21.3k
    Ja sam više da brojimo javne osobe tipa Kečkeš, Knjaz, Sladoljev i sl. koji na dnevnoj bazi prate Dinamo, znači malo aktivniji tip navijača.markoli

Pa, to bi imalo smisla, ali mislim da je taj vlak u ovoj temi odavno prošao.. :smile:
  • BluePhone67
    5k
    Glumci :
    Rene Bitorajac (glumac)
    Hrvoje Keckes (glumac)
    Luka Petrušić, ( glumac )
    Adnan Prohic ( glumac )
    Filip Juricic (glumac )
    Darko Janes ( glumac )

Politicari :
    Gari Capelli
    Gordan Maras
    Josip Kregar
    Frano Cirko ( politika )
    Luka Podrug ( politika )
    Ivan Tepes (politika)

Muzicari :
    Jasenko Houra (pjevac)
    Mladen Bodalec (pjevac)
    Edo Maajka (reper)
    Miroslav Škoro
    Thompson
    Tomislav Bralic
    Renman
    Stoka
    Zlatan Hrle Soma Dolara
    Ripper (pjevac)

Sportasi :
    Slavko Goluza ( rukomet)
    Kruno Simon ( kosarka )
    Dudo Simenc (vaterpolo)
    Drazenko Kovacic (sudac)
    Filip Zubčić (skijanje)
    Tin Srbic ( gimnastika )
    Marija Tolj (atletika)
    Ivan Rakitić (Barcelona)
    Igor Pamić (trener)
    Ivan Rakitic
    Ivan Tucak
    Dario Saric (kosarka)
    Bariša Krasić -
    Jakov Fak

Mediji :
    Bozo Susec (komentator)
    Zvonko Alac ( novinar )
    Vice Karin ( novinar )
    Petar Vlahov - novinar
    Ivana Knoll (instagram
    Tomo Ničota
    Olivari
    Mila Horvat
    Robert Knjaz

Profesori/odvjetnici itd...
    Drago Plečko
    Goran Pavel Santek
    Toni Babarović

Mislim da sam ih sve prepisao i da nisam nekog preskocio. Evo da imamo na jednom mjestu pa nastaviti niz
  • Infinity
    18.2k
    Ja jednog dodao i bas njega zaobidjes :rofl:
  • deda
    36.6k
    Ja sam na jednoj utakmici sreo Željka Bebeka, ne znam jel on naš navijač. Nisam čuo da ikad priča o nogometu.
  • BluePhone67
    5k
    ispravljeno, nadodano :up:
  • ZDS86
    206
    Mavrović nije navijač Rijeke?
  • xavier
    12.1k
    Mavrović nije navijač Rijeke?ZDS86

Ne, to si pomiješao s tekstom kako je vodio navijanje na utakmici reprezentacije na Kantridi.

"Šaka sa Srednjaka", naš legendarni boksač Željko Mavrović rastao je uz Dinamo.

"Odrastao sam na Dinamovoj '82, kao Bad Blue Boys. Sjećam se kvartovske spike iz tog vremena, "ej buraz kak' smo dobri vremena". Mi svi imamo potrebu nečemu pripadati, i ako je ta skupina pozitivna i ima viši cilj, onda je to ono što tražimo.
  • Infinity
    18.2k
    Ja sam na jednoj utakmici sreo Željka Bebeka, ne znam jel on naš navijač. Nisam čuo da ikad priča o nogometu.deda

Ja nikad nisam nigdje vidio da se on deklarirao kao navijac nekog nogometnog kluba, a istog sam u proslosti jako pratio. Ipak, ne vjerujem da isti navija za Dinamo, mozda je to bila samo neka usputna utakmica. Sva ta glazbena ekipa iz tog vremena i porijeklom iz Sarajeva je uglavnom navijala za Zelju. Tifa, Nele, Sejo, Cola, Djuro, Pimpek, Elvis itd. Neki su imali i pjesme, a mnogi i dan danas propagiraju za koga su.
  • BluePhone67
    5k
    Samo cu reci da je i danas glumac Adnan Prohic ( glumac ) na tekmi u Norveskoj kao i jos neke vidjene javne osobe sa popisa
  • marcio amoroso
    41.5k
    Možemo ovdje pridodati i Maria Hezonju.
  • xavier
    12.1k

Ne navija on sigurno za Dinamo.
  • marcio amoroso
    41.5k

Na Twitteru je objavio ovo: DZG!!!
    Uz to sliku Dinamovog slavlja.
  • xavier
    12.1k

Zato što prati sve živo i objavljuje, ali ne znači to da je za Dinamo.

Svojevremeno je između ostalog izjavio da bi karijeru radije nastavio u Partizanu nego u bilo kojem hrvatskom klubu.
  • marcio amoroso
    41.5k

Gle, ovdje je bila diskusija za Subašića da je Dinamov navijač iako objavljuje Hajdukove grbove i druge pm.
    Momke ne znam osobno pa ne mogu tvrditi ništa ali mi vise logike ima da je netko Dinamovac ako objavi Dinamov grb nego ako objavi Hajdukov.
    Možda griješim.
  • xavier
    12.1k

Moje mišljenje je da bi Mario na isti način u toj situaciji objavio i grb Hajduka, Rijeke ili Osijeka.

Možda sam u krivu, ali to je moje mišljenje.

EDIT

Našao sam jedan intervju s njim:

U razgovoru za Croatian Sports dotakao se i nogometnih tema.

"Dok sam bio u Duborvniku sam bio navijač Hajduka. Svi su dolje navijači za Hajduk. Kada sam stigao u Zagreb počeo sam navijati za Dinamo koji je igrao jako dobro. Sada su oba kluba potonula i jednostavno mi se nitko više ne sviđa i ne navijam za nikoga".

Sad opet "navija" za Dinamo. To ti je njegovo "navijanje".
  • deda
    36.6k
    Čini mi se da Goran Bare navija za Dinamo
  • BluePhone67
    5k
    on misli vjerojatno da jos postoji Dinamo Vinkovci :lol:
  • deda
    36.6k
    Nije, tovar je
  • Bosna86
    12.1k
    Pa jebemu kako ste zaboravili naseg momka iz Dubrovnika
    Buduci UFC borac i navijac Dinama 1/1 Ante Delija
  • Građanski1911
    329
    Pod novinare svakako staviti Dubravka Miličića (inače jedan od MVP-a Dinamovih pub kvizova)
  • dinamo vitez
    580
    Sinković brothers? Dinamo i oni se baš vole na twitteru. Što se Hezonje tiče, njega bih, kao i Thompsona, stavio među simpatizere. Ljudi jednostavno vole hrvatske klubove.
  • davidinamo
    366
    Mikulić ( Nogometaš )
  • Infinity
    18.2k
    Mikulic je kao i Pamic igrao za Dinamo pa mi je to malo smijesno nabrajanje. Mogli bi onda dodati ovdje barem jos 200 nogometasa. Soudanija se recimo vidjalo na utakmicama Dinama, kao i Sigalija.
  • Carrasco
    6.3k
    Franko Skugor (tenis)
  • Kwedi
    3.9k
    Bob Sapp :cool: :rofl:
  • platini
    230
    Igor Vori
  • platini
    230
    NBA zvijezda Andrija Andrew Bogut
  • Eduardo
    24.3k
    Andrija JarakBluePhone67

Novinar za ekstremne situacije...

On bi se mogao javljati uživo s mjesta događaja kad se Maksimir uruši.
  • cron1ck
    1.8k
    Nives Celzijus (spisateljica) :lol: :rofl:
  • BluePhone67
    5k
    Pa da, prodala je vise "gole istine" nego Jo Nesbo :rofl:
  • nkdz
    1k
    Mislim da smo njih neopravdnano izostavili (bar ih ja ne vidim zasad navedene), General Woo i Target,
    masu pjesama o zagrebu i Dinamovci.

Jucer na danima piva u Karlovcu pozdravili sve Karlovačke boyse, odlican koncert

"Znaš da Zagreb ima ludi ugled, mrze te di god dođeš ako veliš da si purger
    Al mislim da samo briju na ljubomoru digni ruke ako voliš metropolu" <3
  • nkdz
    1k
    Sjetio se jos par:

Domagoj Vorberger - Pjevač,grupa Corto, Pozdrav Azri, ima pjesmu Ispod zastave plave
    Zvonimir Varga - Pjevač,vidio sam ga cesto na tekmama ili u birtiji da prati Dinamo
  • marcio amoroso
    41.5k
    ousltotfru1yee29.jpeg
    Navijač Dinama.
  • Bosna86
    12.1k
    Matija Babic vlasnik Indexa, ne znam jel spomenut.. Lik zna vise o Dinamu nego pola Zone i prati stalno, koliko god to ludo zvucalo
  • 000
    947
    opq0z0thpw88wn6u.jpeg
    Neki lik sa zapada :cool:
  • Neki tip
    21.3k
    Neki lik sa zapada :cool:Cavalera

Nisam ja, kunem se! :lol:
  • Papastrumf
    16.1k

Bio je kao mladji cak nekoliko puta na sjeveru.
  • BluePhone67
    5k
    Nik Titanik ( karikaturist )
  • 000
    947
    Nisam ja, kunem se! :lol:Neki tip sa Zapada

:rofl: Napisao bih "Neki tip sa Zapada" da znam da si ti.
    Ovako ostaje samo pjevac grupe pionira pastir rocka :cool:
  • Neki tip
    21.3k
    potejto potato :wink:

Ma igra riječima, razlika je jasna, kao i da ja nisam Žac. :)
  • 000
    947
    Ma igra riječima, razlika je jasna, kao i da ja nisam Žac. :)Neki tip sa Zapada

Da, da, upravo to :up:
  • BluePhone67
    5k
    Ivan Mlinaric ( novinar )
  • Bosna86
    12.1k
    Jel njemu Mlinka stari?
  • BluePhone67
    5k
    Da, koliko ja imam informaciju.

@Zambatine škude ti sigurno znas ?
  • Zambatine škude
    3.5k
    Matija Babic vlasnik Indexa, ne znam jel spomenut.. Lik zna vise o Dinamu nego pola Zone i prati stalno, koliko god to ludo zvucaloBosna86

Dinamovac je, ali prati vrlo površno..
  • Bosna86
    12.1k
    Frend mi radi za njega u Taste Atlasu pa mi je rekao da prati utakmice stalno... Da nije zaslijepljen ideoloskom mrznjom, mozda bi i bilo covjeka od njega :smile:
  • đole
    350
    Matej Mišić, SDP-ov gradski zastupnik. Jedan od najstrastvenijih Dinamovaca koje poznajem.
  • BluePhone67
    5k
    Damir Markus Kutina HOS ( heroj )
  • Von
    8
    Davor Dretar Drele njega sam vidio na tekmi
  • Bosna86
    12.1k
    Pokojnom navijacu Dinama Kemalu Montenu je danas rodjendan
  • Kwedi
    3.9k
    bio je navijač sarajeva, ne dinama
  • Bosna86
    12.1k
    Rodjen na stadionu Sarajeva, poslije toga dosao u Zg i zavolio klub
  • Kwedi
    3.9k
    Osim naručene pjesme, di ima ikakva veza Keme i Dinama?
  • Bosna86
    12.1k
    Negdje u glavi mi je ostao intervju gdje je pricao kako je rodjen doslovno na Kosevu, kako je trenirao i poslije toga je pricao o Zagrebu i da je snimio pjesmu jer Dinamo simbolizira Zg za njega.. Ako grijesim, lako je izbrisati
  • Pop corn
    8.7k
    On je više puta rekao da navija za Čelik iz Zenice. Dinamo mu je, možda, drugi izbor.. ono, voli nogomet, živi u Zagrebu pa ajd da se pogleda malo. Legitimno naravno, ali da bih rekao da navija za Dinamo - ne bih, jer mislim da ne bi ni on. :)Neki tip sa Zapada

Obzirom da smo frendovi iz prve ruke ti mogu reci da je Tarik veliki Dinamovac i voli naš klub.

A i član je Futsal Dinama!
  • Pop corn
    8.7k
    Zaboravili ste i Krunu Simona koji je isao dosta i na gostovanja, a FD i DTSM-u je uvijek na raspolaganju....

A i evo tekst iz Vecernjeg di se spominju i Simon, ali i Zubo, kao i Istok Rodeš koji je isto Dinamovac...

