• Maximo
    835

Nadam se da se radi o budućem frimpongu
  • emilperska
    13.4k
    odrekao i određene svote novca koja mu je trebala stići na račun iz Dinamove blagajne.Nogo

Određene svote ili cijelog iznosa?
    Bilo bi tragikomično da i njemu plaćamo raskid ugovora koji ističe za 6mj i paralelno dajemo mini odstetu za Filipinca da bio bio backup..

Ako smo mu centa dali za raskid, to je maksimalno glup poteze kad se sve zbroji. Otpis proslogodišnjeg startera, dolazak Filipinca i vracanje Mikića u juniore..
  • Krizy
    64.8k
    Ne bi me čudilo da izdominira pa završi u klubu s vrha za 6-7 milijuna eura.
    Ne bi me čudilo ni da ispadne u drugu tursku ligu i završi karijeru s 28 godina.

Definicija nepredvidljivosti
  • skener
    6.9k
    Gle čuda i Stojković ostaje
  • Noel
    18.1k
    Di ste forumske dvorske lude? Stojković i Mudražija nejdu nigdje. Kaj bumo sad?

Bitno da ste danima paniku širili. Mrš.
  • Crusades
    21k
    Znači ni Stojković ni Mudražija ni Soldo ne idu nigdje.

Fakin, Krulek i ostala ekipa naricatelja o rasprodaji domaćih na aparatima. Ne bi mi mjesec dana prismrdili forumu.
  • Efes Pilsen
    14.4k
    RPG ocito nema motiv, a ni mi nemamo motiva mu gladit muda. Rastanak bez troska je isti nacin na koji je i dosao. Steta, ali glava je glava.
  • skener
    6.9k
    Ne bi mi mjesec dana prismrdili forumu.Crusades

Ne brini, ide sutra neka nova tema, kao da se ništa nije dogodilo
  • Fatos Beqiraj
    819
    ne ne, njih se proziva jer iznose svoje misljenje. Oni preispitiju ljude u klubu jer eto mogu. Dok im dnovinari pune glave
  • NitkoBitan
    34.4k
    Mudraziju bi trebalo na posudbu negdje poslat uz stavku da ne igra protiv nas. Nek pije krv tovarima.
  • Fan
    1.8k
    Za Stojkovića mi je drago što ostaje, pogotovo jer se sada vidi karakter - imao je bogatu ponudu na stolu, klub mu ne bi radio probleme, a on je izabrao Dinamo i boriti se za svoje mjesto, veliki plus od mene.
    Za Solda mi je također drago da ostaje jer je pred kraj polusezone počeo pokazivati da bi mogao pridonjeti ekipi, nadam se da će dobivati više minuta i da mu ih neće krasti npr Villar (za kojeg se ipak nadam da ide na kraju).
    Za Mudražiju mi je, pak, žao što ne ide jer je očiti višak, ali to da ne ide nije volja kluba, već ga Slovan nije htio ni kupiti...
  • Zagi
    14.2k
    -Mudražija ostaje
    -Stojković ostaje
    -Mikić u juniore

Jedino kaj ovom danu fali je Kovina odluka da se Nevistiću daje još jedna prilika.
  • Crni86
    19k
    Drago mi je da stojke ostaje.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Mudraziju bi trebalo na posudbu negdje poslat uz stavku da ne igra protiv nas. Nek pije krv tovarima.NitkoBitan

Jeli moguća takva opcija u našoj ligi? Znam da je u Engleskoj to uobičajeno
  • NitkoBitan
    34.4k
    Zasto ne bi bilo moguce? Stvar dogovora izmedu klubova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.