• Crni86
    19k
    decko je dokazao da je sad vec bolji od tog tabinasa. U tome i je poanta.

Mali je u ovim utakmicama pokazao najvise cak od svih igeaca. Protiv hajduka je bio jedan od najboljih igraca, dizao tribine na noge, davao energiju.

Rukavina se nije mogo izborit za minutazu pored orsica i ivanuseca, to je malo druga prica.

Das malom priliku, mali pokaze da moze i onda ga degrediras nazad u juniore. Lijepa prica.
  • NitkoBitan
    34.4k
    Das malom priliku, mali pokaze da mozeCrni86

Super, onda ce vrlo lako pronaci klub za posudbu ili transfer ako mu se ne igra u drugoj ligi.

Rukavina se nije mogo izborit za minutazu pored orsica i ivanusecaCrni86

Ne bi ni Mikic da je Valincic zdrav ili da s RPGom nije posebna prica.
  • CastAway1986
    4.9k
    Dok je Bartolec igrama u Danskoj bio blizu reprezentacije Tabinas je razmisljao da li ce šutati loptu ili biti ladyboy..
  • Fan
    1.8k
    Vidjet ćemo već u prvoj utakmici hoće li Tabinas biti ispred Mikića ili ne. To će uvelike odrediti smjer u kojem idemo i (ne)zadovoljstvo navijača.
  • pešća
    881
    Navijači navijaju za rezultat, ili bi trebali. To su neki čudni navijači ako navijaju za igranje pojedinog igrača.
  • Crni86
    19k
    Super, onda ce vrlo lako pronaci klub za posudbu ili transfer ako mu se ne igra u drugoj ligi.NitkoBitan

Mi cemo prodat mikica i dovest tabinasa… super ideja. Zivjela nasa omladinska skola. Ajde da je to neki grac za kojeg mozemo rec uuu ovaj je dobar, problem je sta ovaj nije nista bolji od mikica, cak bi se usudio rec da je losji ovog trenutka po prikazanom.

Ne bi ni Mikic da je Valincic zdrav ili da s RPGom nije posebna prica.NitkoBitan
    Al nije i otvorila se ova prilika…. Mali je priliku iskoristio. Za odradit beka dok nema valeta i do kraja sezone da bude zamjena valetu dobra opcija pa onda vidjet sta di i kako. Da li ce se vale prodavat, da li ce mali ic na posudbu negdje u prvu ligu itd itd.
  • Plava balada
    23
    Meni je i dalje žao da se nije moglo na zelenu granu s RPG. Ne bi bilo ikakvih polemika.
    Unpopular opinion ali po meni je zdrav i spreman RPG uz Valinčića najbolji desni bek lige.
  • NitkoBitan
    34.4k
    To će uvelike odrediti smjer u kojem idemo i (ne)zadovoljstvo navijača.Fan

Vise vjerujem Bobanu i Spanjolcu na celu akademije nego "zabrinutim gradanima". Navijaci nek se prvenstveno bave sobom i time zasto Dinamo nema vise clanova i zasto posjeta na stadionu nije bolja. Za ostalo brinu strucni i dobro placeni ljudi.
  • scooniepenn
    6.1k

Kako je to tocno nepopularno misljenje. To je jedino realno razmisljanje.
  • Laki424
    30
    po informacijama koje kruže,Mikic navodno ima otkup na ljeto 1M.
    Netko je bio i to napisao tu,smjesno bi bilo da takav igrač ode za 1M,prakticki za ništa. Jer u našem proračunu 1M stvarno ne znaci ništa,k tome vjerujem da ćemo iz godine u godinu podizat razinu proračuna.
  • Crni86
    19k
    Navijaci nek se prvenstveno bave sobom i time zasto Dinamo nema vise clanova i zasto posjeta na stadionu nije bolja.NitkoBitan

Kako da se navijaci brinu za to? Ak nisi znao za to su isto tako zaduzeni strucni ljudi u klubu.

Ne znam tko je birao ove ljude da donose ove odluke. Brate misli sta vi pisete. Nesmije se ni razgoabat vise o nicemu. Borci za demokraciju, a uskoro stizu izjave poput rozicevih da si fan club mudrazija napravi svoj klub, da si svi koji se ne slazu s nekik transferima osnuju svoj klub…

Zatvorit forum onda. Osim teme utakmice i clanstvo.
  • Šteco
    1.3k
    Vidjet ćemo već u prvoj utakmici hoće li Tabinas biti ispred Mikića ili ne. To će uvelike odrediti smjer u kojem idemo i (ne)zadovoljstvo navijača.Fan

Tak je. Ako započne Tabinas (koji još nije ni došao, a možda niti neće) - gotovo, propali smo i svi ćemo biti jako nezadovoljni.

Ja sam kriv, ja plaćam Internet.
  • Nogo
    9.6k

Rijeka dogovorila Tea Barišića iz Lyona za 500k i nešto od budućeg transfera.
    Mi Tabinasa :shade:
  • Jurki
    21.6k
    Rijeka dogovorila Tea Barišića
    Mi Tabinasa
    Nogo

Jel sluzbeno objavljeno da smo doveli Tabinasa? Trazim na sluzbenim kanalima kluba, nigdje to nisam procital.
    Koji broj ce nositi?

Davorin - klubski insajder br 1.
  • Zagi
    14.2k
    E jbg.
    Još se mogao opravdati dolazak Tabinasa kao prvenstvo, Mikić neiskusan, defanzivne rupe i tak to...
    Ali ako je Rijeka dofurala Barišića za 500k....

Šitstorm po Capellasu, pa preko toga Bobanu dolazi i sami smo si krivi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.