8b9t12hqhw0be6d7.jpg
    2esqbyft7xr5rlp9.jpg
  • Pop corn
    8.7k
    Igor Stagljar (znanstvenik)
    Davorin Sretner (biznismen)
  • dinamo vitez
    580
    Ivica Zubac i Mario Hezonja su sinoć na društvenim mrežama čestitali Dinamu, radili su to i prije. Ne kažem da su navijači, ali valjalo bi provjeriti.
  • reziser
    7.5k
    Barbara Kolar
    Tamara Loos
  • BluePhone67
    5k
    Hrvoje Šalkovic (knjizevnik)
    Josip Jurcevic (povjesnicar)
  • Kwedi
    3.9k
    Tamara Loosreziser

ona je kao poznata?
  • reziser
    7.5k

Da
    Voditeljica na anteni. Na hrtu...
    Ima tu puno nepoznatijih
  • MarkoN86
    30
    Vladimir Kočiš Zec i pokojni Ševa,Ivo Robić i Vice Vukov?!
  • nkdz
    1k
    Ifka i Šaman s radija 101

Svaki put puste Dinamo ja volim kad je neka veća dinamova tekma

Danas su još dodali: " I Ifka i Šaman ga vole"
    Ne znam njihova puna imena
  • Von
    8
    Ne znam jel netko već spominjao našeg skijaša Natka Zrncica Dima, mislim da je i on
  • Markisha
    85
    Ne znam jel ste ubrojali ove momke ako niste ja ću
    K.R.A.S.T i Marin Ivanović Stoka..ja fan rep muzike ih znam a vi iz ZG(i okolice) jos bolje
  • BluePhone67
    5k
    Glumci :
    Rene Bitorajac (glumac)
    Hrvoje Keckes (glumac)
    Luka Petrušić, ( glumac )
    Adnan Prohic ( glumac )
    Filip Juricic (glumac )
    Darko Janes ( glumac )

Politicari :
    Gari Capelli
    Gordan Maras
    Josip Kregar
    Frano Cirko ( politika )
    Luka Podrug ( politika )
    Ivan Tepes (politika)
    Matej Mišić

Muzicari :
    Jasenko Houra (pjevac)
    Mladen Bodalec (pjevac)
    Edo Maajka (reper)
    Tomislav Bralic
    Renman
    Stoka
    Zlatan Hrle Soma Dolara
    Ripper (pjevac)
    General Woo
    Target
    Domagoj Vorberger
    Zvonimir Varga
    Vladimir Kočiš Zec

Sportasi :
    Slavko Goluza ( rukomet)
    Kruno Simon ( kosarka )
    Dudo Simenc (vaterpolo)
    Drazenko Kovacic (sudac)
    Filip Zubčić (skijanje)
    Tin Srbic ( gimnastika )
    Marija Tolj (atletika)
    Ivan Rakitić (Barcelona)
    Igor Pamić (trener)
    Ivan Rakitic
    Ivan Tucak
    Dario Saric (kosarka)
    Bariša Krasić -
    Jakov Fak
    Ante Delija UFC borac
    Franko Skugor ( tenis)
    Igor Vori (rukomet)
    Andrija Andrew Bogut ( kosarka)
    Ivica Zubac
    Mario Hezonja

Mediji :
    Zvonko Alac ( novinar )
    Vice Karin ( novinar )
    Petar Vlahov - novinar
    Ivana Knoll (instagram
    Tomo Ničota
    Olivari
    Mila Horvat
    Robert Knjaz
    Dubravko Milicic novinar
    Matija Babic
    Nik Titanik karikaturist
    Ivan Mlinaric
    Davor Dretar Drele
    Tarik Filipovic
    Barbara Kolar
    Tamara Loos
    Ifka i Šaman s radija 101

Profesori/odvjetnici, ostalo itd...
    Drago Plečko
    Goran Pavel Santek
    Toni Babarović
    Damir Markus Kutina
    Igor Stagljar (znanstvenik)
    Davorin Sretner (biznismen)
    Milojevic Nikola
    Hrvoje Šalkovic (knjizevnik)
    Josip Jurcevic (povjesnicar)
    Braca Naukovic (biznismen)

Mislim da sam sve stavio napisane
  • Papastrumf
    16.1k
    MPT nije, znam iz prve ruke.
    Skoro isto tako.
    Bozo Susec je navijao za zvezdu.
  • BluePhone67
    5k
    Maknuti, ako sto treba nadodati i oduzeti recite pa cu i ostalo rijesiti.
  • Kwedi
    3.9k
    Tomislav Tomašević (Zagreb je naš)
  • LovroZG
    1.3k
    Dvaput si Rakitića stavio.
  • MarkoN86
    30
    Domagoj Jakopović Ribafish,Tomislav Perko putopisci i blogeri
  • Markisha
    85
    Drago Ćośić
  • ŠKORPIONI ZAGREB
    88
    Tomislav Tomašević (Zagreb je naš)Kwedi

Bravo to nam je stvarno na ponos da jedan takav antihrvat i cetnik bude Dinamov navijac molio bi da neko pametan i odgovoran ovo pobrise
  • BluePhone67
    5k
    Necemo brisati ljude zato sto je netko ljevicarski smrad i obrnuto ili šupak sa lijepim hrvatskim imenom, a navija za klub, a ako ne pripada klubu izbrisat cemo sve kao i ostale, ali neka se ljudi prvo izjasne ako nesto vise znaju o nekome. Ja ne znam za koga Tomasevic navija kao i za puno ljudi sto su napisani. Ne moram se slagat sa njegovom ideologijom i ne slazem se ali neka ostane na popisu, pa ako i je stvarno Dinamovac mozda netko pametan cita ovaj forum u nekoj prilici ga upita sto je on ucinio za zagreb i dinamo u koji se kune.
  • deda
    36.6k
    Nemojte pretjerivat. Da ne bi brisali ljude zbog krvnih zrnaca
  • Kwedi
    3.9k
    Ja ne znam za koga Tomasevic navija kao i za puno ljudi sto su napisani. Ne moram se slagat sa njegovom ideologijom i ne slazem se ali neka ostane na popisu, pa ako i je stvarno Dinamovac mozda netko pametan cita ovaj forum u nekoj prilici ga upita sto je on ucinio za zagreb i dinamo u koji se kune.BluePhone67

poznam ga. išao je još na dinamo od newcastlea.

u gradskoj skupštini prošle godine zna se kaj je bilo po pitanju stava gradskih zastupnika oko privatizacije dinama.

dok su oni kojima su puna usta dinama i zagreba prodali se bandiću za kikiriki i gradski ured za kulturu, te su svoj, naglašavam svoj prijedlog povukli sa točke dnevnog reda dok su bili za govornicom, tomašević i ekipa su glasovali protiv preoblikovanja dok se ne provedu izbori u klubu.

tak da, taj "antihrvat i četnik" kak neki vele više je bio na liniji od onih kojima bomboni ispadaju iz usta na spomen dinama, a dinamo su iskoristili za svoje guzice i političku trgovinu
  • BluePhone67
    5k
    Zato sluzi forum za razmjenu misljenja i da se nekad objasni situacija ukoliko je ona moguca bez obzira o kome se radi.

Popis poznatih bi nam svima trebao sluziti kao neki salabhter za buducnost i mozda neke humanitarne akcije, za marketing, za podcast, za video i poziv na tribinu, za bilo sto se moze u nekom trenutku povezat netko sa popisa i sa Dinamom u bilo kojoj konzumaciji.
  • ŠKORPIONI ZAGREB
    88
    Tomislav Tomašević (Zagreb je naš)Kwedi

vesna pusic, neven ciganovic, dalibor petko,vladimir seks,antonija blace,...
  • NB86
    16.7k
    Tomasevic je za razliku od tih cak proveo neko vrijeme na tribini
  • xavier
    12.1k
    Ivan Rakitić (Barcelona)BluePhone67

79ff0f22-5e4b-4a7a-8350-89e1486e2a28-dres765.jpg?v1

:joke:
  • reziser
    7.5k

i ja sam vidio to
    ali nigdje nije rekao da navija za hajduk...
    dobio ju na poklon...na presici
    pa nemre tam reć da ga neće
  • xavier
    12.1k

Ma naravno, uostalom, Rakitić je, za razliku od puno drugih s ove liste, javno rekao da navija za Dinamo. Samo mi je slika bila zanimljiva :blush:
  • reziser
    7.5k
    javno rekao da navija za Dinamo.xavier

zato se samo i nasmijao na poklon, obična provokacija :D
    i ja bi tak... nasmijao se...kaj ćeš
  • Markelo
    3.3k
    Ma to taj njegov kum ili sta mu je vec, forsira. Pa taj je stavio hajdukov šal i na Messija. Nezz jesu li mu i clansku dali.
  • Markisha
    85
    Aktivista,politicar,geograficar bivsi BBB
    Toma Bauer
  • reziser
    7.5k
    Bravo za Filipa! pmj9nde1t9zn62ma.jpg

Kao i ja... :heart:
  • BluePhone67
    5k
    Filip Pejić MMA borac
    Antun Racic MMA borac vjerojatno kada su sa njegove stranice nas tagirali
  • reziser
    7.5k
    U srijedu na zapadu viđen rene bitorajac
  • Zambatine škude
    3.5k
    Filip Pejić MMA borac
    Antun Racic MMA borac vjerojatno kada su sa njegove stranice nas tagirali
    BluePhone67

Pejke je domaći, za Račića nisam znao. On je, kao i Delija, iz Dubrovnika, skupa su bili iz tima "Gladijator" koji je tada bio ponajbolji u Hrvatskoj, valjda tu ima neka poveznica.
  • FetiviSplićaninIzGruda
    7
    05lko1fhx0srbn2t.jpg

Marko Karačić, basist Prljavog Kazališta

Na zadnjem koncertu u Areni na prsluku imao prišiveno =M= :)
  • BlauDivision
    464
    0dm9knb6bq5p0ds5.jpg
    atalanta-Dinamo
  • reziser
    7.5k
    Režek
    bqw7bzvpzer8pdpu.jpg

Filip Zubčić
    38108cieslvom8yg.jpeg

:joke:
  • Markelo
    3.3k
    4gh3qcpw2m200f4g.jpg

Andrija Jarak u intervjuu za Vecernji list
  • SAS1987
    17.4k
    Uroš Šerbec, bivši slovenski rokometaš a sada trener RK Celje. Kao klinac je zivio blizu Krskog pa je sa skupinom od 8 klinaca isao na vise manje sve domaće utakmice Dinama.
  • Kwedi
    3.9k
    http://www.yugopapir.com/2012/10/fudbalska-tema-1970-za-koga-navijaju.html

Antun Vrdoljak i Gabi Novak za Dinamo.

Tereza isto za Dinamo, makar joj je i Zvezda bliska.
  • Bosna86
    12.1k
    Gabi NovakKwedi
    Gabi pamti samo sretne dane
  • Markelo
    3.3k
    5kouz6jhlz07gzrg.jpg

Mirko Alilović za portal gol.hr
  • xavier
    12.1k
    Dinamo mu je "u krvi" i navija za Barcelonu :smirk:
  • Neki tip
    21.3k
    pa ko tebi.. Dinamo ti je u krvi, al navijaš za Man United :joke:
  • Navijač Dinama
    9.9k
    zaboravio je napomenut i Sesvete :rofl: :cool:
  • xavier
    12.1k

Ja u principu za to ne koristim izraz "navijati" niti sam ikad bio član Uniteda ili tako nešto.
  • mniokl
    286
    Nisam znao da on navija za Dinamo,odmah sam mu oprostio loše tekme u grupi velikih natjecanja.
  • Neki tip
    21.3k
    ma znam, zajebavam se. :wink: al čisto sumnjam da Alilović išta više od toga "navija" za Barcu. Ili da je njihov član. :smile:
  • r1oma
    1.5k
    z8vjpsfp5fz0awxb.jpg

Fokus na majicu :grin:
  • dELMINIUM
    16
    Zanimljivo je kako dosta ljudi iz akademske zajednice aktivno prati Dinamo. Budući da se konstantno vuku paralele između navijanja i obrazovanja ovo je zanimljiv podatak. Osobno sam bio student kod dva profesora koje sam redovno susretao na utakmicama.
  • Neki tip
    21.3k
    ima nešto intelektualnog snobizma u akademskoj zajednici pa tako i gledanja nogometa i nogometnih navijača (fanova u širem smislu) svisoka, ali u principu - tko je nogomet volio i za Dinamo navijao prije titule doktora znanosti i mjesta na nekom od fakulteta, taj nit je zanimanje za nogomet niti ljubav prema Dinamu izgubio zbog tih par kratica pred imenom.
  • luftwaffe
    673
    Peter Ike
    Nekada je ime Dinamo po svem komunističkom svijetu bilo znak zaludjele utopističke ideologije. Ali milijuni Hrvata u tom imenu otkriše sinonim hrvatstva jer su brojni ginuli i bivali progonjeni radi tog znaka. I promijeni se, postade nešto sveto, drago i hrvatsko.

