• Mr Anderson
    16.4k
    Jedino kaj ovom danu fali je Kovina odluka da se Nevistiću daje još jedna prilika.Zagi

Pa to je već rekao, Neva kreće u nastavak sezone opet u statusu prvog golmana.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Zasto ne bi bilo moguce? Stvar dogovora izmedu klubova.NitkoBitan

Ne znam, pitam jer se ne sjećam da smo to ikad koristili.
  • Ijayi Atiemwen
    5.1k
    to je već rekao, Neva kreće u nastavak sezone opet u statusu prvog golmana.Mr Anderson

MOLIM?
  • blue heart 72
    3k
    zbog čega ne bi bilo moguće?

Po meni svejedno šteta da za RPG-a nismo uspjeli uzeti bar 500-700 tisuća, umjesto tih eventualnih 30%
  • hardek
    8k
    Pa vjerovstno su turci rekli skinut ćemo vam ga s grbače ali platiti nećemo i onda su naši tražili postotak od transfera po principu bolje išta nego ništa. Očito je bilo da ga se naši jedva čekaju riješiti a procjena je bila da bolje ponude neće biti.
  • Dinamo-SB
    960
    Znaci da zakljucimo tjedan :

- Soldo,Mudri i Stojkovic ostaju
    - konacno se rijesili RPG-ove ogromne place i tu napravili financijsku ustedu
    - Kulušić i Živković sluzbeno na posudbi u Vukovaru koja je realno dobra za njihov razvoj
    - Bennacer i Bakrar se vracaju s afričkog kupa nacija, Bennacer nije teze ozlijeđen
    - atmosfera na pripremama odlicna u momcadi

Jedan sasvim solidan tjedan pun novinarskih lazi koje su po ko zna koji put mnogi iskoristili za sirenje negative iz nekih ocito osobnih razloga. To samo govori o tim ljudima.
    Nema veze, to ocito tako mora biti.
  • FazeN
    5k
    RPGa smo se morali riješiti, čovjek je lažirao povredu i igra kad mu se nos digne, što je klub trebao nastaviti plaćati igrača da on sjedi i odmara.
    Ionako je bio otpisan, ovo je win/win za obe strane.

A za Stojkovića ništa neočekivano, samo su Olivari i ekipa unesli nemir glupostima, slično kao danas za Mikića i juniore, mali trenira uredno danas s ekipom, neće biti izbačen iz prve ekipe uopće.
    To što će on u budućnosti pogotovo tamo 3.,4., mjeseca uz Jakira pomoći u završnici onog Premier Cupa što je našem klubu jako bitno, uopće nije loša stvar oko koje tr3ba paniku dizati, on i Jakir su najbolji juniori i logicno da će pomoć ako mogu.
  • skener
    6.9k
    Kaže T.N.
    Kako doznaje Germanijak, nakon što je Al Jazira najavila Dinamu da je spremna platiti oko 3,5 milijuna eura (plus bonusi) za Luku Stojkovića, a u Maksimiru nisu htjeli ništa odgovarati dok ne stigne konkretna ponuda te su samom igraču prepustili odluku o transferu, nedjelja je donijela konačan rasplet

Znači 7 dana na sva zvona udara po klubu i Bobanu zašto su prihvatili ponudu za Stojkovića i sada odjednom, bez imalo srama, piše da klub ponudu nikad nije ni prihvatio.
  • rakurs
    2.3k
    Naivni ste svi koji mislite da je Boban bez razloga dolazio u Čatež. Eto, imate slike na Instagramu. Dam se kladit da je stigao preuzeti stvar u svoje ruke i dečkima fino objasniti da Hrvati nemaju što raditi u Dinamu, a pogotovo Zagrepčani. Sramota!
  • keppi
    492
    Preostaje izgleda "igra živaca"s Turcima oko Livija....
  • Zagi
    14.2k
    Pa to je već rekao, Neva kreće u nastavak sezone opet u statusu prvog golmana.Mr Anderson

Ma zajebavaš me. link?
  • FazeN
    5k
    Znači 7 dana na sva zvona udara po klubu i Bobanu zašto su prihvatili ponudu za Stojkovića sada odjednom, bez imalo srama, piše da klub ponudu nikad nije ni prihvatioskener

Jbg danas je popularno napadati vodstvo kluba pogotovo Zvonu, sve si u pravu.
  • NitkoBitan
    34.4k
    Preostaje izgleda "igra živaca"s Turcima oko Livija....keppi

Ja sam bio poprilicno ravnodusan na ovu sagu dok eto kolega forumas nije napisao da nam je trener rekao da ementaler od drugog dijela sezone opet ima status prvog golmana :yikes:

Nadam se da je rijec o zajebanciji. Vec mi nije dobro.
  • sport
    5.6k
    Novinari su kamilica kakvih paničara,destruktivaca ima ovdje.Koliko su sline potrošili na nešto što se nije dogodilo.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Zezam se, da vidim kako dišu forumaši
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.