Luka Petrušić, definitivno dinamovac, vidio ga i na futsalu i u obleki dinama (glumac) — nkdz
E taj, ima jos jedan manji deblji i jedan mladji glumac. Budem ih ja vec nasao negdje — BluePhone67
Lazes, da mene jebes samo — BluePhone67
bio je u saboru prošle godine palamudio kad je išlo oko privatizacije, istovremeno kad i sladoljev.
imaš ga i ovdje — Kwedi
Sve te političare bi mirno zbrisao s liste navijača..Osim Kartela, Hasana i Karačića, koliko god se s njima ne slagao u nekim stvarima, bili su dio tribine, a tek kasnije upali u politiku...Ovo ostalo je sve veliki upitnik — Zambatine škude
Zakaj? — Zambatine škude
Od malih nogu. Kao i otac i citava obitelj. — Papastrumf
Filip Hrgović (boksač)?? on je izjavio da mu je san boksati za svijetsku titulu na punom Maksimiru. Sad, ima li to veze s tim da navija za Dinamo ne znam. Iz tog razloga sam stavio ? ako netko zna nek nadopuni. — Eduardo
Makar mi je glupo sad takve nabrajati, jer realno možemo nabrajati do prekosutra. Ja sam više da brojimo javne osobe tipa Kečkeš, Knjaz, Sladoljev i sl. koji na dnevnoj bazi prate Dinamo, znači malo aktivniji tip navijača. — markoli
Mavrović nije navijač Rijeke? — ZDS86
Ja sam na jednoj utakmici sreo Željka Bebeka, ne znam jel on naš navijač. Nisam čuo da ikad priča o nogometu. — deda
Andrija Jarak — BluePhone67
Nisam ja, kunem se! :lol: — Neki tip sa Zapada
Ma igra riječima, razlika je jasna, kao i da ja nisam Žac. :) — Neki tip sa Zapada
Matija Babic vlasnik Indexa, ne znam jel spomenut.. Lik zna vise o Dinamu nego pola Zone i prati stalno, koliko god to ludo zvucalo — Bosna86
On je više puta rekao da navija za Čelik iz Zenice. Dinamo mu je, možda, drugi izbor.. ono, voli nogomet, živi u Zagrebu pa ajd da se pogleda malo. Legitimno naravno, ali da bih rekao da navija za Dinamo - ne bih, jer mislim da ne bi ni on. :) — Neki tip sa Zapada
Tomislav Tomašević (Zagreb je naš) — Kwedi
Ja ne znam za koga Tomasevic navija kao i za puno ljudi sto su napisani. Ne moram se slagat sa njegovom ideologijom i ne slazem se ali neka ostane na popisu, pa ako i je stvarno Dinamovac mozda netko pametan cita ovaj forum u nekoj prilici ga upita sto je on ucinio za zagreb i dinamo u koji se kune. — BluePhone67
Tomislav Tomašević (Zagreb je naš) — Kwedi
Filip Pejić MMA borac
Antun Racic MMA borac vjerojatno kada su sa njegove stranice nas tagirali — BluePhone67
Napisao prvo da mu je Roko bratić i onda kad sam mijenjao odem na Dario stric jer u mene u obitelji 95% sa stričeve strane rodbina :rofl:
Ujak :grin: — Krizy
Pratim nogomet fanatično, cijeli život navijam za Dinamo"
- Andrija Jarak — namodi grebza
jbg idu izbori svi navijaju za nekog — andrija91
kaj je bljuv u razini Bandićevog — Bosskovitz
Ispravak netočnog navoda, trnjanski kresovi simboliziraju oslobođenje Zagreba od okupatora I kvislinga. — Kermit
Dinamo nije ekskluzivno rezerviran za desno biračko tijelo. Kako netko prije napiše, sasvim je normalno da netko tko se rodio u Zagrebu i živi ovdje navija za Dinamo, bez obzira na političke preferencije. — Kermit
Ne znaš zakaj? Pa nekak mi nejdu skupa trnjanski kresovi gdje se veliča bravar zločinac i Dinamo. — Nolifer
Tema je o poznatim osobama koje se deklariraju ko dinamovci, kakve su im politicke preference, koliko cesto dolaze na utakmice, sta znaci "navijati" i sve druge price su ovdje po meni suvišne al svak ima svoje veselje. — Nino Bule
ne znam da li se Simon sada uopće pojavljuje u Maksimiru — Mali dioničar
ta strana se u povijesti borila protiv Dinama — Nolifer
Niti sdp, niti nemožemo, niti hdz, samo Dinamo & BBB. — Nolifer
Obje strane su se borile protiv Dinama. Oci današnjeg SDP-a su gasili Građanski, osnivači HDZ-a su preimenovali i pokušali ubiti Dinamo. Zato ti i velim, pusti njima njihove rasprave i razlike dolje gdje jesu, a mi smo gore i s tim nemamo nikakve veze. Dinamo je veći, stariji i snažniji od svake stranke u Hrvatskoj i tako treba i ostati. Uostalom... — Bosskovitz
novog Antolića, Mamića, Canjuge, Tuđmana i sličnih. Sve je samo i isključivo na nama - i tako treba biti. — Bosskovitz
Kakav OK? Netko ozbiljno imalo prati odbojku?Vec danasnja generacija klinaca raste uz NK, KK, MNK i OK Dinamo kao nesto sto se podrazumijeva. — De Oliveira
opet neki pisete o KK Dinamo kao da je izdvojena jedinka, a ne dio price — De Oliveira
Nakon sto smo docekali da napokon dobijemo svoj klub, u zadnjih par dana svi otisli u rovove i paljba jedni po drugima. Strasno — flexXy
Da zaboravio si nadopisati i od Benčić, senfa i ostale ekipe — Nolifer
a ne smetaju ti propagiranje istih kao velikih dinamovaca — andrija91
Dinamo je Dinamo. Radilo se o bocanju ili nogometu. Siguran sam da ne postoji niti jedan navijac Panathinaikosa koji navija za samo za FC, a u kosarci mu je ipak drazi Iraklis. Druga stvar je tko prati koji sport. — De Oliveira
Osnovani su ljeta 1989. godine pod imenom Pajde. Klub je ime nosio 13 godine, nakon čega ga tadašnja uprava preimenuje u Dinamo. 2011. godine jedan od prvih osnivača kluba Luka Rakitić skupa s ostatkom uprave vratio je klubu staro ime Pajde. Glavni pokrovitelj je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.
Naravno da bih volio zaigrati za Dinamo. Od dječačkih dana volim Dinamo, svi u obitelji navijaju za Dinamo. Prošlo ljeto mi je bila čast nastupiti protiv "modrih".
Prva nogometna ljubav bio mu je Dinamo! Ja navijam za Dinamo, svi moji Slavonci su za "modre".
Dario Zurovec — Gražvydas Mikulėnas
Nije bio blizu ni jedne ni druge liste koliko ja znam. — Crusades1986
ali stalno nosi majicu jedne liste i oni unazad par tekmi stavljaju njegove fotke na svoj FB. da ne želi bit s njima povezan, valjda ne bi bilo tako. — Sajla
Kada bi politika bila nogomet, izvorna Stranka Prava bila bi Dinamo i obrnuto. — superhik
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.