Vodotoranj je vukovarski nekada značio tek jedno od brojnih uspjelih graditeljskih zdanja. Ali granate koje ga probodoše, posvetiše ga i on postade simbol svete žrtve. Vukovar poče značiti najsvetije tkivo nove Hrvatske, Ovčara poče značiti zapanjujuće nevinih stradanje iz mržnje… Opet se sve izmijeni u očima onih koji s njim susjećaju i ljube ga.

Križ je u rimsko vrijeme bio znak sramote, rugla, poraza i prezira. Ali Krist koji bješe raspet na njega, posveti ga i on postade najsvetiji znak spasenja, pobjede, ljubavi i znak najveće časti.

Poklič "Za Dom spremni!" – što god da je ikad značilo – posvetiše oni koji pod tim sloganom i stijegom za Domovinu pogiboše. Svima kojima je žrtva za Hrvatsku sveta i istinski je časte, s njom i ovaj znak i stijeg i amblem jednako i časte i ljube.

U krvi isprano, na križeve raspeto, pred streljane postrojeno, granatama pogođeno, ljubavlju zaliveno, smrću posvećeno, sve se spere, umije i preobrazi u očima onih koji žrtvu štuju i vole.
  • Keyser Soze
    13.5k
    Ratko Martinović večeras u Podcast Inkubatoru

rww0tf5kpqqd26ty.png
  • Gelipter
    4.2k
    "Volim samo Dinamo, alkohol i političku nekorektnost." R. M.
  • Nolifer
    11.1k
    on isto kak vjetar puhne, malo za dinamo, malo ismijava Hrvatsku sa svojim ''humorom'', niš mu više ne vjerujem...
  • Papastrumf
    16.1k

Ako zona uvede zlatne maline, ti si glavni favorit za dobitnika.
  • Nolifer
    11.1k

:lol: ima kandidata sigurno
  • Bosna86
    12.1k
    Ljubic sa HNTV... Jako lijepo

6z2ds5xcbcpjkuqh.jpeg
  • Neki tip
    21.3k
    daj ostatak :)
  • Bosna86
    12.1k
    Krećemo u njega sa šansom da prođemo dalje... To je to
  • xavier
    12.1k
    Bogut i Šarić jesu navijači Dinama, za razliku od Hezonja kojeg je netko spomenuo ranije na ovoj temi.
  • Navijač Dinama
    9.9k
    4vjciasy982yst2x.jpg
    yppb5q6qff31b4pb.jpg

Ivan Hodoba, Marijan Rastić i Zoran Grgić( zaboravio dres :monkey: )
  • masacusec
    5.3k
    Covjek je uvijek bio za Dinamo, a to sto je ideoloski obojen pigmentom crveno-roze boje, drugi je par rukava...
  • gh0c
    256
    Šveđo kralj :rofl: :strong:
    od 18:00 konkretno zakaj sam zalijepio
  • über alles
    1.8k
    Krunci je legenda uvijek bio !
  • r1oma
    1.5k

Zubo od 1:04:48 govori o Dinamu
  • reziser
    7.5k
    Još malo Mario Hezonja .... :heart:

mario hezonja
  • Mali dioničar
    17.2k
    Kruno Simon još jednom legendarno.

Jasmin Repeša za vas je jednom rekao "Kruno je odličan dečko, samo kod njega je problem ako mu stavite trening u isto vrijeme kada je i neka utakmica Dinama"?

- Haha, a to me prati kroz cijelu karijeru, to je jednostavno tako. Tata mi je tu ljubav nametnuo još dok sam bio mali, to se kod mene samo nastavilo. Evo, ja sada imam dvije kćeri, pa nemam kome nametati nešto slično, ali ako ću daj Bože jednog dana imati i sina, to će biti moja obveza.

Kako gledate na Dinamo ove sezone, "modri" su na europskoj sceni pisali povijest...

- Ma sve pratim, gledam sve utakmice Dinama. To je meni jedna posebna emocija, a dečkima stvarno skidam kapu na svemu što su napravili ove sezone. I to je ono o čemu svima pričam, ako ste u sportu potpuno posvećeni, imate samopouzdanja, onda je sve moguće. I oni su to pokazali, ne samo protiv Tottenhama, već tijekom cijele sezone, od prve do zadnje utakmice, na tome im iskreno skidam kapu. A pobjedama Dinama se veselim vjerojatno kao i sami igrači.

Znači i da pamtite gdje ste bili u trenutku kada je Dinamo izbacio Tottenham?

- A kako ne bih znao, to se pamti. Bio sam u Münchenu, mi smo sljedeći dan igrali bitnu utakmicu protiv Bayerna. Taman smo završili sve klupske obveze, imali slobodnu večer, a ja sam ju proveo na recepciji hotela gledajući Dinamo. Čim je završilo otišao sam na šank, uzeo si dvije pive za sobu, a naš generalni menadžer me samo ispratio pogledom i smijao se. Moji suigrači? Ma tu je puno Amerikanaca, nemaju oni tu emociju prema sportu kao mi, to je potpuno drugačija kultura, a ja i nemam neku tendenciju objašnjavati im kako je to kod nas.

Damir Markota je nedavno pričao kako ste zajedno išli na jednu utakmicu Hajduka i Dinama u Split, ali na koncu niste ni stigli na tribine...

- Haha, a istina. To su neke uspomene iz djetinjstva koje ostaju za sva vremena, stvarno smo imali dobrih i zanimljivih situacija u životu, a to gostovanje u Splitu na gdje nismo ni završili na utakmici bila nam je baš dobra zajebancija, haha - sa smiješkom je završio Kruno Simon

https://www.24sata.hr/sport/nisam-bas-veliki-fan-nba-lige-ovo-mi-je-najdrazi-sut-karijere-a-dinamo-mi-je-posebna-emocija-760398
  • Carrasco
    6.3k
    jel se odlučio za koga navija?
  • Keyser Soze
    13.5k
    Ovisi ko je popularniji u datom trenutku.
  • xavier
    12.1k
    Prilično sam siguran da on za nikog ne navija u pravom smislu te riječi, ali evo odradio je sezonu u Panathinaikosu pa mu je to vjerojatno malo približilo BBB.

No neću zaboraviti da je u jednom trenutku, kad je bilo pitanje u kojem će klubu nastaviti karijeru (radilo se naravno o košarci, a ne o nogometu), rekao da za nikog ne navija, ali da mu je možda "najbliži" Partizan :grimace:

Ok, Partizan je u to vrijeme imao dobru momčad i vjerojatno je mislio više u igračkom smislu, ali nije to opravdanje.
  • Blue98
    795
    Ivan Kušan (pisac)
  • Crusades
    16k

Nije baš nešto "prejavna" osoba ali u našim krugovima se spominjao već.

Nisam znao da je toliko puno išao na utakmice, čovjek još vodi i statistiku pobjeda, poraza i neriješenih. Pa eto, zanimljiv pogled na nečiju povijest odlazaka na utakmice. Pogledajte i komentare ispod twetta, ima zanimljivih.
  • Crusades
    16k
    stpma053jq0dnxoq.jpg

Sin od Ivice Kostelića u Dinamovom dresu.
  • og1986
    2.9k
    Neznam jel bio spomenut ali

Luka Cindrić ( rukometaš )
  • Woot
    101
    Marko Livaja ( nogometaš )
  • Krizy
    56.3k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/intervju-jakov-medic-san-mi-je-obuci-dres-dinama-a-haaland-nije-toliko-strasan-tv-uvecava/95526

Dosta visok, Dario Šimić mu je ujak pa ako se nastavi razvijati možda bude dobar za Dinamo.
    Pisalo se već o njemu u temi transfera, prvoplasirani su u drugoj njemačkoj ligi.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    ako se ne varam, stric ti je od tate brat, što znači da je dario šimić stric sinu od josipa šimića, a ovaj dečko se čak i ne preziva šimić :chin:
  • Krizy
    56.3k
    Napisao prvo da mu je Roko bratić i onda kad sam mijenjao odem na Dario stric jer u mene u obitelji 95% sa stričeve strane rodbina :rofl:
    Ujak :grin:
  • db-izbjeglica
    17.5k
    Napisao prvo da mu je Roko bratić i onda kad sam mijenjao odem na Dario stric jer u mene u obitelji 95% sa stričeve strane rodbina :rofl:
    Ujak :grin:
    Krizy

ne vjerujem ni da mu je ujak, šimići imaju jednu sestru koja je, ako se ne varam, u braku sa vlatkom đolongom. medić je onda vjerojatno nećak od darijeve žene pa mu je on tetak, a roko bratić
  • SAS1987
    17.4k
    Na prvo sam pomislio da nam se nudi Lovro Medić.
  • Infinity
    18.2k
    I ja isto :rofl:
  • SAS1987
    17.4k
    vec si se ponadao? :rofl:
  • Infinity
    18.2k
    Nismo mi te srece :sad:
  • Woot
    101
    Navodno smo Tomasevica snimili da pjeva himnu :lol: :lol: :lol:
  • Mali Zeus
    17.2k
    Tomašević mi je ok lik, zabrinjava me više ekipa oko njega.
  • Nolifer
    11.1k

da videl sam, nije mi bilo drago vidjet ga, ali kaj je tu je. bas su se nasli :vomit:
  • SAS1987
    17.4k
    Koliko ja znam se je on davno prije izbora deklarirao kao navijač Dinama i više puta kazao da je bio često na tekmama.
  • Woot
    101
    Ma sve pet, on i Mirkec malo pricaju tam. Nes pricaju i odjednom Mirkec krece pokazivat rukama oko stadiona i veli "e pazi tam ti kamen moze past". Bar ja imam takav dojam.
  • Nolifer
    11.1k

da se deklarirao kao navijacem dinama, zabranio bi on svojim pristasama, da nam saraju murale i obljepljuju svoje naljepnice preko nasih....
  • serbus
    4.9k

Za to smo djelomično i sami krivi da su izgubili strah u očima ti razni partizančići pod okriljem noći pa nam iskaču sa obronaka Bunduka i gustih šuma okolice. Jedino pozitivno da iz mraka ne mogu dalje... (antifa zg, tovari zg i ostale te grupice ali da im je strah manji to je očito)
  • masacusec
    5.3k
    Nije on navijač Dinama, već simpatizer i nema nikakve veze s BBB...
  • Nolifer
    11.1k

Kužimo se. Da ne pišem eseje. Uglavnom da. to je poanta priče i zašto me smeta to kod njega

neki će reć da ima, neki da nema. ali vjerujem da to kaj si napisal, da je to tak...
  • Keyser Soze
    13.5k
    "Pratim nogomet fanatično, cijeli život navijam za Dinamo"
    - Andrija Jarak
  • Oluja
    5.3k
    jedva cekam da se javi ispred maksimira i objavi vjest da su puknule prve mine, zastane na trenutak i doda-u ovim trenucima primili smo vijest da je zdravko mamic konacno u rukama hrvatske policije i na putu je u remetinac
  • Blue 67
    216
    To za maksimir možda,a ovo za glavatog teško jer su u podržavačkim odnosima.
  • Pop corn
    8.7k
    Pratim nogomet fanatično, cijeli život navijam za Dinamo"
    - Andrija Jarak
    namodi grebza

Pa bio je svojedobno i glasnogovornik Dinama i glavni urednik glasila kluba
  • masacusec
    5.3k
    remetinacOluja

Remetinec!
  • Captain America
    20.1k
    Marko Vargek je u jučerašnjem podcastu izjavio da je naš.
  • Olmic
    4.6k
    Cijelu tekmu Kujtim i Korab Morina skakali, živcirali se..
  • rob ljubavi
    981

