• kariola86
    217
    Hoće li druga momčad ubuduće biti dio omladinske akademije? Ako je tako, moguće je da će se Tabinas planirati za drugu momčad, pogotovo jer Capellas ima velik utjecaj i kao voditelj akademije sudjeluje u tim odlukama.

Također, očito postoji dosta interesa za Valinčića, pa je realno da se s Mikićem i dalje računa kao njegovom zamjenom u slučaju da Valinčić ode na ljeto. Za Mikića je u tom kontekstu svakako korisnije skupljati minutažu kod juniora nego sjediti na klupi kod nas, tako da ne vidim razlog za paniku.

Vrijeme će pokazati kakav je plan.
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Kolega je propustio jednog igrača za kojeg mislim da je puno puno bolja opcija za kupnju od Tabinasa, a koji očito nije u planovima u svom klubu jer nije dobio šansu u kupu protiv amaterskog niželigaša nedavno, odigrao je ukupno 22 minute u jesenskom djelu sezone, a hrvatski je mladi reprezentativac i uopće nije skup, Teo Barišić.Mathiasovi Chageri

Ubit ću se
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Protiv fcsb siguro nece igrati Tabinas ako i dodje tako da...

A Barisic je neki dokazani igrac koji bi bio pojacanje ili pristao biti treca opcija? Sad se i njega dize u nebesa, a liku vrhunac nastupi u 5. (PETOJ) francuskoj i par minuta u europa ligi sa skoro 22 godine.
  • Sajla
    16.4k
    da ste na mjestu Tea Barišića, biste li išli u klub gdje vam je konkurencija za poziciju Devetak ili tamo gdje je Valinčić (+Mikić)?
  • marcio amoroso
    48k

Devetak je lijevo. Njemu je konkurencija Oreč iako on može igrati i stopera u 3 iza.
  • veselko tenžera
    6.5k
    što će reći da ili prelaze na igru s 3 nazad ili se uskoro prihvaća dobra ponuda za Oreča.

Možda čak i neki hibrid s ciljem da se Oreču do ljeta digne cijena. U svakom slučaju planski i pametan potez Rijeke, još k tome u tišini odrađen.
  • Pacho
    12.5k

Po nekima ocito treba imati strastvenu fanbazu koja ce se uclanjivati, kupovati artikle, ici na utakmice, itd., ali da istovremeno ne komentira transfere, igrace, trenera, glasine nego samo napise "Vjerujemo u upravu" kao neka sekta. I to kao odgovor na upise kakve ces naci na ama bas svakom navijackom forumu.
  • marcio amoroso
    48k

Ma Rijeka generalno radi top posao. Ljudi sa svojim budžetom rade čuda.
  • Sajla
    16.4k
    da, a još sam i razmišljao tko je u Rijeci lijevo, namjerno sam napisao Devetak... brain fart, kako se ono lijepo veli, ne znam zašto, valjda zato jer su na istoj strani terena kad igramo protiv njih... ali poanta nadam se da stoji čak i kad je Oreč u pitanju :)
  • rakurs
    2.3k
    na ama bas svakom navijackom forumu.Pacho

Isto tako ćeš na apsolutno svakom forumu naći i ove koji skaču na svaki negativan upis usmjeren prema upravi. Nismo jedinstveni ni po čemu, na svakom forumu ima i jednih i drugih.
  • Zagi
    14.2k
    Nismo više ni Rijeci konkuretni po pitanju privlačenja mladih igrača?
    Pa to bi bilo još gore od narativa koji nas čeka.
  • DiddyGuela
    5.2k
    Super su mi ovi koji pljuju na sve koji su govorili da dolazi Tabinas. Sada kada Tabinas ocito dolazi, polagano se okrecu i uvjeravaju nas da je Tabinas bolji od Mikica a Mikic ako je tako dobar neka se dokaze iduce sezone u B momcadi. :starstruck:
  • Sajla
    16.4k

desni stoper: Dominguez, Galešić
    desni bek: Valinčić, Mikić
    ja samo pitam - bi li ti s renomeom i iskustvom Tea Barišića došao u klub gdje su ti oni konkurencija?
  • Facke
    7.4k
    Kaj se tice Tsabinasa, vec sam rekel da mi se taj transfer ne svida 100%. Ali iste tak je mali rizik, das 100.000 i probas. Iak nam bu on BackUp kak je nekad bil Mario Musa same s druge strane onda sam ja zadovoljen. Ovak ak nebu isle, imame Galesica i Mikica teri moreju igrati dok se ne oporavi Valincic.

Kaj moram reci. Mikica se male pre pozitivne gledi. Jake pune nedostatkuv je pokazal v onim utakmicama de je igral. Kriva postavljana, otvaranje prostora protivniku. Jedine de mi se je bas svidal je bile protiv Hajduka. Tu je prema napred jake dobru utakmicu odigral. Na kraju krajeva je Mikic protiv Slavena zgorel. Njega jednostavne treba dozerati s minutazu. Ali nazalost mislim da imame krivoga trenera za to.
  • Jurki
    21.6k
    Nismo više ni Rijeci konkuretni po pitanju privlačenja mladih igrača?Zagi

Kaj ce nam jos jedan bek koji ce traziti da igra?
    Kak je vec bilo pisano Valincic se vraca za mjesec, mjesec i pol.
    Ne treba nam bek kojeg bi platili min 500 tis i onda grijal klupu.

Mikic mora biti prva opcija do povratka Valincica, a onda se nek obojica bore za poziciju prvog beka.

Ovo za Tabinasa se stvarno nadam da je proljev Droljivarija, jer nam jos jedan bek nije potreban.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.