• Netkos
    36
    Stvarno je na razini djece iz vrtića govoriti moj prijatelj je jako pametan i važan i on kaže ovo. Ako se ne navede točno ime i prezime nekoga tko to kaže takve rasprave su besmislene
  • El Madrigal
    733

Ja nemam ružičaste naočale, jedete tu govna i serete svi o svemu i svačemu, ja se javim s mišljenjem nakon ne znam koliko i odmah kretenarije. Dakle:
    1. Ili je sve novinarsko sranje, u što ja vjerujem
    2. Mikić stvarno nije dobar.
    3. Mikić je dobar, ali Boban jede govna
    4. Mikić je dobar, ali Boban ne može s njegovim menadžerima.
    5. Nešto drugo.

Što ako sam ja pomislio da ako nije prvo, onda bi moglo biti četvrto? Forum prepun mišljenja, po 50 stranica se sere o jednom te.istom, ja sam.dao drugačiji pogled.
    Aj....
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Može biti da on vidi u Tabinasu nešto što nitko od nas ne vidi i onda super, iako sumnjam. U nogometu sam rijetko doživio takve obrate, ako tisuće navijača vide da je nešto BS, najčešće uistinu bude BS, bez obzira kaj oni nisu "stručljaci" .

Inače taj argument "pa valjda on zna bolje" u teoriji ima smisla dok u stvarnosti ne stoji jer prilično sam siguran da je većina nas tu (barem kao studentski posao) radilo negdje gdje su se svi pitali kako je moguće da je takav mentol šef i na čelu firme. Iako je taj šef eto na papiru već xy godinu na CEO tog i tog. Anyways, vidjet ćemo, zasad palac dolje
  • rokikaciga
    9.2k
    pa necu sebe i njega doxxat, nisam glup. :lol:

Ja nisam iskomentirao da je on pametniji od Capellasa. Vjerojatno i nije jer da je on bi bio u Dinamu. Samo sam iskomentirao kao sto sam i prije znao sta neki drugi sluzbenici govore.
  • Crni86
    19k
    Pitanje je samo zasto sef omladinske skole nagovara PU-a da kupi igraca od 23 godine.
    I kakve to veze ima s omladinskom skolom.
  • Goncalo Santos
    3k
    Lik kosta toliko da 5 6 zonasa da se skupi moze ga otkupit pa da im trci po vrtu.Fatos Beqiraj

I sta sad ajmo svake sezone odvojiti 500k na 10 drugoligasa dok s jednim ne pogodimo? To ne prilici klubu Dinamovog renomea. Pa s razlogom kosta 50k, a nisam primjetio da se klubovi otimaju za njega.

Okej je iznijeti misljenje o necemu i za to sluzi forum, al pljuvat konstantno trenera, direktore i upravu kluba koji volis je stvarno odvratnoFatos Beqiraj

Srecom imaju tebe andjela cuvara da ih obranis. Kad se krene zaplitat u argumentima onda se odigra karta zrtve i borca za ove koji se ne mogu sami braniti. Nisam primijetio da itko prelazi ovdje granicu dobrog ukusa.
  • Orc123
    14.5k
    Samo se sjetite kakve ste sve stvari pisali za Bakrara i koliko žući je proliveno....nek se povijest ponovi.
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Jel printaju Bismarck na dres? Toliko ste ga udarili da ce mali bit novi Dani Alves
  • Fatos Beqiraj
    818
    kakav argument zelis, na toj poziciji imamo Valincica i Mikic bi mi ravno odigrao 0 minuta pokraj njega. Jedino da se ozljedi opet, a mislim da se mali nece naigrat ako ce cekat ozljede. Valincic je trenutni projekt na desnom beku i jedan od nasih najbolji igraca a ne Mikic, jedino ako ima taktika sa dva desna beka. A tabinas ako ce sjedit na klupi 6 mjeseci nemam problema s tim
  • Sajla
    16.4k
    "Posebno zanimljiva priča je Eintrachtov napadač Younes Ebnoutalib (22), strijelac pogotka za 2:1. Riječ je o nogometašu koji je do prije godinu dana igrao u četvrtoj njemačkoj ligi. Karijeru je započeo u lokalnim klubovima Rot-Weiss Frankfurt i SV Wehen Wiesbaden te proveo vrijeme u talijanskoj Serie C (Perugia 2022.-23.).
    U ljeto 2024. prešao je u FC Gießen (četvrta liga), gdje je brzo napredovao do SV Elversberga (druga Bundesliga), postavši ključni igrač s 12 golova u 17 utakmica u prvoj polovici sezone 2025./26. Krajem 2025. Eintracht Frankfurt platio je 8 milijuna eura (plus bonusi do 10 milijuna) za njegov transfer, potpisavši ugovor do 2031., a debitirao je 1. siječnja 2026. noseći broj 11."

tak će i Tabinas iz dinama za puste milijune :)
  • Zg123
    3.3k
    Mislim da Tabinas nikome ne bi smetao kao backup da nema Mikica, ali Mikic je tu i postavlja se pitanje po cemu je on bolji od njega i kakvu poruku saljemo mladim igracima? Da Mikic nije za prvih 11, ali ne znam zasto ne bi mogao participirati u rotaciji. Pa ni Baturina, Olmo i ne znam ti tko sve ne nije krenuo odmah u prvih 11 vec su postepeno ulazili s klupe. Ja bih rekao da ili struka nema pojma sta radi ili postoji neki unutarnji problem s Mikicem
  • Sajla
    16.4k
    ili postoji neki unutarnji problem s MikicemZg123

možda to što može otići kad hoće zbog klauzule od 1mil eura
  • emilperska
    13.4k
    Dok ne vidim da je službeno ovo s ovim Filipincem ne vjerujem. Odbijam vjerovat da smo "tradeali" Mikića za njega.

Ali ukratko, kretanje mišljenja oko Tabinasa kod forumskih branitelja:

1. To je novinarska patka. Vi ste debili jer vjerujete Olivariju (studeni).
    2. Ako je istina da ga dovodimo, dolazi za B ekipu na ljeto, a ne umjesto Mikića (prosinac)
    3. Mikić je loš. On nije za seniorski nogomet (početak siječnja)
    4. Vjerujmo Capellasu (stadij zablude kao s Markom Marićem u srpnju 2024., sredina siječnja).
    5. Vi zapravo ne volite Dinamo jer vas zanimaju samo pizdarije i stvarate šizofreniju na forumu malicioznim upisima o PRVOM FILIPINCU U POVIJESTI DINAMA. ZAMISLITE PRODAJU MERCHA U MANILLI KAD OVO NAPRAVIMO.

P.S. Nije vam smetao Anderson Costa?!!
  • rioda
    12.7k
    Pitanje je samo zasto sef omladinske skole nagovara PU-a da kupi igraca od 23 godine.
    I kakve to veze ima s omladinskom skolom.
    Crni86

Rečeno je više puta da se oko svakog pojačanja dogovaraju Boban, Dabac, Vlaović, Capellas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.