Zanimljivo, obzirom da je na Instagramu objavljena slika RTL ekipe nakon rukometnog Eura gdje on nosi majicu na Mišu iz one promocije žbrglje "ja ne mogu drugo.."
  • Captain America
    20.1k
    Objasnio je i to. Ulovili su ga da je pjevušio Mišine pjesme pa su ga 2 Dalmoša odlučila "iznenadit" tim jeftinim neukusnim smećem.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.3k
    x9qs7yim2yq0zrti.jpg
    Ne znam je li bilo prije. Riječ je o Pongračiću.
  • Mali dioničar
    17.2k
    Ne znam gdje staviti najavu pa evo ovdje…

dq4a8ncygwy4jes1.jpeg
  • Captain America
    20.1k
    Navodno je iza maske Ajkule Drakule u Masked Singeru Vlado Šola. Ne pratim, al sam se raspito kod ljudi koji prate i sve upućuje na to, ima čak intervju gdje spominje kolko mu znači Dinamo.
  • miro
    6.3k
    Jučer na Zapadu, Tin Srbić s pivom u ruci, vrat ko Tyson :grin:
  • reziser
    7.5k
    prvi put sam gledao prošlu emisiju na poziv obitelji i pjesme,
    meni je prvo pao na pamet Dudo Šimenc... Kak je bilo prošlih epizoda nemam pojma
  • Mali Zeus
    17.2k
    Vidio Kečkeša iza tekme, čovjek na sokićima, dobro izgleda, očito je okrenuo novu stranicu u životu. :grin:
  • Blue 67
    216
    Odavno već
  • reziser
    7.5k
    ne znam jel netko spomenuo : Filip Riđički s top radija (bivši 101)
  • masacusec
    5.3k
    Nauživao se kazo u životu...
  • jp23
    3.2k
    Vlado Boban po svemu sudeći, sjedi tu na zapadnoj tribini red ili dva udaljen od mene (u dresu cini mi se, ne vidim baš naj naj). Ne znam jel bio već upis, isprike ako je, ne znam ni jel zaista navijač :lol:
    Edit: u majici Leedsa je, zanemarite, idiot sam :lol:
  • bbb medimurje
    4k
    q251zyk26s7k9jw8.jpg

Zubo proslavil pobjedu
  • Mališan
    1.9k
    GOSPODIN Filip Juričić u malom dalmatinskom mjestu u birtiji zdušno ispratio utakmicu i urlao na svaki gol dinama
  • jaijivic9
    606
    I don't know is she counts as "Javne Osobe" Marija Bjelivuk she works for RTL and Worked in Sport Nedjeljom.

She is more what we call in juzni amerika "Doble Camiseta" she supports Dinamo and also Inter Zapresic before Div iz predgrađa disolved.
    8kjGm4t.jpg
  • jp23
    3.2k
    Ne znam jel bilo, Matija Cvek. Pjevač, trenutno podosta popularan
  • serbus
    4.9k

Jel to onaj kaj cesaricu pjeva?
  • jp23
    3.2k
    Pravo da ti kažem ne znam baš nešto previše o njemu, al vidio sam da se dosta klinaca i ljudi slikalo s njim. Jedino što znam je da tipa na otvorenom radiju u zadnjih godinu dvije se vrtilo i dosta njegovih pjesama.

Ne bih ga niti prepoznao da ga netko od starijih nije pitao tko je on, jel pjevač pa su klinci koji su se slikali s njim rekli tko je :lol:
  • MB10
    110
    Kićo Slabinac je bio veliki dinamovac
  • MB10
    110
    Don Damir Stojić
    Attachment
    Polish_20220905_224521982 (115K)
  • Dino
    3.6k
    Don Damir StojićMB10

Kakav gospodin, isao sam kod njega na srednjoskolski vjeronauk i cesto je spominjao nogometne utakmice, ali nikad Dinamo. Sad me bas razveselila ova objava.
  • jaijivic9
    606
    The "kmecevak army" went crazy when Damir Stojic shared pictures of grafitis dedicated to Dinamo in social media.
  • SAS1987
    17.4k
    Iz facebook profila T.B.

Otac Roberta Herjavca (Shark Tank). Ima Dinamovu znacku na kravati.

0kuvep5vtnef4lmo.jpg

• MB10
    110
    Velimir Bujanec (TV voditelj)
    op0alk9pd0i7x486.jpg
  • Str1nger Bell
    2k
    Nebi rekao da je on navijač Dinama. Često je na poljudu, a i ovo je klasicna njegova prica. Bilo sto naše spomenuti u kontekstu domoljublja,rata protiv srba i ostalih stvari. Puno puta je djelio tovarske gluposti.
  • NB86
    16.7k

Gore od djeljenja "tovarskih gluposti" je njegovo lizanje šupka mamiću, dovođenje placenika, i sve moguce gadosti koje je govorio o hrvatskim navijacima u svom periodu podrzavanja kolinda karamarko mamić hdz
  • Ludovic IX
    8.3k
    Lik je govno i spodoba. Takvi što dalje od dinama.
  • masacusec
    5.3k
    Razočaran sam kaj od svih tih salvi pohvala nije stavio i "bravo za zdravka"!
  • Navijač Dinama
    9.9k
    zato je svaki drugi komentar takav bio.

Prdonje od 50+ ljeti, velike ujedno i ,najveće "rvatine" koje su po svojim pričama isti dan branili Vukovar i oslobađali Knin.. rekneš im nesto protiiv glavonje ili pokusas ukazat na nepravilnosti u klubu ili državi, automatski te proglase mrziteljem svega Hrvatskog, anti Dinamovac i sin orjune i udbe koji radi na rušenju državem

Nemam ništa protiv ni jednog od branitelja, dakako moj tata je na crti bio skoro 4 godine, hvala im na svemu (niti išta protiv hrvatske iz pocetka 40ih, cak na stranu sam i ja sam za sebe "malo vise" desno orijentiran) ali osobe(smećad) kakve se kod njega u komentarima skupljaju, osobe koje se vode njegovom licemjernom idelogoijom je među većim gadostima ovog svijeta.

A da ne pricamo o povijesti dotičnig i podvođenju kuravi, dilanja koksa i ostalog.
  • Patak
    3.4k
    Bujanec je u vrijeme korone pružio medijsku priliku stručnjacima koji su bili zabranjeni na drugim medijima, npr. prof. Krešimiru Paveliću. Mene osobno nije briga jer ne pratim domaće medije, a i sam Bujanec mi je antipatičan, ali koliko penzića koji ne prate ništa osim televizije je dobilo drugo mišljenje o toj ali i o drugim brojnim temama. Da u ostalim hrvatskim medijima ne vlada cenzura i jednoumlja možda ne bi bio ni potreban...Možete slobodno nabrojiti simpatičnije medijske osobe od njega koji su isto omogućili, ali mislim da ih nema puno.
  • Fanboy
    2.9k
    Ne mislim da je navijač Dinama, apsolutno se grozim na hvaljenje Mamića, ali isto mi je degutantno čitati opet tolike uvrede osobito prema "pratiteljima" među kojima ima zaista puno branitelja, invalida rata, žena koje su bile silovanje, ratnih zarobljenika i djece smrtno stradalih branitelja. Otkriva dosta priča i istina koje su zataškane, o ratnim zločincima koji i dalje šeću gradom, o herojima rata...Generalno radi jako dobar posao u tom pogledu. Mnogim ljudima to mnogo znači, a bome bi svakome kome je stalo do istine i pravde. Na kraju ti ljudi su jedino tamo imali priliku ispričati svoju stranu, jel u slobodnoj Hrvatskoj

Nedavno je jedini objavio kada su dečki u Dinamovom dresu napadnuti(maloljetnici) od strane srpskih inspektora u Vukovaru, zatim zadržani u postaji i maltretirani...Nakon toga je bio i prosvjed. Nitko od masm medija to nije prenio. Također obnova nakon potresa je prikazao BBB kako pomažu isto kao i nakon potresa u Zagrebu.

Mislim da nikad nije ružno napisao o Boysima za razliku od najvećeg dijela naših medija koji jedva dočekaju pisati o huliganima, blatiti Dinamo ili omalovažavati klub te uspjehe.

Generalno o Dinamu nema pojma i vezano za Mamića svakako treba oštro osuditi i reći da veliča kriminalca, no 99,9% nema veze sa tim i najvećim dijelom je napravio puno, daleko više od bilo kojeg našeg medija kada je riječ o toj strani naše povijesti vezano uz rat, te stradale.
    Što se tiče same teme tu nema mjesta ..
  • masacusec
    5.3k
    Ekipa, ne privatizirajmo ovu temu o nekom bujancu na kojega ne treba trošiti puno riječi....
    Ima neke istine koju taj novinar iznosi, ali čovjek je vrlo slijep i zatucan...i upravo taj njegov ekstremizam mu daje eksponat u medijskom prostoru što mu je i namjera...a i moral mu je vrlo visok, NE!
    Dosta o njemu!
  • MB10
    110
    Ivo Gregurević (glumac)
    P. U. M. B.
    https://youtu.be/DDovPd4gpII
  • Captain America
    20.1k
    Rečeno mi je da je sinoć u prijenosu prikazan Stipe Bačelić Grgić sa sinovima u svetom dresu.
  • MB10
    110
    Igor Postonjski
    djqomk6i72tlkht7.jpg
  • MB10
    110
    Fra Mario Knezović 0ff0eo6mb9044sge.jpg
  • MB10
    110
    Milan Stjelja (novinar) z3ko0e2k2ez1sbv6.jpg
  • bbb medimurje
    4k
    Milan StjeljaMB10

Pa neznam bas, s obzirom iz koje redakcije potjece
  • Eduardo
    24.3k
    dinamovac je Stjelja. Iako je u podcastu bio u dresu Milana :meh:
  • Efes Pilsen
    11.1k
    To je bilo kao fora zbog imena Milan = Milan..
  • Captain America
    20.1k
    Krule se večeras pohvalio da je naš. Od 1:41:0 kreće dio o nama.

• SAS1987
    17.4k
    1:46:40... ništa bez Maribora :rofl:

1:51:00 zar to on priča da Torcida pljačka ljudi na svojoj tribini? :yikes:
  • Jurki
    17.2k
    1:51:00 zar to on priča da Torcida pljačka ljudi na svojoj tribini? :yikes:SAS1987

Da, rekel mu ovaj kolega da cim skuze da nije njihov da ga opljackaju bez beda. Moral sve strpat u prednje dzepove. Jbt cigani
  • SAS1987
    17.4k
    slušao sam dva puta i nisam mogao vjerovati što čujem. Stvarno nismo isti.
  • Oluja
    5.3k
    oni to ne doživljavaju kao jad i sramotu nego kao -najluđi smo brale, toga nema nigdi na svitu
  • Mlađi referent
    12.7k
    Al’ kad ovakvi kao Krule krenu lupetat o navijačkoj sceni / scenama, okrene me
  • MB10
    110
    Petar Musa (Benfica) 96znf1jkd20g3qh3.jpg
  • MB10
    110
    Kristijan Lovrić bpwila1v1f4zjij3.jpg
  • LM1995
    2.1k
    Daj pročitaj naziv ove teme…
  • nemapredaje
    5.2k
    Da, pročitao sam. Naravno da ne mislim da Tyson Fury navija za Dinamo.

Malo zajebancije jebote…
  • NB86
    16.7k
    Iskupio se hambara za kazneno nosenje hajdukovog dresa
  • MB10
    110
    Donna Vekić (tenisačica)
    w9bo5pvei8uqiyw9.jpg
  • Mali dioničar
    17.2k
    (tenisačica)MB10

:rofl:
  • plavi67
    924

ona je i plavi prijatelj godinama već :clap:
  • NB86
    16.7k
    Ne znam jel nas klauški cita ali stalno pise kako orsic mora dobit vise minuta i kako petkovic treba startat
  • Patak
    3.4k
    A kaj je taj Klauški neki nogometni stručnjak ili novinar općeg usmjerenja? Danas svatko ima svoje mišljenje...
  • MB10
    110
    Nisam siguran ali mislim da je i Sergej Jakirović dinamovac
  • deda
    36.6k
    Ne moraš mislit, Sergej je 100% Dinamovac.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Mali mu igra za Dinamo
  • Jaro
    9.9k
    Zasto je smijesno, zena je 10 godina medju top 100 na svijetu. Od tenisa je zaradila 5,5M $ u karijeri. Sto je drugo nego tenisacica...
  • Crusades
    16k
    Valjda zato kaj je stavio u zagradu da je tenisačica kao da 95% ljudi na forumu ne zna da je tenisačica...

