• Jurki
    21.6k
    Meni je to sve skupa s tim Tabinasom cudno.
    Da nam je fakat takva zelja, vec bi bil na pripremama.
  • Fan
    1.8k
    Dok neki pljuju klub do iznemoglosti, da odvratnije ne može biti, tako druga strana svim silama pokušava obraniti neobranjivo.
    Ako Tabinas dođe, to je debakl transfer, tu nema dileme.
    Da smo doveli nekog mladog potentnog igrača (Barišić npr) ili neku iskusnjaru za male pare, ok, bilo bi ljudi koji bi rekli isto ko i sad, da treba dat Mikiću mjesto, da mu se ne vjeruje itd, ali vjerujem da bi ih bilo drastično manje jer objektivno kužiš zašto Mikić nije prvi pick, da nije on sad neki wunderkid koji MORA igrat, ali je naš, tu je, i bio je više nego solidan ovo malo što je i igrao. To što je naš i što ga imamo potencijala kasnije i za prodat je samo dodatan plus i bonus, ništa više, ništa manje, ali je bitno da od njega apsolutno možemo imati koristi, i na terenu i financijski.
    Svaljivati sada krivicu na njega, a ne na klub...ja ne znam koliko su neki ljudi slijepi.
  • keppi
    493
    Uvijek sam više za domaće dečke, ali mislim da od Mikića nema previše sreće.
    Svi oko njega počevši od menađera dižu galamu i vrše pritisak. Kako okreneš (igrao ili neigrao) ovo oko njega sve upućuje na novi slučaj nešto kao Belinho.
    I uz najbolju volju ove utakmice koje je igrao ne mogu ocijeniti kao prolazne. Po meni snosi gotovo izravnu krivicu za 4-5 golova. Da je u mlađim uzrastima pokazivao dosta, to stoji, ali dali će i u seniorima biti uspješan to je još ipak upitno.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Gle ja to ne govorim zbog ovog nezadovoljstva sad. Mali izvoljeva već duže vrijeme, plus klauzula u ugovoru, plus Škegro ako je još uvijek manager... Jednostavno me već živcira...

Mislim da budem iskren, nisam ni ja zadovoljan sa time koliko igraju mladi, pogotovo Jakir Jr. recimo... Mislim da ovaj Kovačević jednostavno nije dobar za razvoj mladih jer im ne vjeruje, ali opet koliko godina imaju? Treba li nam igrač od 18 godina preko managera postavljat uvjete?
  • Mr Anderson
    16.4k
    dovodenjem Tabinasa mi malom porucujemo da ne vjerujemo u njega. To je cijeli point.Crni86

Ma da, da smo doveli nekog provjerenog desnog beka, onda bi malom Mikiću poručili da ne vjerujemo u njega. Dovođenjem nekakvog Tabinasa smo mu samo poručili da još više zapne i radi i da ne može ucjenjivati klub. Doveli smo igrača koji će u hijerarhiji biti ispod njega, ako ga izgura iz ekipe onda si je sam kriv.
  • Crni86
    19k
    u jednu ruku si mozda u pravu. U idealnom svijetu bi to cak mozda i proslo, al kad pogledas da je kod naseg trenera ispred mikica bili i ktc i lisica pa i sad na kraju galesic jednostavno razumijem zasto bi menadzer i mali tak razmisljali…

Da je malac odmah nakon povrede valeta dobio priliku, slozio bi se tu sa tobom.
  • Dinamo-SB
    962
    al kad pogledas da je kod naseg trenera ispred mikica bili i ktc i lisica pa i sad na kraju galesic jednostavno razumijem zasto bi menadzer i mali tak razmisljali…Crni86

Ako je istina da mali ima klauzulu od 1milijun i ne želi ju maknuti to itekako mijenja cijeli narativ priče ove sezone oko Noe Mikića i zašto nije priključen seniorskoj momčadi na vrijeme. Uostalom to znači da nije do Kovačevića uopće vezano za čitavu priču oko njega.
    Čisto teoretski,sad nagađam,ali šta ako sportski sektor nije dao Kovi da malog priključi zbog te klauzule i onda Kova kemijao s Lisicom i onda na kraju možda je Kova stisnio njih da ga priključe seniorima? Mislim ja sad lupam,ali hoću samo reći kako se lako može stvoriti negativni narativ od nekog ako to želiš,a istina može biti skroz drukčija. Možda je Kova baš najzaslužniji zašto je mali uopće dobio priliku,a možda ga ni on nije htio. Mi to ne znamo i samo pretpostavljamo,ali zanimljivo da je svaka pretpostavka išla u smjeru toga da je Kova isključivi krivac.
  • Crni86
    19k
    pa dinamo mu je dao taj ugovor… znaci mali je trebao otic prosle sezone jel tak? Nije, i ocito su se dogovorili da mali ima nekakav izlaz ukoliko opet ne dobije sansu u vidu te klauzule.

Zasto bi mali micao tu klauzulu? Mali treba maknut tu klauzulu jer je stetna za klub…. Pa to je problem dinama i tko mu je to dao. Ne mikica. To je isto kad se da nekom pre velika placa… nije igrac kriv, kriv je onaj u klubu ko mu ju je dao. Najbolje da se igrac odrekne love koju ima potpisanu na ugovoru. Daj budite malo realni, za nas je to emocija okej, ali za igrace i sluzbenike je posao. U poslu nema emocija u tom trenutku.

