• Nolifer
    5.9k


    :lol: ima kandidata sigurno
  • Bosna86
    11.1k
    Ljubic sa HNTV... Jako lijepo

    6z2ds5xcbcpjkuqh.jpeg
  • Neki tip
    18.3k
    daj ostatak :)
  • Bosna86
    11.1k
    Krećemo u njega sa šansom da prođemo dalje... To je to
  • xavier
    11k
    Bogut i Šarić jesu navijači Dinama, za razliku od Hezonja kojeg je netko spomenuo ranije na ovoj temi.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    4vjciasy982yst2x.jpg
    yppb5q6qff31b4pb.jpg

    Ivan Hodoba, Marijan Rastić i Zoran Grgić( zaboravio dres :monkey: )
  • masacusec
    2.9k
    Covjek je uvijek bio za Dinamo, a to sto je ideoloski obojen pigmentom crveno-roze boje, drugi je par rukava...
  • gh0c
    256
    Šveđo kralj :rofl: :strong:
    od 18:00 konkretno zakaj sam zalijepio
  • über alles
    1.4k
    Krunci je legenda uvijek bio !
  • r1oma
    1.5k

    Zubo od 1:04:48 govori o Dinamu
  • reziser
    5.8k
    Još malo Mario Hezonja .... :heart:

    mario hezonja
  • Mali dioničar
    13.4k
    Kruno Simon još jednom legendarno.

    Jasmin Repeša za vas je jednom rekao "Kruno je odličan dečko, samo kod njega je problem ako mu stavite trening u isto vrijeme kada je i neka utakmica Dinama"?

    - Haha, a to me prati kroz cijelu karijeru, to je jednostavno tako. Tata mi je tu ljubav nametnuo još dok sam bio mali, to se kod mene samo nastavilo. Evo, ja sada imam dvije kćeri, pa nemam kome nametati nešto slično, ali ako ću daj Bože jednog dana imati i sina, to će biti moja obveza.

    Kako gledate na Dinamo ove sezone, "modri" su na europskoj sceni pisali povijest...

    - Ma sve pratim, gledam sve utakmice Dinama. To je meni jedna posebna emocija, a dečkima stvarno skidam kapu na svemu što su napravili ove sezone. I to je ono o čemu svima pričam, ako ste u sportu potpuno posvećeni, imate samopouzdanja, onda je sve moguće. I oni su to pokazali, ne samo protiv Tottenhama, već tijekom cijele sezone, od prve do zadnje utakmice, na tome im iskreno skidam kapu. A pobjedama Dinama se veselim vjerojatno kao i sami igrači.

    Znači i da pamtite gdje ste bili u trenutku kada je Dinamo izbacio Tottenham?

    - A kako ne bih znao, to se pamti. Bio sam u Münchenu, mi smo sljedeći dan igrali bitnu utakmicu protiv Bayerna. Taman smo završili sve klupske obveze, imali slobodnu večer, a ja sam ju proveo na recepciji hotela gledajući Dinamo. Čim je završilo otišao sam na šank, uzeo si dvije pive za sobu, a naš generalni menadžer me samo ispratio pogledom i smijao se. Moji suigrači? Ma tu je puno Amerikanaca, nemaju oni tu emociju prema sportu kao mi, to je potpuno drugačija kultura, a ja i nemam neku tendenciju objašnjavati im kako je to kod nas.

    Damir Markota je nedavno pričao kako ste zajedno išli na jednu utakmicu Hajduka i Dinama u Split, ali na koncu niste ni stigli na tribine...

    - Haha, a istina. To su neke uspomene iz djetinjstva koje ostaju za sva vremena, stvarno smo imali dobrih i zanimljivih situacija u životu, a to gostovanje u Splitu na gdje nismo ni završili na utakmici bila nam je baš dobra zajebancija, haha - sa smiješkom je završio Kruno Simon

    https://www.24sata.hr/sport/nisam-bas-veliki-fan-nba-lige-ovo-mi-je-najdrazi-sut-karijere-a-dinamo-mi-je-posebna-emocija-760398
  • Carrasco
    3.9k
    jel se odlučio za koga navija?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.