Ne znam eto, samo na glas razmišljam :chin:
  • Jaro
    9.9k
    Moze bit, ja sam na prvu procitao kao ismijavanje da je tenisacica :D
    danas sve citam negativno...
  • MB10
    110
    Marko Tomasović (skladatelj) sk4a5vupny7c9oi1.jpg
  • Mr Anderson
    11.6k
    TT se opustio...
  • Captain America
    20.1k
    Trollo je Joška u par navrata zbog tovara u Potjeri.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Vukorepa mi odmah porastao u očima.
  • Patak
    3.4k
    A tko je Vukorepa? I što je izjavio?
  • Mali Zeus
    17.2k
    Stranica prije, podcast Inkubator.
  • Krizy
    56.3k
    Zubčić najjači
  • Pop corn
    8.7k
    Ivica Zubac
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Drago Plećko se izjasnio u 1000. Podcast Inkubatoru da navija za Dinamo. Rekao je i da njegov sin navija za Dinamo i da putuje svugdje te da je bio čak i u Astani na gostovanju. Preporuka za taj dio 1000. podcasta kad su u studiju ostali Plećko, Silvio Marić i Stjelja. Cijelo vrijeme su pričali o Dinamu. Zapravo je to bio ''one man show'' jer je Plećko pričao o Dinamu dok su ga ova dvojica iznenađeno slušala. I ja sam bio iznenađen jer sam mislio da će Plećko samo reći da podržava Dinamo i da će eventualno reći nešto općenito što obično kažu poluupućeni ljudi koji se samo deklarativno izjasne kao navijači nekog kluba ali lik je na kraju zvučao kao nekakav kroničar Dinama i održao je Stjelji i Mari predavanje o Dinamu počevši o Dražana Jerkovića, 1967. pa do današnjih vremena. Vrlo zanimljiv lik, učlanio je i unuka starog 11 dana u Dinamo.
  • MB10
    110
    Ivan Anđelić Doktor(pukovnik)
  • Patak
    3.4k
    Lako to što je pukovnik, ali on je junačina sa Sajmišne ceste u Vukovaru.
  • Fićo1986
    1.1k
    Profesionalni vojniče i oficiru, jebem ti mater četničku, što se ti ne predstaviš. Imate na Borovu tri dućana i mi da se vama predamo. Pakuj tu čergu i marš u tri pičke materine preko Dunava!
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Ne znam stavit sliku na forum pa nek netko stavi.

Filip Zubčić na storyu stavio sliku sloboda navijačima.

Bravo Zubo, brat uz brata, Hrvat uz Hrvata.
  • MB10
    110
    Mislim da je i Dario Krešić dinamovac
  • Nolifer
    11.1k
    Croata je Dinamovac :strong: :clap: :up:

Screenshot-20231113-181523-Instagram.jpg
  • OsamŠest
    5k

Frajer u razgovoru koristi "kaj" :grin:
  • Droljo
    15.9k
    Tko je kroata?
  • Dino
    3.6k
    Hrvač, odnosno MMA borac
  • Mrvica
    4.1k
    Meni je Croata zakon lik iako mi malo idu na jetru prepucavanja sa Vasom, ali mi je drago što ga je opet otresao. :lol: Poznajem dečka koji je također MMA borac iz Rame i treniraju zajedno u American Top Teamu i za njega samo govori najbolje. Istina, uvijek govori kaj. :rofl:
  • masacusec
    5.3k
    Ova me tema neopisivo podsjeća na one dane od prije 25-30 godina kada sam bio jebeni klinac koji je dijelio ljude isključivo po kriteriju na one koji navijaju za Dinamo ili na one druge koje sam eliminirao iz svojeg okruženja.
  • MB10
    110
    Luka Bukić (vaterpolist)
  • Krizy
    56.3k
    Neka i njega :lol:
  • Nema zaleđa Mikića
    2.3k
    Igor Matanović (Karlsruher)
  • Nolifer
    11.1k
    Ukratko o Igoru Matanoviću iz SN

Koji vam je najdraži hrvatski klub?
    - Zato što imam rodbinu u Zagrebu moram reći da sam dinamovac. Nisam onaj baš najveći fan Dinama, no ako me netko pita Hajduk ili Dinamo, kažem – Dinamo. Imao sam u Zagrebu i baku i djeda, ali preminuli su prije godinu-dvije.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-medjunarodni/hrvat-koji-para-mreze-u-njemackoj-srce-mi-kuca-za-vatrene-zelim-biti-kao-mandzo-i-ibrahimovic-15434895
  • masacusec
    5.3k
    Ova mi je tema u samom startu bila full zanimljiva, međutim preraslo je u prijenos informacija tipa: nekom je nevažnom liku nijansu draži Dinamo od hajduka…..
    who gives a shit?!
  • NORTE
    15.7k
    @NikTitanik
    "Danas je završila moja 17 godina duga borba za dinamo, klub uz koji sam od 13. studenog 1980. kad me stari prvi put odfural na tekmu protiv Borca. Nakon tisuće karikatura u kojima sam opisivao strahovladu mamića & Co., nakon odricanja od stotina tisuća eura koje sam mogao zaraditi radeći za njih, nakon trpljenja jebavanja članova mi uže i šire porodice od mnogih poltrona diktatora iz maksimirske kaljuže, nakon gubitka i izdaje bliskog mi frenda, a posebice nakon sudskog postupka koji se vodi protiv mene, borbi je kraj. Ekipa je iznijela lavovski dio posla, a mene "ako se sete, sete se". Naposljetku, to nije bitno. Dinamo je opet slobodan"
  • gledatelj
    871
    Luka Cindrić je Dinamovac. Čak je kao klinac imao poziv iz Dinama, ali je odabrao rukomet.
  • Mr Anderson
    11.6k
    Imam frenda iz Ogulina koji je igrao tamo s Lovrićem u podmlatku, a zna i Cindrića koji je isto igrao nogomet. Tu su negdje generacija, mali je grad. I Cindrić i Lovrić su veliki Dinamovci. Lovriću je san bio zaigrati za Dinamo, da je malo jači u glavi možda i bi.
  • gledatelj
    871
    Za Lovrića nisam siguran, ali znam da je malo jača glava.
  • ShanKu
    1.5k
    Imam ženu iz Ogulina i samo cu rec da je to istina. Cindrić nam je jednom prigodom platio piće jer ju zna :cool:
    Lovrić i njegovi su Dinamovci, samo kaj je dosta napuhan bil več tad kad ni bil poznat, a kaj tek sada
    (Samo kažem to kaj znam...)
  • NORTE
    15.7k
    Robert Mudražija.
  • MB10
    110
    Željko Sopić (trener)
  • Sljeme
    3k
    Marko Milić (glasnogovornik Vlade).
  • Captain America
    20.1k
    Sandra Benčić :lol:
    3
    who gives a shit što ti misliš o ovoj temi ....realno.
    3
    kak kad gdje zašto pobogu ?
    3
    ufff to je video sa sandrom benčić . previše frende. ali vjerujem ti na riječ. jbg idu izbori svi navijaju za nekog :) meni bilo fora vidit indijce na maxu. jbg nisu javne osobe ali fora je. svi za dinamo !
  • masacusec
    5.3k
    prikane, oladi od dežuranja ovdje!
  • Bosskovitz
    16.3k
    jbg idu izbori svi navijaju za nekogandrija91

Potpuno neovisno o kome se radi, jer ima tu svakako i oportunizma, naravno, ali sjetimo se da smo još do prije par godina u Zagrebu imali gradonačelnika - da ironija bude potpuna istovremeno i počasnog predsjednika Dinama - koji je imao "Dinamovo srce i hajdučku dušu" ili tako nekako. Više cijenim političare koji kažu da navijaju za neki klub, pa makar to i nije Dinamo, nego one koji izbjegavaju odgovor na pitanje jer se žele svidjeti svima pa tako Plenković "navija za Hrvatsku", to su rekli i Milanović (iako je istaknuo da je nekad navijao za Hajduk) i Kolinda, Mesić je govorio da "navija za Dinamo osim kad igra protiv Hajduka i Hajduk osim kad igra protiv Dinama" kaj je bljuv u razini Bandićevog...

Nije to uvijek politički oportuno, pogotovo ako želiš biti nacionalni političar, ali ja bih to pitao na svakoj debati kao zadnje pitanje jer puno govori o karakteru svake osobe.
  • Nolifer
    11.1k
    kaj je bljuv u razini BandićevogBosskovitz

Meni je jednako zbljuv kad to izjavi i bencicka da navija za Dinamo, nigdje veze...
  • Bosskovitz
    16.3k

Ne znam zakaj. Žena je iz Zagreba, iskreno sumnjam da je navijač koji zaista prati klub al ak ju pitaš za koga je, onda je za Dinamo kao i velika većina ljudi u Zagrebu. Moja baka nije bila na stadionu valjda od kad je prestala trčati za AK Dinamo, al ak ju pitaš za kog navija iz topa će ti reći da navija za Dinamo. To su simpatizeri, ali i oni su bitni.
  • Nolifer
    11.1k

Ne znaš zakaj? Pa nekak mi nejdu skupa trnjanski kresovi gdje se veliča bravar zločinac i Dinamo. Dovoljan razlog da mi se čini da se Dinamo sad koristi tek toliko pred izborne svrhe. Malo je tko u političara, da su iskreni i pravi navijači Dinama, pa vidimo kako to na kraju završi s njima...

A za Bobanov mural su tvrdili da predstavlja nasilje...
  • Mihaljević
    12.9k
    Sandra je za Partizan, vjerovatno tu i tamo Zvezdu simpatizira.
  • Common Sense
    812
    Sandrin klub je CSKA Moskva.
  • Kermit
    403

Ispravak netočnog navoda, trnjanski kresovi simboliziraju oslobođenje Zagreba od okupatora I kvislinga.

Činjenica je, htjeli to neki priznati ili ne, bez njih ne bi bilo ni Dinama kako god to nekome zvučalo.

Dinamo nije ekskluzivno rezerviran za desno biračko tijelo. Kako netko prije napiše, sasvim je normalno da netko tko se rodio u Zagrebu i živi ovdje navija za Dinamo, bez obzira na političke preferencije.
  • Plavi-9
    901
    totalno si promašio temu pišući te svoje bajke o "oslobođenju"
  • Nolifer
    11.1k
    Ispravak netočnog navoda, trnjanski kresovi simboliziraju oslobođenje Zagreba od okupatora I kvislinga.Kermit

Nije netočni navod, istina je. Imaš slike i videa gdje im je bio plakat upravo to simboli zastave propale agresorske države. Pa valja zbrojiti dva i dva.

Dinamo nije ekskluzivno rezerviran za desno biračko tijelo. Kako netko prije napiše, sasvim je normalno da netko tko se rodio u Zagrebu i živi ovdje navija za Dinamo, bez obzira na političke preferencije.Kermit

Al nije niti za lijevo. Dinamo je iznad svih. Za nju piše u wiki da je rođena u Zaboku, ako ćemo baratat točnim podacima.
  • Kermit
    403

Nekom bajka, nekom ne.....
  • deda
    36.6k
    Znači po vama Zagrepčani ljevičari ne bi smjeli navijat za Dinamo, ali bi za Dinamo trebao navijat cijeli Zagreb. Daj se dogovorite s mozgom.
  • Droljo
    15.9k

I ne samo Zagreb! Ima nas što ne živimo nit smo rođeni u Zagrebu...
  • deda
    36.6k
    Na rubu sam da zabranim na cijelom forumu ustaše, partizane, hdz, sdp, ljevicu i desnicu. :rage:
  • Hnlovac
    2.2k
    To bi bilo najpametnije. Forum se previše ispolarizirao zbog političkih tema.

Skroz zabrana na ustaše i partizane. Dinamo za Dinamovce a ne politiku
  • Blue98
    795

Činjenica je, htjeli to neki priznati ili ne, bez njih ne bi bilo ni Dinama kako god to nekome zvučalo.Kermit

Bio bi Građanski, klub na čijim je temeljima izgrađen Dinamo.
  • Krulek
    802
    Dobro je neki dan Reić rekao da je u bivšoj državi navijanje za Dinamo bilo navijanje za hrvatski klub i hrvatstvo uopće. Zato danas nikako ne mogu vjerovati da razni projugoslavenski političari i " celebrityji " u Hrvatskoj navijaju za povijesno najhrvatskiji klub. Druga je stvar vrijeme izbora, Hrvata koliko hoćeš pa tako i dinamovaca.
  • SAS1987
    17.4k
    Na rubu sam da zabranim na cijelom forumu ustaše, partizane, hdz, sdp, ljevicu i desnicudeda

Samo da se ne zabrani slovenski nacionalizam :lol:
  • deda
    36.6k
    To nikad :lol:
  • über alles
    1.8k

Janez Jansa till I die!
  • Mali dioničar
    17.2k
    Tema je tak i tak javne osobe koje NAVIJAJU za Dinamo.

