• Orc123
    14.5k
    pa normalno da ce ga prodati, i treba ga prodati....sta tu ima cudno i nejasno...on zeli igrati vise, misli da ima kvalitet za prvih 11, u klubu ga tu ne vide kao sto je i normalno i potrazit ce srecu negdje drugdje....

Jesnostavna i logicna prica.
  • njurci10
    325
    na prethodnoj stranici je rekao da testira forumase
  • Tranzicijski Napad
    1k

Mozda i je ako ti treba igrac hitno a blizi se kraj prijelaznog roka a faks spor hah
  • tp1997
    2.4k
    Promaklo mi, hvala
  • fakin
    2.7k
    pa ja sam samo rekao da nije razlog promjene odluke što su novinari lagali ili što se klub naš predomislio, nego je slovan izmijenio ponudu.

ali dio ekipe ovdje je teška histerija. kad sam ja pisao danima da ne možemo ostati samo na ozlijeđenom valinčiću i junioru mikiću kao desnim bekovima onda me se napadalo vrijeđalo, sad kad se piše da dolazi tabinas sad isti ti govore da je to dobar potez da ne možemo samo ostati na ovom dvojcu.

kakav salto
  • njurci10
    325
    ja i dalje mislim da smo mogli proći s Galešiem i Mikicem.
    A ako žele tabinasa neka ga uzmu za Dinamo 2 za djabe na ljeto i to je to.
    Ali šta je tu je.
  • Jurki
    21.6k
    ja i dalje mislim da smo mogli proći s Galešiem i Mikicem.njurci10

Pogotovo ako su tocne informacije da se Valincic vraca kroz mjesec, mjesec i pol.
    Kak sam napisal jucer, ako Galesic ne moze zamijeniti Mikica protiv Vukovara i/ili Istre doma.. nek se ostavi nogometa.
  • Kujtim Shalla
    8k
    Ovih 50 milja su nebitna u svemu tome oko Tabinasa , profil igrača i te stvari uvijek će biti odgovornost struke. Jel igrač za nas ,nij definitivno,ali nije doveden jer je on taj koji će mjenjat Valinčića na duže staze. Čisto da imamo opciju extra na beku, i da ide u Dinamo 2 na ljeto. Nije baš da je rizik neki veliki. A 50 milja je cij na koju mi plaćama da Kulušić i Živković dobiju minute tamo na posudbi. Čisto neka kompenzacija Predpostavljam
  • fakin
    2.7k
    a tko će nam igrati europu? imamo sigurno još 2 utakmice, moguće i 4 utakmice europe? vidjeli smo svi kako su protiv euro momčadi smiješno izgledali naši desni bekovi
  • veselko tenžera
    6.5k
    Opce je poznata cinjenica da klub kupac nejde u pregovore oko transfera ako prije ne kontaktira igraca kojeg zeli kupiti, dal je zainteresiran za prelazak.Jurki

"Općenito je poznato" i "svi mi dobro znamo" su mi 2 omiljene floskule iz komunizma koje je partija koristila kad govori o nečemu što nije općenito poznato i što svi mi dobro ne znamo :smile:

Ako želiš igrača kojeg njegov klub baš ne šmeka, a nisi mu atraktivna destinacija ničim osim lovom koju možeš dati prvo dogovoriš s klubom pa mu njegov klub može fino poručiti da na njega ozbiljno ne računa.

Slično kad želiš curu koja te ne može smisliti, kupuješ skupe poklone njenim roditeljima pa oni lagano lobiraju za tebe :smile:.

Šalu na stranu, ako nije bilo ponude, a naši iz kluba šute onda rade veliku štetu i sebi i Stojkoviću. Btw, ako si pomno pratio upise eminentnijih forumaša na tu temu prošlih cca 5-6 dana onda ti je jasno da je klub prihvatio ponudu.
  • Jurki
    21.6k
    kako je isla prepiska to vjerojatno nitko ne zna.. ali je u vecini slucajeva kak sam napisal.
    Samo Boban zna al je ponuda dosla ili nije.
  • njurci10
    325
    a budimo realni, da se odgovara na svaku glupost što napišu novinari.
    Non-stop bi se izdavala priopćenja.
    Ne treba reagirati na takve gluposti, sve se to u kasnijem roku izbalansira.
    A oni koji žele pljuvati ce pljuvati, ako nije za to naći će nešto drugo, treće , četvrto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.