• Zagi
    14.2k
    Ti si Netkos fakat od jučer.
  • austrijanac
    9.1k
    Kaj moram reci. Mikica se male pre pozitivne gledi. Jake pune nedostatkuv je pokazal v onim utakmicama de je igral. Kriva postavljana, otvaranje prostora protivniku. Jedine de mi se je bas svidal je bile protiv Hajduka. Tu je prema napred jake dobru utakmicu odigral. Na kraju krajeva je Mikic protiv Slavena zgorel. Njega jednostavne treba dozerati s minutazu. Ali nazalost mislim da imame krivoga trenera za to.Facke

Citirao bi te u “Nepopularna mišljenja”.

Nije dečko tak baš odlicno odigro kak se predstavlja, sl bumo vidli.

Za Kovu budem jednom prilikom napisao kaj je napravio u Belupu prosle godine gdje se najbolje vidi kak ne zna hendlat svlacionu.
  • OsamŠest
    6.6k

Volej za zle jezike koje treba ignorirati. Tog će uvijek biti.

Draže mi je razmišljati (vjerovati) da ga je čovjek osjetio svo vrijeme dok mu je bio izbornik i ono najvažnije - zbog svog debelog iskustva procijenio da u tom igraču leži možebitni prvotimac ili igrač koji može ispuniti zahtjeve kluba razine Dinama.

Poseban je plus kad je riječ o mizernoj cifri.
  • FelceAzzurro
    1.2k

Legendico, ako netko izvlači podatke i importira ih u excel tablicu to ne čini od njega "sportskog službenika".

Svi ste se uzjebali oko tog Mikića, a nitko nema pojma kakav je mali kao karakter, kako djeluje na ostatak ekipe sa svojim ponašanjem i još 100 faktora. Znaš li kakav je na treninzima?

Ista stvar je i za ostale igrače. Nogomet je timska igra, ukoliko i nominalno najbolji/najtalentiraniji igrač je toksičan na čitavu ekipu i radi toga momčad dobro ne igra, on leti. Ista je stvar i u drugim kolektivima.

Prestanite navijati za jebeni NK Igrač i Nk Trener.
  • Fatos Beqiraj
    818
    jesi prespava nasih 7 bodova, prosle godine 11 u lp. Ili se jos sjecas dana tatice kad se slavio prvi pogodak u ligi prvaka, a primalo ih se po 30?
  • Brusa
    3.9k
    Očito je problem u njegovim zastupnicima.El Madrigal
    Uopće nije očito. Meni prvom, a koliko vidim po forumu i mnogim drugima. Samo je tebi OČITO.

jelda, i ja sam to primijetio :lol:

Edit: vi neki (ne vas dva gore, nego općenito pišem, pa da sve bude u jednom postu) fakat trebate "skinuti ružičaste naočale"
  • Zagi
    14.2k
    Draže mi je razmišljati (vjerovati)OsamŠest

I meni je ali ...

Ma, neću više o toj temi.
  • rokikaciga
    9.2k
    Legendico, ako netko izvlači podatke i importira ih u excel tablicu to ne čini od njega "sportskog službenika".FelceAzzurro

Nemas pojma sta taj covjek radi u svom klubu, s toga legendico suzdrzi se od ovakvih komentara.
  • dmil
    1.3k
    jel ti tatica zivi rent free u glavi? ili su to samo neki nerijeseni obiteljski edipovski kompleksi? u svakom slucaju nije ti to zdravo, bolje ti je to pregledat

a od ovih 7 bodova, 3 protiv raspalog Fenera tad, 3 protiv maccabia, odlicno odigrano, 1 jedva iscupan bod protiv Malmoa kojeg dozivljavam kao poraz, ostali porazi i to takvi da su europe neke srednjeg tiera Europe prestale igrati u 2. pol koliko smo ocajni bili inace bi nas jos duplo toliko napunili, ova ekipa nije onaj europski dinamo kojeg znamo koliko god se tjesili nazalost

11 bodova u LP ne mjerim jer te ekipe 90% vise ni nema u klubu
  • Fatos Beqiraj
    818
    6 i 7 momcad spanjolske i 4 momcad francuske su ti lose momcadi?