Mi imamo drugačiju definiciju navijanja od nekoga tko veli “ok, ja sam za Dinamo ili sam za Hajduk.”

Meni je nejasna tu jedna stvar, a koja se i te kako tiče javnih osoba vezanih za Dinamo.

Ima toliko bivših igrača Dinama koji ne dolaze na utakmice.

To mi je neshvatljivo.

Da, Boban nije dolazio na stadion zbog Mamića, Bišćan, Marić, Šokota i Šimić su izašli s akcijom “Za naš Dinamo” pa im se nisu dali učlaniti u klub i bacili fotografiju Šimića protiv Newcastla u smeće, ali…

Kaj ne bi bilo normalno da bez obzira na sve navedeno bivši igrači dodju na utakmicu u Maksimir, a da to nije vijest.

Kod nas je vijest da Ćorluka dodje na utakmicu, a čak i po funkciji u stožeru reprezentacije bi trebao biti pa skoro na svakoj utakmici. Možda bi mogao biti i član stručnog stožera Dinama u budućnosti. Da dolazi na utakmice znao bi puls navijača još malo bolje.

A tu smo bili nepravedni u zanosu izborne kampanje za skupštinu Dinama pa ne znam da li se Simon sada uopće pojavljuje u Maksimiru, a činjenica je da je za sve pojava liste Dinamo iznad svih bila pozitivna stvar jer kakav bi bio smisao izbora s jednom listom.

A opet i tamo na listi imaš slavnog arhitekta koji ne ide na utakmice, ali bi htio biti predsjednik kluba.

Nećemo biti seljačine pa uvjetovati sudjelovanje u radu kluba dolaskom na utakmice Dinama, ali je smiješno da ima hrpa ljudi koji ni ne dolaze na utamice, ali se eto sjete Dinama kad je kampanja u pitanju.

Tako da bismo prvo trebali definirati što to znači “navijaju za Dinamo.”

A trebali krenuti s time da bivši igrači koji dišu klub budu na stadionu.
  • NB86
    16.7k
    Tema je o poznatim osobama koje se deklariraju ko dinamovci, kakve su im politicke preference, koliko cesto dolaze na utakmice, sta znaci "navijati" i sve druge price su ovdje po meni suvišne al svak ima svoje veselje.
  • Bosskovitz
    16.3k
    Ne znaš zakaj? Pa nekak mi nejdu skupa trnjanski kresovi gdje se veliča bravar zločinac i Dinamo.Nolifer

Kakve to jebene veze ima? Užasava me to politiziranje našeg kluba od strane nekih pojedinaca, daj shvatite da Dinamo nije politički klub, mi smo hrvatski i zagrebački klub, miljama daleko iznad dnevnopolitičkih idiotarija. Za Dinamo navijaju ljudi koji su ljevičar, desničari, liberali, vjernici, nevjernici, Purgeri, Slavonci, Dalmatinci, Bosanci, ovakvi, onakvi - prestanite strančariti Dinamovo ime i budite jebeno ponosni na to kaj ste dio kluba koji ujedinjuje i okuplja oko ultimativnih vrijednosti, umjesto da ga degradirate ovakvim pizdarijama. Dinamo je veći od svake stranke i svake politike.

I ako netko navija za Dinamo, neka navija za Dinamo. To je dobro za Dinamo. Većina "poznatih ljudi koji navijaju za Dinamo" nisu navijači prema definiciji nas koji smo na Maksimiru stalno ili gotovo stalno, ali jesu simpatizeri i kao takvi su također bitni. Netko ne voli Penavu, netko ne voli Benčićku, nekome je Tarik smiješan, nekome je iritantan, nekome je Sanja Doležal super, nekom ide na nerve... koga boli k. Ako se ljudi deklariraju kao Dinamovci, onda se valjda tako i osjećaju i dobro je da se tako osjećaju. I oni su dio mozaika veličine Dinama kao najvećeg hrvatskog kluba.
  • Mali dioničar
    17.2k
    Tema je o poznatim osobama koje se deklariraju ko dinamovci, kakve su im politicke preference, koliko cesto dolaze na utakmice, sta znaci "navijati" i sve druge price su ovdje po meni suvišne al svak ima svoje veselje.Nino Bule

Je, u pravu si.

Ali opet mi je smiješna javna osoba koja se deklarira kao dinamovac, a nikad ne ide na stadion. Kakva je to definicija biti dinamovac.

Ali dobro kod nas si i katolik ako ne ideš u crkvu tak da je to slična kategorija.

Zato ima milijune dinamovaca, i neka ih ima.
  • Nolifer
    11.1k

I kažeš kakve veze ima? Ima veze, tovare se nazivaju titoistima, a oni su sami isti i još su ekstremno lijevi. I to nije politiziranje, nego činjenice kakvi su.

I nisam prvi uspoređivao ko navija za Dinamo i tko je odakle, a sa tim tko je odakle meni osobno ne smeta sa tim problema nemam da si iz ne znam koje zemlje..Dapače podržavam to i to mi je ok..

Ali kao što kažeš da te užasava pomisao da ti isti navijaju za Dinamo, a ta strana se u povijesti borila protiv Dinama, onda vidiš kud to vodi i kako će na kraju završit. Ništa drugo, samo da se povijest ne ponovi i zato ne želim politiku i interese u klub. Dovoljno je ovak klub propatio u svojoj povijesti i od jednih i od drugih. I da za mene nema većeg kluba od Dinama. S toga:

Niti sdp, niti nemožemo, niti hdz, samo Dinamo & BBB.
  • kinfa95
    515
    Ozbiljna dijagnoza
  • Ludovic IX
    8.3k
    ja bi reko da i ti navijaš za partizan a možda i zvezdu. Pričaš da bi pričao.
  • Medvedgrad
    588
    jedni okupatori zamjenili druge okupatore.
  • Mlađi referent
    12.7k
    ne znam da li se Simon sada uopće pojavljuje u MaksimiruMali dioničar

Pojavljuje
  • deda
    36.6k
    Kruno je na svakoj utakmici.
  • Paggini
    49.3k
    Barem je Simona lako skužiti na tribini haha
  • Mali Zeus
    17.2k
    Niti sdp, niti nemožemo, niti hdz, samo Dinamo & BBB.Nolifer

Upravo si potvrdio sve kaj @Bosskovitz kaže. :up:
  • Dalmatinec
    657
    Ženska je iz Poznanovca. Baš kao i Franjo Habulin.
  • Dalmatinec
    657
    Ko su kvislinzi i koga su to oni izdali? Nemojte mi te prožvakane iz jugoslavenskog historiografskog inkubatora.
  • Nolifer
    11.1k

Nisam ja problem tu. I nemam frke sa nekim stvarima. Ali valja zbrojiti neke stvari i zaključiti dal su baš baš iskreni i pravi Dinamovci odnosno Dinamovke ili samo koriste taj izraz u predizborne svrhe i samoreklamu i tjt.
  • Bosskovitz
    16.3k
    ta strana se u povijesti borila protiv DinamaNolifer

Obje strane su se borile protiv Dinama. Oci današnjeg SDP-a su gasili Građanski, osnivači HDZ-a su preimenovali i pokušali ubiti Dinamo. Zato ti i velim, pusti njima njihove rasprave i razlike dolje gdje jesu, a mi smo gore i s tim nemamo nikakve veze. Dinamo je veći, stariji i snažniji od svake stranke u Hrvatskoj i tako treba i ostati. Uostalom...

Niti sdp, niti nemožemo, niti hdz, samo Dinamo & BBB.Nolifer

I tako se slažemo. Godinama smo gledali političare iz Dalmacije kojima su bila puna usta Hajduka, pripremimo se da će s vraćanjem ugleda našem klubu biti i sve više političara kojima će biti puna usta Dinama. To je dobro jer znači da se brend kluba mijenja i da ga ljudi počinju percipirati pozitivno, a političari po defaultu žele sebe identificirati s nečim pozitivnim. Na nama je da se oni identificiraju izvana ako žele, ali da za njih nema mjesta u upravljačkim tijelima kluba. Uostalom, cijela ideja oko Dinamovog proljeća, pa i DTSM-a i ZZD-a prije, počivala je ne na "uprava odlazi" nego na uspostavi održivog i trajnog sustava kojim će se jednom zauvijek zaštititi klub od svakog mogućeg novog Antolića, Mamića, Canjuge, Tuđmana i sličnih. Sve je samo i isključivo na nama - i tako treba biti.
    3
    :rofl: oslobodili zagreb i spasili dinamo . u 21. stoljeću tako bubneš i ostaneš živ. ti si neka posebna vrsta tulipana i zato neka cvijeta tisuće cvjetova :)
  • Nolifer
    11.1k

Obje strane su se borile protiv Dinama. Oci današnjeg SDP-a su gasili Građanski, osnivači HDZ-a su preimenovali i pokušali ubiti Dinamo. Zato ti i velim, pusti njima njihove rasprave i razlike dolje gdje jesu, a mi smo gore i s tim nemamo nikakve veze. Dinamo je veći, stariji i snažniji od svake stranke u Hrvatskoj i tako treba i ostati. Uostalom...Bosskovitz

Naravno I oci današnjeg SDPa su htjeli ubiti Dinamo. Zato ti pokušavam objasnit neke stvari i ko je kakav da nitko od njih nije baš čist niti svoj, a kamoli iskren. Tako da nisam politizirao niti išta drugo radio, nego samo napisao par stvari o njima, a ima ih još sigurno. Meni ne moraš objašnjavati te neke stvari ko je odakle i odakle se navija za klub, a kamoli da je Dinamo iznad svih.

novog Antolića, Mamića, Canjuge, Tuđmana i sličnih. Sve je samo i isključivo na nama - i tako treba biti.Bosskovitz

Da zaboravio si nadopisati i od Benčić, senfa i ostale ekipe u koju sumnjam da su pravi Dinamovci i njima sličnima i da imaju prave iskrene namjere prema ovom projektu i nadam se da se povijest neće ponoviti.. Ne znam zašto, ali je tako.

Tako je sve je na nama, da si napravimo Dinamo kakav želimo...

I ne moramo se slagat oko nekih stvari, zato razmjenjujemo mišljenja...
  • deda
    36.6k
    Benčićka i Tomašević su ziher dinamovci. 100%. Dapače Benčićka često ide na tekme.
  • De Oliveira
    1.5k
    zar Simon ne navija za Cedevitu? Toliko voli Dinamo da je jedva docekao obuci sveti dres...
  • NB86
    16.7k

Kakve veze ima to sto navija za cedevitu sa odlaženjem na utakmice nk dinama ?
  • deda
    36.6k
    Ne znam za koga u kosarci navija. Znam da je hardcore dinamovac po pitanju nogometa.
  • flexXy
    2.9k
    521-rovovi-4.jpg

Nakon sto smo docekali da napokon dobijemo svoj klub, u zadnjih par dana svi otisli u rovove i paljba jedni po drugima. Strasno
  • De Oliveira
    1.5k
    Dinamo je Dinamo. Radilo se o bocanju ili nogometu. Siguran sam da ne postoji niti jedan navijac Panathinaikosa koji navija za samo za FC, a u kosarci mu je ipak drazi Iraklis. Druga stvar je tko prati koji sport.
  • deda
    36.6k
    Ljudi su različiti. Treba to prihvatiti.
  • Paggini
    49.3k

Kako se uzme, puno Dinamovaca navija za Cibonu, a ne za KK, što zbog povijesti, odrastanja s Cibonom i svime ostalim. Ne može osoba promijeniti emocije i doživljaje koje je imao s Cibonom jer se eto osnovao KK Dinamo prije 3, 4 godine, ne ide to baš tako.
  • De Oliveira
    1.5k
    ja sam navijao zq Cibonu dok nismo imali kosarkasku momcad. Ako nisam bio na utakmici, gledao sam na tv. Smatrao sam je kosarkaskim Dinamom i nadao sam se promjeni imena u Dinamo jer mi je zbog navijacke baze to bilo jedino logicno. Danom obnove KK Dinamo za mene Cibona ne postoji jer sam Dinamovac i nikada ne mogu navijati protiv Dinama.
  • NB86
    16.7k

