austrijanac
Kaj moram reci. Mikica se male pre pozitivne gledi. Jake pune nedostatkuv je pokazal v onim utakmicama de je igral. Kriva postavljana, otvaranje prostora protivniku. Jedine de mi se je bas svidal je bile protiv Hajduka. Tu je prema napred jake dobru utakmicu odigral. Na kraju krajeva je Mikic protiv Slavena zgorel. Njega jednostavne treba dozerati s minutazu. Ali nazalost mislim da imame krivoga trenera za to. — Facke
OsamŠest
FelceAzzurro
Fatos Beqiraj
Brusa
Uopće nije očito. Meni prvom, a koliko vidim po forumu i mnogim drugima. Samo je tebi OČITO.Očito je problem u njegovim zastupnicima. — El Madrigal
rokikaciga
Legendico, ako netko izvlači podatke i importira ih u excel tablicu to ne čini od njega "sportskog službenika". — FelceAzzurro
dmil
Fatos Beqiraj
Opcenito se Tabinasa gleda ko zamjenu Vukovara, zapravo je to nakon Robina najpotentniji igrac Vukovara, samo se ozljedio i ima te stvari sa ugovorom. Nije on nikakva zamjena tamo. — Fatos Beqiraj
Ali i sto se tice mladih, mi smo Dinamo, ozbiljna europska ekipa, a ne neka prcija iz HNL tako da je potrebno dobro se i potrudit da bi se doslo u seniore.
Prosla su vremena kad smo mi bili kanta za napucavanje pa da je svak mogao do seniora. — Fatos Beqiraj
GOAT
Kaj je Capellas sveta krava pa se ne smije preispitivati njegove odluke? — rokikaciga
Nemas pojma sta taj covjek radi u svom klubu, s toga legendico suzdrzi se od ovakvih komentara. — rokikaciga
rokikaciga
Tako ni taj tvoj nije sveta krava i ljudi imaju pravo preispitivati — GOAT
Slobodno nas upoznaj i bas me zanima koja je to top razina o kojoj pricas? Hrvatskog ili svjetskog nogometa? — GOAT
Fatos Beqiraj
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.