Fascinantno je da je za sve kriv mali. Mali dize nos, mali nece maknut klauzulu. Klub nije za nista. Niti za klazulu niti za plan. Poanta je da svaka strana ima svoje krivice u ovoj situaciji. Mikic svoje, a klub svoje.
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Da je "slučaj Mikić" izolirani imali bi svi ti argumenti smisla. Ovako Rukavina, Jakirović, Mikić, Belinho..sa svima problem. Pojedinačno za svakog argument ima smisla, eto Rukavina propao i u Rijeci, no možda je ipak dio do nedostatka vizije. Pa i prije su postojali pohlepni roditelji, menadžeri i ini kao što postoje kod svakog mladog eksponata na svijetu
  • Crni86
    19k
    iskreno ja slucajeve jakir i mikic ne bi stavljao u isti kos s belinhom i rukavinom

Belinho u juniorima jos nis nije napravio, a rukavina je dobivao neku minutazu u seniorima, iso je i na posudbe pa nista…
  • Orc123
    14.5k
    Vinlof je bio rezerva Godi a placen je 2,5mil eura, igrao u Bayernu, igrao prije toga standardno u Austriji i? Bio rezerva kod nas....na kraju je kvaliteta isplivala i zauzeo je mjesto beka. . .

Pa nitko nece Mikica ignorirati ako ce biti bolji, ako ce ici 100 posto na treninzima. Ne kuzim opce. . . Pa konkurencija je to. . .

Sta bi sad Nevistic koji je donedavno bio neupitni broj 1 trebao cviliti i traziti raskid ugovora jer je izgubio mjesto od Filipovica, a da bi i Livi bio pred vratima. . .
    Ovaj ce sad cviliti a ima par seniorakih utakmica i to radi beka koji je ocito doveden radi Dinamp 2 i za zlu ne trebalo u prvoj ekipi, a mozda i iskoci, tkk ce ga znat.

Jel ste culi menadzera Topica ili samog Topica koju rijec da ne igra dovoljno a bio je na tribini, cak ne na klupi pa se izborio za minute. Kuletu dovedena 2 napadaca kao konkurencija, ni glasa nije bilo zaljenja. Soldo? Jel ste culi njegovog menadzera....

Vjerujem u mikica i siguran sam da ima mjesto u Dinamu ali ovo cviljenje njega ili agenta je smijesno. Jel Pavic cvili? Igra u Dubravi i trazi priliku tako do 1. Ekipe.....vec mi se gadi to ucjenjivanje kluba i jadikovke od strane njega i agenta!
  • Mr Anderson
    16.4k
    al kad pogledas da je kod naseg trenera ispred mikica bili i ktc i lisica pa i sad na kraju galesic jednostavno razumijem zasto bi menadzer i mali tak razmisljali…Crni86

Jedinu grešku tu vidim u stavljanju Lisice prije malog.
    Stavljanje Thea u europskoj utakmici ispred juniora je imalo smisla tada, pogotovo ako se zna da je Theo to znao prije odigrati i većina bi tada tako odlučila. Sad kad je ispalo loše hvatamo se za to iako je jasno da ni Mikić ne bi tada ništa bolje odigrao protiv Celtinog krila s kojim bi i Valinčić imao i te kakvih problema.
    Galešić je odigrao dobro na beku to što je igrao.
  • deda
    42.8k
    Koliko su radnih sati potrošili novinari, forumaši i ini na malog Mikića da vrijedi 10 milja ne bi isplatio ove silno utrošene radne sate.

Da se mene osobno pita Mikić bi odavno bio na temi "bivši igrači i treneri". Nije da malog krivim za išta, ali sve oko njega mi ide na jetra žestoko. I takvu negativnu energiju bolje ne imati blizu sebe bez obzira što je njezin uzrok.

Što bi rekao slavni frontman Psihomodo popa - "Neeeeext"
  • Tvrdica McTvrdi
    4k

Da ma sve okej slažem se, pojedinačno da raščlaniš ima solidnih argumenata za sve. Međutim, učestalo se ponavlja. Možda je nešto i do profesora, ne mogu baš svi učenici bit loši
  • emilperska
    13.4k
    Nisam ispratio sičuejšn oko Valinčića, ali rečeno je od njegovog albanskog managera i samog igrača da će do fake Steaue biti spreman barem za neku minimalnu minutažu. Znači da se vraća do kraja siječnja.

Imamo malog Mikića kao projekt i to može za krajnju nuždu pokrpati Galešić..

Ajmo sad bez ikakvog bijesa, bez ljutnje, bez braniteljskih fora o stvaranju histerije da mi netko odgovori:

Za kaj točno dovodimo tog Filipinca?
    Da bude treći desni bek?
    Pa nikad nismo imali 3 beka u prvoj ekipi. Koji je smisao da imamo 3 desna beka, pogotovo s deficitom krila.

Ja jedino tu vidim da je ideja ili prodat Valinčića odmah ili škartat Mikića jer nešto ne valja s njim ili je Boban odlučio rastjerat sve Škegrine pulene jer mu na kurac ide..

Dakle ne ulazim u priču da je Tabinas po kvaliteti bliže Dugopolju nego Dinamu i da je ovo zadovoljavanje bolesne fiksacije Capellasa na njegov neuspješni angažman u Manili nego čisto razumski što će nam on kao treći desni bek..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.