Usporedba ti je potpuno promasena, kk dinamo postoji relativno malo vremena i broj ljudi koji se poistovjecuje s njim nikako nije isti s brojem ljudi koji idu na "veliki dinamo", na kraju krajeva postoji cibona u zg za koju je kruno igrao i tesko da cemu kk dinamo ikad bit ispred cibone
  • Paggini
    49.3k

Ma jasno je to meni i poštujem tvoju ljubav, ali drugima je Dinamo isključivo nogometna ljubav, Cibona isključivo košarkaška. Daj par generacija klinaca i mladih da odraste uz KK Dinamo koji će se sigurno razviti i kao futsal Dinamo i druga priča će se pričati. Ne možemo na silu ljude tjerati da vole stvari, jebiga.
  • De Oliveira
    1.5k
    opet neki pisete o KK Dinamo kao da je izdvojena jedinka, a ne dio price. Klubu su legitimitet, kao i MNK, dali navijaci. Dinamo je za mene najveci simbol Zagreba i vjeruj da cemo imati momcadi u velikom broju sportova kao nekada. I jos jednom cu ponoviti, svatko tko navija protiv Dinama za mene nije Dinamovac. Logika.
  • deda
    36.6k
    Ali što ćeš sa Šibenčanom koji oduvijek u nogometu navija za Dinamo, a u košarci za Šibenku. Ili Dubrovčanom koji je dinamovac, a u vaterpolu navija za Jug. Puno je takvih ljudi. To su jednostavno činjenice koje moramo prihvatiti. A da ne govorim o ljudima koje zanima isključivo nogomet tj. nemaju sklonosti prema drugim sportovima.
  • De Oliveira
    1.5k
    slazem se. Vec danasnja generacija klinaca raste uz NK, KK, MNK i OK Dinamo kao nesto sto se podrazumijeva.
  • De Oliveira
    1.5k
    Dinamovci iz Dalmacije imaju sva moguca prava :D
  • deda
    36.6k
    Evolucija i samog navijača će stvoriti neke druge, nove poglede pa možda u dogledno vrijeme osnivanjem SD Dinamo može privući i one koji trenutno navijaju u drugim sportovima za druge klubove. To je proces.
  • Ivanmtk
    1.3k
    fala ti u ime Dinamovaca iz Dalmacije . Evo tek sam vidio ovu temu, pa da dodam u političare koji navijaju za Dinamo Božu Petrova, predsjednika Mosta i saborskog zastupnika. Ako se još slaže neki popis
  • NORTE
    15.7k
    Vec danasnja generacija klinaca raste uz NK, KK, MNK i OK Dinamo kao nesto sto se podrazumijeva.De Oliveira
    Kakav OK? Netko ozbiljno imalo prati odbojku?
    Nikad ništa na silu neće ić niti ljudi to puše.
    Niti jedna prvoligaška košarka nema velihi navijački zamah, kamoli nešto drugo.

Znam da je to druga tema, ali "nasilno" guranje klubova u SD nije ni prirodno ni normalno.
  • Paggini
    49.3k

Mislim, tko je ovdje gledao futsal prije Dinama? Ja prvi nisam. Niti sam išao na početku, tek kad je uhvatilo kakav takav zamah sam krenuo i sad sam počeo gledati više manje redovito. I na OK će isto ići najtvrđi, pa uspjeh tu, uspjeh tamo, pa neko europsko natjecanje - brzo se to zarola i ostali ljudi brzo prihvate.
  • deda
    36.6k
    Velim gospodo evolucija. Ništa ne ide preko noći. Ni Rim.
  • De Oliveira
    1.5k
    sport se u Hrvatskoj opcenito malo prati, sto se vidi po stadionima i dvoranama, ali neces vjerovati ima ljudi koji prate cak i odbojku. Konkretno OK Dinamo je vec drugu sezonu u finalu hrvatskog prvenstva. U klubu trenira preko 500 djece. Klub je ove sezone igrao prvi put u Europi gdje je izbacio dva protivnika (Mladost i Levski), a ispao od PAOK-a. Tebe sigurno nitko nece prisiljavati na pracenje bilo cega, ali utakmice OK Dinama su sasvim solidno posjecene bez prisiljavanja. SD nitko nece stvarati na silu. To je vizija na kojoj se vec dugo radi i koja ce se realizirati s vremenom.
  • NB86
    16.7k
    opet neki pisete o KK Dinamo kao da je izdvojena jedinka, a ne dio priceDe Oliveira

Pa za neke je izdvojena jedinka, za druge nije, provodit silu da ljudi moraju navijat za klub za kojeg do jucer nisu znali ne ide i nece ici, moze samo prirodno kako se fala bogu i radi.
    Zbog ovakvih ko ti kojima smetaju navijaci cibone a pohode dinamo na svakoj domacoj i gostujucoj utakmici zadnje desetljece se samo radi kontra efekt zbog tih "nisi pravi dinamovac" prica, bas je danas bosskovitz na drugoj temi pisao kako dovuc ljude na stadion maksimir, ista je prica i s kk dinamo, a ni ti ni ja nismo arbitri tko je a tko nije dinamovac, i sumnjam da ljude na forumu zanima moje i tvoje mišljenje o tome pa bolje da ne trosis tintu o tome, bar ne na ovoj temi di se skoro svakoj "javnoj osobi" moze naci zamjerka.
  • De Oliveira
    1.5k
    zbog ovakvih kao ja eventualno se moze pojaviti navijac vise na utakmici (mislim na situaciju kada nekoga povezem na utakmicu :D ) i nista vise. Nitko meni ne smeta i neka navija tko za koga zeli, ali opet kazem nikada mi nece biti normalno da Dinamovci navijaju protiv Dinama. Slazem se da nismo arbitri, ali taj Simonov nedolazak u Dinamo na kraju karijere me kao navijaca zapekao, pa sam to odlucio
    podijeliti na forumu. Otisli smo daleko od teme.
  • Franzg
    21
    Ne bih se slozio s tobom. Ja idem na nogometni Dinamo svaku domacu utakmicu , ali uopce ne navijam za kosarkaski Dinamo i ne zanima me uopce. U kosarci sam za Cibonu i isto tako da se osnuje sutra u nogometu Cibona, ne bih navijao za Cibonu nego za Dinamo. I to sto se neki klub u drugom sportu naziva Dinamo meni ne igra nikakvu ulogu. Za mene je samo jedan Dinamo i to onaj u Maksimiru.
  • Droljo
    15.9k
    Dinamo nogomet, košarka cibona, rukomet Moslavina. Kakav bi ja čovjek bio da mijenjam šta su mi deda i stari usadili? I badel može proći protiv svih osim nas..
  • xavier
    12.1k
    @De Oliveira

Ovo s Panathinaikosom je ipak malo nategnuta usporedba iz razloga što je Panathinaikos oduvijek imamo momčadi u svim sportovima i naravno da su oni koji su bili uz zelene to bili u svim sportovima. Bilo bi prilično nevjerojatno navijati za PAO u jednom sportu, a za Olympiakos u drugom.

Kod nas je priča ipak malo drugačija. Dinamo je uvijek bio Dinamo, apsolutni broj 1 što se tiče nogometa. No kako nije bilo momčadi u drugim sportovima, Zagrepčani koji su pratili druge sportove, navijali su isto tako za Cibonu, Zagreb i Mladost. Da ne govorimo kako su dinamovci koji nisu iz Zagreba, često navijalli za Dinamo u nogometu, a za klub iz nekog drugog grada u drudom sportu. Govorimo o ljudima koji iza sebe imaju desetljeća navijači. I oni sad po tebi automatski više nemaju pravo navijati za Cibonu ili Mladost iz razloga što sad postoji KK Dinamo ili OK Dinamo?

Nije uopće sporno da će se taj omjer kod mlađih generacija bitno promijeniti u korist Dinama i u ostalim sportovima te da će Dinamo krenuti putem Panathinaikosa. No to ne znači da netko nije "pravi dinamovac" iz razloga što navija za Cibonu, Zagreb, Mladost, Šibenku ili neki drugi nenogometni klub, dapače.
    3
    jbt još će ispasti da je sandrica iz gonga, tj. možemo, i BBB :)
  • Jurki
    17.2k
    Nakon sto smo docekali da napokon dobijemo svoj klub, u zadnjih par dana svi otisli u rovove i paljba jedni po drugima. StrasnoflexXy

Nazalost, ako je stari neprijatelj porazen, mora se izmisliti neki novi. Bez borbe i ratova ocito nebi bilo interesantno. Umjesto da se energija preusmjeri na tribinu i kak da doteglimo brod do naslova prvaka. (Ne velim da se to ne radi) ali ove prepirke ko od politicara navija ili ne navija za Dinamo, ko prati futsal, kosarku ili odbojku su bezveze. Slobodna smo drzava i ne treba se nitko nikome opravdavati. Meni osobno je futsal tak tak.. bum si pogledal, kosarka i odbojka su mi u rangu curlinga tj nebitni.
    Niti jedan klub i sport me nebu tak ili razjebal ili razveselil kak to napravi Dinamo i nogomet.

Mislim da je bilo dosta podjela na crne ili bijele, ove ili one.
    Treba deti glave na kup jer se jos mozemo to tak reci nist nije napravilo.
  • IceMan
    3k
    Znam da to već i ptice na grani znaju… al lijepo je čuti ponovno:

https://www.facebook.com/reel/4038510686376262?fs=e&s=TIeQ9V

Kovaa :clap:
  • Derby
    424

Simon navija za Cibonu, ne Cedevitu.

Zasto bi svi koji su za Cibonu bili ili jos jesu morali navijati za KK Dinamo?

Covjek je odrastao uz Cibonu i sad ces mu ti reci da od prije par godina mora navijati za KK Dinamo inace je izdajnik?

Prestanite s podjelama.
  • Bosskovitz
    16.3k
    Da zaboravio si nadopisati i od Benčić, senfa i ostale ekipeNolifer

Nisam jer sam naveo samo one koji su zaista to radili u proslosti kako bih izbjegao navođenje stotinjak danas postojećih stranaka jer mislim da u upravljackim tijelima Dinama nema mjesta ni za jednog aktivnog politicara koliko god on/ona Dinamovac bio i iz koje god stranke dolazio. Slažemo se nas dvojica u svemu supstancijski, samo ti voliš istaknuti neke političare s lijeve strane spektra, a ja volim da se spominju svi političari sa svih strana - zlu ne trebalo.
  • Orc123
    11.5k
    kaj Petrov navija za Dinamo. Nisam to nikad cuo javno od njega, kao od Bulja kojem Hajduk ne izlazi iz usta....
  • Fićo1986
    1.1k
    Najgluplja tema na zoni definitivno
  • SAS1987
    17.4k
    Najgluplja tema na zoni definitivnoFićo1986

Bila dobra dok se nije pretvorila u avnoj :lol:
  • superhik
    12k
    Sažetak Zone zadnjih par dana:

Sve nas jako veseli što su se ljudi počeli ponovno identificirati s Dinamom i što prodaja ulaznica za svaku tekmu je nezamisliva do sad, ali samo da ulaznice ne kupuju ljudi različitih političkih ili vjerskih mišljenja, oni koji u košarci navijaju za nekog trećeg, ili pak djeca koja igrače žicaju dres nakon utakmice. I super je Zeko, ali možda da netko daje izjave umjesto njega.

Ljudi, daj se zbrojite malo u glavi.
  • superhik
    12k
    @andrija91 nisam tražio od tebe da mi odgovaraš ili nešto komentiraš nego da se ova šizofrena rasprava prekine
    3
    čestitke na brisanju posta. nisam znao da se tebi ne smije odgovoriti ili komentirati. kakva šizofrenija ? o čemu ti pričaš ? ljudi se zaj... pred izbore i to je normalno a to što tebi ili kome već smetaju ismijavanja leftarda kao velikih dinamovaca, a ne smetaju ti propagiranje istih kao velikih dinamovaca. hmmm to me tjera na razmišljanje kakvi ovdje vjetrovi pušu. briši kolega, svejedno mi je tak i tak.
  • superhik
    12k
    to me tjera na razmišljanje kakvi ovdje vjetrovi pušuandrija91

Evo namjerno sam ti ostavio post i ovaj citat da vidiš o kakvoj šizofreniji pričam.
  • NB86
    16.7k
    a ne smetaju ti propagiranje istih kao velikih dinamovacaandrija91

Momak tema su javne osobe koje navijaju za dinamo, kao i za milijun drugih "javnih osoba" ovdje navedeno je tko se i od politicara deklarira kao dinamovac i onda se nakačite glupim pričama na temi koja nije rasprava takvog tipa i kad vas se zaustavi u tim glupostima onda je to "propagiranje", "vjetrovi pušu", itd. Naravno da zvucis šizofreno.
  • Droljo
    15.9k
    Vele danas olujni sjeveroistočni vjetar. Za drugo ne znam.
    Ja isto serem bez veze i kurim al toliko mi je glupa rasprava da jednostavno moram. Skužajte
  • Mali Zeus
    17.2k
    Dinamo je Dinamo. Radilo se o bocanju ili nogometu. Siguran sam da ne postoji niti jedan navijac Panathinaikosa koji navija za samo za FC, a u kosarci mu je ipak drazi Iraklis. Druga stvar je tko prati koji sport.De Oliveira

Ni prvi ni zadnji koji navija za jedan, a igra za drugi klub i to u drugom sportu u ovom slučaju.
  • striko
    2.2k
    Rakitić: Moja veza s Hajdukom je posebna. Nikad se ne zna...

