Fatos Beqiraj
Mr Anderson
NitkoBitan
a druga stvar je da on uopće nije neko čudo od talenta i next big thing naše trgovine kako nas dosta ljudi tu pokušava uvjeriti.
Mi ga trebamo koristiti i dozirati mu minutažu, ali mislim da on neće imati neku veliku karijeru. Tu negdje ko Bartolec koji se dosta spominjao ovdje. — Mr Anderson
Ljubo
Jos-Optimus
Kujtim Shalla
Jurki
Kujtim Shalla
Chempers
Ne znam tko je birao ove ljude da donose ove odluke. Brate misli sta vi pisete. Nesmije se ni razgoabat vise o nicemu. Borci za demokraciju, a uskoro stizu izjave poput rozicevih da si fan club mudrazija napravi svoj klub, da si svi koji se ne slazu s nekik transferima osnuju svoj klub…
Zatvorit forum onda. Osim teme utakmice i clanstvo. — Crni86
Po nekima ocito treba imati strastvenu fanbazu koja ce se uclanjivati, kupovati artikle, ici na utakmice, itd., ali da istovremeno ne komentira transfere, igrace, trenera, glasine nego samo napise "Vjerujemo u upravu" kao neka sekta. I to kao odgovor na upise kakve ces naci na ama bas svakom navijackom forumu — Pacho
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.