• Fatos Beqiraj
    818
    sukus cijele price, nece niko igrat nego Valincic, ima jos par utakmica i to je to.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Nemam pojma kakav bude taj Tabinas niti kakve su naše namjere s njim. Činjenica je da Valinčić još ne bude neko vrijeme spreman, a mi si ne smijemo dozvoliti da na desnom boku ostanemo samo na klincu koji je kao svaki mladi igrač jako sklon oscilacijama, a druga stvar je da on uopće nije neko čudo od talenta i next big thing naše trgovine kako nas dosta ljudi tu pokušava uvjeriti.
    Mi ga trebamo koristiti i dozirati mu minutažu, ali mislim da on neće imati neku veliku karijeru. Tu negdje ko Bartolec koji se dosta spominjao ovdje.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Ne znam tko je luđi..

..vi koji histerizirate ili ja koji se nemrem cijepit od ove teme
  • NitkoBitan
    34.4k
    a druga stvar je da on uopće nije neko čudo od talenta i next big thing naše trgovine kako nas dosta ljudi tu pokušava uvjeriti.
    Mi ga trebamo koristiti i dozirati mu minutažu, ali mislim da on neće imati neku veliku karijeru. Tu negdje ko Bartolec koji se dosta spominjao ovdje.
    Mr Anderson

Vjerujem da bi se vecina ljudi slozila s ovim. Nazalost nekolicina je glasnija.
  • Ljubo
    315
    nebi se složio jer mislim da je bolji potencijal od spomenutog, ali i po meni nije ogroman talent kakav ekipa misli da je. Po meni ako pametno bira i dobro se razvije može biti na razini Vrsaljka.
  • Jos-Optimus
    8.8k
    Bilo mi je jasno koji shitstorm slijedi na Zoni čim sam vidio u SN naslov za Barišića. Možda se ne slažem sa svim potezima, možda mi neki nisu jasni, ali vjerujem da Zvone i suradnici sve rade u najboljem interesu Dinama i to je to, navijam za svoj Dinamo i želim da budemo što jači.

Nemamo sve info, zaista nemamo, ne znamo ugovore, odnose, što se događa na treningu. Vidjet ćemo kako će se odigrati. Bitno je da na kraju sezone budemo prvi.
  • FazeN
    5k
    RPG navodno u Tursku, Kayserispor
  • Kujtim Shalla
    8k
    ovo je živa istina na žalost. Sve je bilo dogovoreno da Karlom ,a onda je Capella's tražio ovoga . Karlo je trebao biti taj. Naš igrač , fantastičan čovjek , veliki Dinamovac koji bi bio sretan biti back up I mentor Mikiću , a poznaje HNL ,ima iskustva i bio bi po meni odličan na beku . Na žalost ništa od toga
  • tigric
    1k
    Turci pisu da je vec dogovoreno, al eto to su turci
  • Jurki
    21.6k
    Bartolec vjerojatno je bolji igrac od Tabinasa.

Veli AI da Bartolec ima u Astani 200 keka placu.
    Zar ima smisla davati 200-250 keka place trecem beku, koji bi trebal do povratka Valincica uskociti tu i tam i sljedece sezone igral 2.hnl?
    Siguran sam u to da se Bartolcu igra jos ozbiljnija razina nogometa.

Ja nebi dovodio ni Tabinasa.. da se razmemo.
  • Laki424
    30
    Mikic ne valja,Mikic valja. Here we go again.
    Da ne valja,zar to već nebi bilo jasno?
    Da nije da imate povjerenja u Bobana,a gle čuda ipak je Mikic pod Bobanom skupio najviše minuta..
  • Kujtim Shalla
    8k
    mislim da to nije uopće bilo upitno,njegova plaća . Jednostavno je Capella's htio svog. Ja nisam objektivan jer poznajem Karla osobno . Znam kako diše i kakav je kao osoba. On bi se za svoje minute izborio . Ako će se gurati Mikić ,ok onda kužim odluku. Ovaj ne košta ništa pa dobro. Ali nemoj mislit da će tabinas imati manje od 150 keka. Pa opet taj transfer mi nema logike. Back up I mentor malom ,mukte bi došao. Po meni Karlo bi bio idealan. Nema veze ,prošao vlak
  • Chempers
    1.2k
    Ne znam tko je birao ove ljude da donose ove odluke. Brate misli sta vi pisete. Nesmije se ni razgoabat vise o nicemu. Borci za demokraciju, a uskoro stizu izjave poput rozicevih da si fan club mudrazija napravi svoj klub, da si svi koji se ne slazu s nekik transferima osnuju svoj klub…

Zatvorit forum onda. Osim teme utakmice i clanstvo.
    Crni86

Po nekima ocito treba imati strastvenu fanbazu koja ce se uclanjivati, kupovati artikle, ici na utakmice, itd., ali da istovremeno ne komentira transfere, igrace, trenera, glasine nego samo napise "Vjerujemo u upravu" kao neka sekta. I to kao odgovor na upise kakve ces naci na ama bas svakom navijackom forumuPacho

E baš ovo. Odmah se nađe par odvjetnika koji imaju za misiju pokazati zašto Mikic ne valja i naravno uz standardno kmecanje o zlim novinarima koji nas buše.
  • Krizy
    64.8k
    Ronaël Pierre-Gabriel bi trebao u 16. od 18 klubova turske lige, koji ne daje veće plaće od Dinama.

Ne razumijem čovjeka, ali tko zna što je u pitanju kod njega jer se nigdje nije dugo zadržao.

Stvarno čudan igrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.