Jel on na popisu dinamovaca još?
  • rob ljubavi
    981
    uvijek mi je bilo smiješno guranje njega pod dinamovce
  • M77
    477
  • Droljo
    15.9k
    Droljo: Moja veza sa hajdukom je posebna. Nikad se ne zna...
    Eto
  • bluelions
    384
    https://hr.wikipedia.org/wiki/NK_Pajde_M%C3%B6hlin

Osnovani su ljeta 1989. godine pod imenom Pajde. Klub je ime nosio 13 godine, nakon čega ga tadašnja uprava preimenuje u Dinamo. 2011. godine jedan od prvih osnivača kluba Luka Rakitić skupa s ostatkom uprave vratio je klubu staro ime Pajde. Glavni pokrovitelj je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. 

Otac Ivan i dobar dio obitelj navija za Dinamo..sada jel ima među Rakitica ekipe koja je prešla u rivale
  • Oluja
    5.3k
    Meni je Rakitić jedan obični bezmudan koji se skriva iza ovakvih neodređenih izjava i svog kuma. Koga boli kifla za koga mu kum navija. Ako za nekoga navija neka kaže kada ga pitaju ili neka jednostavno ne odgovori i zatraži da ga to više ne ispituju. Ovako samo ispada papak.
  • Captain America
    20.1k
    Naravno da bih volio zaigrati za Dinamo. Od dječačkih dana volim Dinamo, svi u obitelji navijaju za Dinamo. Prošlo ljeto mi je bila čast nastupiti protiv "modrih".

Rakitić

Prva nogometna ljubav bio mu je Dinamo! Ja navijam za Dinamo, svi moji Slavonci su za "modre".

Tata Rakitić

Vidi se iz izjava da nema ni srednju školu i da je 20 puta odbijen od današnje žene.
  • striko
    2.2k
    Supruga mu određuje transfere a kum navijanje. Neka njega "dolje" , savršeno se uklapa.
  • Jurki
    17.2k
    Kak je neko vec napisal..Definitivno najgluplja i najdebilnija tema otvorena na Zoni gde se broje krvna zrnca i gleda ko za koga navija.
    Kao da Dinamo ima koristi dal neki xy politicar ili sportas navija za Dinamo.. ko da bu klub ne znam kaj profitiral od toga.
  • Eduardo
    24.3k
    Definitivno najgluplja i najdebilnija tema otvorena na Zoni gde se broje krvna zrnca i gleda ko za koga navija.Jurki

Ja bih prije rekao da nije tema glupa i debilna već da je ljudi čine takvom, a nije jedina.
  • ZGV
    3.5k
    Odličan tip...
  • Orc123
    11.5k
    jako pozitivan lik, dobro je imati sto vise takvim kad nam vise od pola sabora dolazi iz Dalmacije i okolice i navija za Hajduk i ne libe se to javno izreci. Ovi nasi sve nesto u rukavicama ko da batinama izvlacis iz njih...ovaj se barem ne srami reci javno svoju pripadnost Dinamu. Uz to je i sposoban politicar. . .
  • Droljo
    15.9k
    Da sam javna ličnost nebi se ni ja hvalio okolo da sam dinamovac. Naravno, svi znamo zbog čega. Generacije se nisu mogle poistovjetiti sa klubom. Srećom, došla su bolja vremena i to će se polako promjeniti. dinamo :strong:
  • Praskaton
    4.4k

Zbog čega? Pravi dinamovac ce uvijek s ponosom to reći tko god vladao klubom.
  • The Undertaker
    7.8k
    Naravno. Čudim se o čemu kolega priča.
  • Sajla
    8.6k
    Dario ZurovecGražvydas Mikulėnas

on ima neke veze s Dinamo iznad svih? ne sjećam se da je bio na listi

434453964_745632697682457_2883911791073012515_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=4nsoa9asD-IAb5B-KmN&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&oh=00_AfDv7LpUii1kmgpCFqXWJEWMSojUf9zuqDT0Rs3gg4FOXQ&oe=6626F53D
  • Droljo
    15.9k

Ma imaš pravo. Mislio sam zbog politike i mamića uz hdz da kao netko ne želi biti u istoj rečenici sa njima...
  • Crusades
    16k
    Pretpostavljam da je neka prijateljska baza s ovim s kojim je na slici (zaboravio sam mu ime).

Nije bio blizu ni jedne ni druge liste koliko ja znam.
  • DrawTube
    6.8k
    S obzirom da se FOKUS bazira u VI. I donekle I. Jedinici ,Zurovec i ekipa nemaju skoro ništa za izgubiti pokazivanjem pripadnosti Dinamu

Čak mislim da im je to u prednost. Prenapuhana je brojka tovara u ZG i okolici jer su glasni
  • Sajla
    8.6k
    Nije bio blizu ni jedne ni druge liste koliko ja znam.Crusades1986

ali stalno nosi majicu jedne liste i oni unazad par tekmi stavljaju njegove fotke na svoj FB. da ne želi bit s njima povezan, valjda ne bi bilo tako. ali ako mu je netko od njih prijatelj, to je sasvim ok. htjeli smo demokraciju, ovo je pozitivno.
  • Bosskovitz
    16.3k
    ali stalno nosi majicu jedne liste i oni unazad par tekmi stavljaju njegove fotke na svoj FB. da ne želi bit s njima povezan, valjda ne bi bilo tako.Sajla

Uopće mi nije namjera braniti ga, ali ako nisi detaljno pratio izbore, odnosno nisi u nas 10-ak tisuća najzagriženijih navijača, vrlo je izvjesno da ne vidiš ništa sporno u toj majici: ima grb Dinama, ima slogan koji je smišljen puno prije te liste, sve u svemu izgleda kao obična navijačka majica. Uostalom, nositi tu majicu nakon izbora s idejom promocije liste koja više ne postoji baš i nema nekog smisla.
  • Sajla
    8.6k
    nema se tu kaj koga braniti. ekipa s te liste i dalje ide zajedno na utakmice, slikaju se i stavljaju to na svoj FB, uključujući i Zurovca na tim fotkama. možda lista kao lista ne postoji pošto su izbori bili tek nedavno, a ne možemo to usporediti sa strankama koje postoje i rade i kad nisu izbori. ali mislim da je očito da se oni i dalje drže zajedno i namjeravaju se ponovo kandidirati kad za to dođe vrijeme. i to je izrazito pozitivna stvar za demokratski život u klubu. nemam ništa protiv da se javne osobe, pa makar bili i političari, svrstavaju na stranu određene liste.
  • Agramer86
    559
    Igor Pajač, nogometni sudac. Danas bio u plavom na finalu futsala.
  • MB10
    110
    Mario Budiščak (TS Begini)
  • nemapredaje
    5.2k

Ako sam dobro povezao po nicku, to sam sebe objavljuješ? :lol: :lol: :lol:
  • Dinamosaur
    2.2k
    neki skupljaju slicice nogometasa, neki dresove i slicno, a neki javne osobe koje navijaju za Dinamo :grin:
    Prema objavama, @MB10 je ocito kolekcionar
  • MB10
    110
    Tomo Medved (general, ministar branitelja, potpredsjednik Vlade)
  • javolimtebejako
    2.3k

6f45b233-533e-4840-abec-04618832c1b9-text.gif
  • Bosskovitz
    16.3k

Jako bih volio da mu neki novinar postavi pitanje "Svojevremeno ste rekli da navijate za Dinamo i da su svi u vašoj obitelj Dinamovci, kad ste prestali navijati za Dinamo i jesu li i oni prestali isto?"
  • serbus
    4.9k
    Kao što sam se zbog žene zahvalio reprezentaciji, tako sam zbog kuma izdao dinamo. Deveti krug pakla je za sve Jude pa eto Brekalo i slični dobijaju novo društvo...
  • masacusec
    5.3k
    A možda ga ko i prijatela mu iz repke, čopi amnezija uz nezaobilazni: "Ne sjećam se".
  • vjeko1701
    14.9k
    Bi oni, al jednostavno nemaju di ugurat to pitanje između 1000 pitanja o atmosferi na Poljudu. Moraš ih "razumit"
  • Fićo1986
    1.1k
    Ivan Rakitić je neosporno vrlo dobar nogometaš i puno je dao nogometu i Hrvatskoj reprezentaciji,ali je kao čovjek obična šlapetina i papučar
  • FrenchMontana
    1.2k
    https://www.instagram.com/reel/C9kSUZHKsBa/?igsh=dG0zbzNhbWhpZGZi

Ante Vlašić aka Ante Cash o navijanju za Dinamo u južnim krajevima.
  • Nolifer
    11.1k
    Ekipa ima dobre karte za belu

Screenshot-20240726-231300-Instagram.jpg

:ok:

Btw, slika je sa prošlih OI, valjda zato maske.

Ali da.

Ako već nije, napomena, jel mogu u shop Dinamove karte za belot?

edit: evo ih
    https://shop.gnkdinamo.hr/proizvod/karte-belot-dinamo/
  • ksapi
    4.8k
    Igor Oslić (sportski komentator)
  • MB10
    110
    Silvijo Čabraja (trener)
  • Sljeme
    3k
    Tomislav Jonjić (Imotski) - hrvatski branitelj, pravnik, publicist, diplomat, povjesničar i kandidat za predsjednika Republike Hrvatske.

Na kraju emisije od 1:03:43 odgovara na pitanje za koga navija. Jedini dinamovac na predsjedničkim izborima. :victory:

• superhik
    12k
    Pratio sam njegove članke jedno vrijeme. Gotovo jedini istinski pravaš u Hrvatskoj.
  • Sljeme
    3k
    Intelektualac koji živi od svog rada, katolik, obiteljski čovjek, pravaš, hrvatski branitelj i dinamovac. Predstavlja sve one vrijednosti koje se godinama gaze i uništavaju, zbog toga je u potpunoj medijskoj blokadi.
  • superhik
    12k
    Nije za ovu temu, ali koliko je žalosno da je pravaštvo ubijeno, a rekao bi da nije ni devedesetih zaživjelo kako treba. Jedina izvorna Hrvatska politička ideja. Kakvu je intelektualnu elitu nekada okupljalo: Kvaternik, Starčević, Frank, Kranjčević, Matoš, Šufllay...
    Kada bi politika bila nogomet, izvorna Stranka Prava bila bi Dinamo i obrnuto.
  • Sljeme
    3k
    Kada bi politika bila nogomet, izvorna Stranka Prava bila bi Dinamo i obrnuto.superhik

Nogomet i politika su uvijek bili vezani. U duhu pravaške ideje je kao hrvatski nacionalni klub i osnovan naš Građanski kasnije Dinamo, a glavnu jezgru kibica Građanskog su činili frankovci i hanaovci odnosno Hrvatska nacionalna omladina koja je bila otpor Orjuni osnovanoj u Splitu. O tome piše Šute u Kibicima.
  • Droljo
    15.9k
    Kranjčevićsuperhik

Ovaj tebe jebe znači... :snicker:
    Nogomet i politika su uvijek bili vezaniSljeme

Na žalost!
  • Dino
    3.6k
    Nogomet i politika su uvijek bili vezani
    — Sljeme

Na žalost!
    Droljo

Mozda se nebus slozil Droljek, al da nogomet nije bio vezan s politikom, nacionalnoscu, patriotizmom itd, nikad nebi bio tak popularan. Da budem iskren, zato i volim Dinamo, ne jer igra lijepi nogomet. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.