• hardek
    8k
    Gledao sam Barišića samo 1 utakmicu ali stekao sam dojam da za desnog beka u četvorci nije tehnički dovoljno dobar a opet mi nije klasični stoper. Desni stoper u trojci je njemu vrlo vjerovatno najbolja pozicija a mi s trojicom ne igramo.

Nego čisto iz znatiželje, pitanje za forumaše koji se trenutno hvataju za glavu kako smo propustili Barišića, na koliko ste ga utakmica do sada gledali? Jeste se na svoje oči uvjerili da je riječ o igraču za Dinamo, ili vam narativ "propustili smo u21 reprezentativca" kreira mišljenje?
  • El Madrigal
    733

Pa prva službena je FCSB... Tamo Tabinas sigurno ne može. Ali da Mikic ne može barem biti rezerva Galešiću ako se.nema povjerenja u njega za prvih 11, e to je već nešto drugo. Očito je problem u njegovim zastupnicima. Boban ne dozvoljava nikakve ucjene.
  • Zagi
    14.2k
    Kaj ce nam jos jedan bek koji ce traziti da igra?Jurki

Tabinas je mali crni teletabis koji će biti sretan da je došao u ZG i nema nikakave ambicije u karijeri?

Možemo ti i ja se pokriti jastukom po glavi i praviti se da Tabinas ne dolazi kada je realnost ta da je taj ulazni transfer vrlo, vrlo izvjestan.
  • rokikaciga
    9.2k
    Maloprije sam bio na kavi s jednim skautom/analiticarom i komentiramo Tabinasov transfer i kaze "katastrofa, koji ce im on kurac". Od covjeka koji je 20 godina u sportu na najvisoj razini mi i ne treba opsirnija argumentacija..
  • rioda
    12.7k
    Šitstorm po Capellasu, pa preko toga Bobanu dolazi i sami smo si krivi.Zagi

Mene živciraju ovakvi potezi kojima se daje lopta na volej kritičarima, poput recimo zatvorene skupštine. Vjerujem da smo mogli i bez ovog Tabinasa, ali dobro... Daj Bože da svi priznamo pogrešku kasnije
  • Jurki
    21.6k
    Tabinas je mali crni teletabis koji će biti sretan da je došao u ZG i nema nikakave ambicije u karijeri?Zagi

Ako smo planirali dovesti beka koji bu se ravnopravno borio sa Mikicem i Valincicem za poziciju (nebu backup), vjerujem da nebi isli po tog beka u predzadnju momcad lige.

Al se stvarno nadam da od toga svega nebu nista.

Tabinas, Barisic.. sve je to isti drek od igraca.
  • Davieboy86
    1.1k
    Sta je sa Livakovicem? Iskreno , ne zanima me niti jedan Dinamov transfer osim postenog golmana.
  • Zagi
    14.2k
    Mene živciraju ovakvi potezi kojima se daje lopta na volej kritičarimarioda
    Da, to je bila i moja poanta. Ovo je baš volej i već vidim naslove.
  • OsamŠest
    6.6k
    Maloprije sam bio na kavi s jednim skautom/analiticarom i komentiramo Tabinasov transfer i kaze "katastrofa, koji ce im on kurac". Od covjeka koji je 20 godina u sportu na najvisoj razini mi i ne treba opsirnija argumentacija..rokikaciga

Capellas je 35 godina na nekoj od funkcija/pozicija.

Kako ne gledaš onda na taj način i za njega? Ili ipak presuđuje neki tvoj dojam?
  • FelceAzzurro
    1.2k

Ali on je bio s analitičarom na kavi. Kuiš?
  • Fatos Beqiraj
    817
    Sumnjam da je taj analiticar radio u Barceloni 20 god. Al ne kazem ni da je Capellas najpametniji na svijetu sigurno i on grijesi. Ovo sve su neki njegovi prvi potezi po kojima cemo mu sudit za pola godine, godinu.

Ali i sto se tice mladih, mi smo Dinamo, ozbiljna europska ekipa, a ne neka prcija iz HNL tako da je potrebno dobro se i potrudit da bi se doslo u seniore.

Prosla su vremena kad smo mi bili kanta za napucavanje pa da je svak mogao do seniora.
    Danas u momcadi imas ozbiljne europske igrace, i dokazane HNL klase.
  • rokikaciga
    9.2k
    Presuduje i moj dojam.

Samo sam htio dat info da i sportskim sluzbenicima nije jasan izbor.

Kaj je Capellas sveta krava pa se ne smije preispitivati njegove odluke? Koliko sam cuo covjek je stvarno na mjestu, skroz normalan i dobar. Ali uzet cu si za pravo da preispitujem odluke neke njegove ako mi nisu jasne ili ako se ne slazem s njima. Ili moram biti poslusna kuja?

Ajde sad se nakacite na moj komentar a ne na to da klinci odlaze u Sarajevo, Kustosiju, dovode se drugoligaski igraci umjesto da im se nastavi davat sansa...
  • Zagi
    14.2k
    Capellas je 35 godina na nekoj od funkcija/pozicija.OsamŠest

Da jedna od tih funkcija nije bila izbornik države iz koje taj bek dolazi, nitko nebi podigao obrve.
    Ovak se priča slaže sama od sebe nažalost.

Kak veli Rioda, volej.
  • Netkos
    36
    Zašto bi to što je bio izbornik bilo imalo negativno? Pa bolje je da je što više upoznat s igračem kojeg preporučuje
  • dmil
    1.3k
    Prosla su vremena kad smo mi bili kanta za napucavanje pa da je svak mogao do seniora.Fatos Beqiraj

jesi ti prespavao nase zadnje europske utakmice?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.