deda
Mathiasovi Chageri
Pa jel vi stvarno mislite da se baš iz minute u minutu dogovaraju stvari, transferi, ugovori, da je 24 sata užarena slušalica. Pa nije vođenje kluba baš istočni front gdje granate padaju 24 sata. — deda
Kumerle
Znači 7 dana na sva zvona udara po klubu i Bobanu zašto su prihvatili ponudu za Stojkovića i sada odjednom, bez imalo srama, piše da klub ponudu nikad nije ni prihvatio. — skener
Jurki
Baš me zanima kad će ljudi prestat vjerovat novinarima baš sve i hoće li ikada. — Kumerle
fakin
Fakin, Krulek i ostala ekipa naricatelja o rasprodaji domaćih na aparatima. Ne bi mi mjesec dana prismrdili forumu. — Crusades
modri-kibic
Plava balada
Jurki
veselko tenžera
Tvrdica McTvrdi
Jurki
Stojković - ništa nisu slagali, klub prihvatio ponudu i prebacio loptu na Stojkovića. On odbio i ostaje. Ne znam da ne netko od novinara javio nešto drugačije. — veselko tenžera
tp1997
Pa to je već rekao, Neva kreće u nastavak sezone opet u statusu prvog golmana. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.