Ti ocito ne kuzis da smo mi 4 5 puta slabije momcadi od takvih i manje vrijedne, i treba ti se poklopit neka situacija ko Fener da izvuces bodove protiv takvih ekipa. Mozda ti u svojoj glavi mislis da smo mi Manchester City pa da moramo dobijat takve momcadi.

Naravno da nisu to oni rezultati na koje smo navikli, al svejedno su dobri nakon 90% nove momcadi. Sljedece sezone ocekujem puno vise u Europi.

Usli smo u neku losu fazu i naravno da nas se tamburalo. Ne mozes na osnovu losa 2 mjeseca pljuvat sve sto se dogodi, bar ne ako si navijac kluba.
  • Goncalo Santos
    3k
    Opcenito se Tabinasa gleda ko zamjenu Vukovara, zapravo je to nakon Robina najpotentniji igrac Vukovara, samo se ozljedio i ima te stvari sa ugovorom. Nije on nikakva zamjena tamo.Fatos Beqiraj

Ali i sto se tice mladih, mi smo Dinamo, ozbiljna europska ekipa, a ne neka prcija iz HNL tako da je potrebno dobro se i potrudit da bi se doslo u seniore.

Prosla su vremena kad smo mi bili kanta za napucavanje pa da je svak mogao do seniora.
    Fatos Beqiraj

Malo mi se gubis u argumentima.

Znaci ispada da se tabinas u 500 minuta prvoligaskog nogometa navodno vise borio i zasluzio priliku od juniora nekog koji bi se trebao jos valjda 3 puta vise boriti cisto jer je mladi?

Sta onda da ove juniore sve posaljemo negdje u 2. ligu i zaboravimo na njih jos 4 5 godina dok ne budu u dvadesetima cisto da se sta, ne umisle jer su prije bili premladi pa da ih se preventivno prizemlji?

Isto tako nismo prcija, ali treba ukazati povjerenje drugoligaskom igracu koji do 23. godine nije igrao na postenom travnjaku i bio u svlacionici koja ima toplu vodu u tusevima, vec na krticnjacima 2. lige?
  • GOAT
    4.3k
    Kaj je Capellas sveta krava pa se ne smije preispitivati njegove odluke?rokikaciga

Tako ni taj tvoj nije sveta krava i ljudi imaju pravo preispitivati

Nemas pojma sta taj covjek radi u svom klubu, s toga legendico suzdrzi se od ovakvih komentara.rokikaciga

Slobodno nas upoznaj i bas me zanima koja je to top razina o kojoj pricas? Hrvatskog ili svjetskog nogometa?
  • rokikaciga
    9.2k
    Tako ni taj tvoj nije sveta krava i ljudi imaju pravo preispitivatiGOAT

Pa nije, imao je i on gresaka. Vjeruj mi da ga sprdam za neke stvari jos uvijek.

Slobodno nas upoznaj i bas me zanima koja je to top razina o kojoj pricas? Hrvatskog ili svjetskog nogometa?GOAT

Hrvatski i top 10 liga u Europi, druge lige liga petica, europska natjecanja.
  • Fatos Beqiraj
    818
    Koliko je Tabinas odigra minuta u Dinamu pa da se moze rec da je oteo neke minute Mikicu? Lik kosta toliko da 5 6 zonasa da se skupi moze ga otkupit pa da im trci po vrtu. A digli ste hajku ko da smo doveli igrača bez desne noge i platili ga 4 miliona.

Juniori za koje se procijeni trebaju igrat, al nismo mi oni koji ih analiziramo i gledamo svaki dan po minimalno 8 sati , i proslo je kroz ruke nam par tisuca igraca pa da znamo sta treba. Okej je iznijeti misljenje o necemu i za to sluzi forum, al pljuvat konstantno trenera, direktore i upravu kluba koji volis je stvarno odvratno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.