• deda
    42.8k
    I kaj sad, da ja na vrhu svake stranice napišem nemojte se živcirat. :cool:

Pa jel vi stvarno mislite da se baš iz minute u minutu dogovaraju stvari, transferi, ugovori, da je 24 sata užarena slušalica. Pa nije vođenje kluba baš istočni front gdje granate padaju 24 sata.

Dajte si malo mira, nije vam to dobro za zdravlje djeco moja.
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Pa jel vi stvarno mislite da se baš iz minute u minutu dogovaraju stvari, transferi, ugovori, da je 24 sata užarena slušalica. Pa nije vođenje kluba baš istočni front gdje granate padaju 24 sata.deda

Klub uskoro:

• Mr Anderson
    16.4k
    Ma ova tema je za sad kamilica kak je inače bilo svaki prijelazni rok.
  • Brusa
    3.9k
    Pa jel vi stvarno mislite da se baš iz minute u minutu dogovaraju stvari, transferi, ugovori, da je 24 sata užarena slušalica.deda

Da. :meh:
    Pa kako bi drugačije bilo? :brow:
  • Kumerle
    2.2k
    Znači 7 dana na sva zvona udara po klubu i Bobanu zašto su prihvatili ponudu za Stojkovića i sada odjednom, bez imalo srama, piše da klub ponudu nikad nije ni prihvatio.skener

Baš me zanima kad će ljudi prestat vjerovat novinarima baš sve i hoće li ikada.
    Mislim da je to stvar inteligencije.
  • Jurki
    21.6k
    Baš me zanima kad će ljudi prestat vjerovat novinarima baš sve i hoće li ikada.Kumerle

Kad se pokaze da su im tekstovi šuplje price bez pokrica.. bude smecari lazljivi..

sutra novi bombasticni naslovi.. i ajmo iovo nanovo.
    Ljudi ne zele razmeti da novinarska žgadija živi od senzacionalizma.. dal su te informacije tocne ili nisu nije ni vazno.

Al dobro, ima nesto pozitivnog u tome svemu... barem mi daju razlog da hračnem svaki put po njima.
  • fakin
    2.7k
    Fakin, Krulek i ostala ekipa naricatelja o rasprodaji domaćih na aparatima. Ne bi mi mjesec dana prismrdili forumu.Crusades

jesi pročitao razlog zašto mudražija JOŠ ne odlazi iz kluba?

U nedjelju u kasnim satima stigla je još jedna vijest iz plavog tabora. Robert Mudražija ostaje u Dinamu! Barem zasada.Naime, Slovan iz Bratislave je promijenio svoj stav prema plavom veznjaku, umjesto kupnje, poslali su Modrima ponudu za Mudražijinu - posudbu. Posudba je trebala trajati godinu dana. Dinamo je to odbio!

zato što je slovan promijenio svoju ponudu, a ne zato što ga Dinamo ne želi pustiti da ode
  • modri-kibic
    1.1k

Kada se samo sjetim sage sa Brekalom i Arberom. Ovo sada je milina.
  • Plava balada
    24
    Uvijek je zanimljivo čitati različita mišljenja. Koliko god da se tu svi prepiru oko bačenih kosti, uživam u raspravama bez vrijeđanja kako priliči forumu. Faze objavi na fejsu ono za Baru i Belinha danas, 95% komentara je kako Boban, možemovci, jugosi i ljevičari uništavaju klub i rasprodaju ga za kikiriki uz masu psovki. Nitko ne razmišlja u oba pravca i u skladu s kontekstom. Žao mi je što prije nisam ovdje bio aktivan, zdravije je za mozak.
    Summa summarum, čini se da svi koji trebaju ostati ostaju, oni bez šanse za minutama idu na posudbe, a oni koji žele u drugu sredinu trajno, dobili su priliku.
    Novinari su uvijek tu da izbace nešto što će izazvati reach, reakcije i komentare, čista istina nije isplativa, a plaća i bonusi se moraju zaraditi. Zna se da je uprava na nišanu, i samim time mora se huškat kaos, odlasci miljenika navijača itd., sve u negativnom kontekstu.
  • njurci10
    326
    da nažalost.
  • Jurki
    21.6k
    meni je fascinantno to da je Droljivari nasral u clanku da se smo mi pustili Belinha, da je to promasaj nase struke.. a glupan bi trebal znati da igrac koji nema profi ugovor moze otici kad god, a klub se moze jebat.
    Kretencina.
  • veselko tenžera
    6.5k
    Meni samo nisu jasni napadi na novinare.

Stojković - ništa nisu slagali, klub prihvatio ponudu i prebacio loptu na Stojkovića. On odbio i ostaje. Ne znam da ne netko od novinara javio nešto drugačije.

Mudražija - Slovana ga želio, Dinamo pristao i sad Slovaci malo mijenjaju uvjete.

Tabinas - najavljen kao gotova stvar, vidjet ćemo sljedećih dana što će biti.
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Svi koji sad prcaju ove koji su se upecali na ovotjedne novinske članke iste demantiraju novim člancima istih novinara :smile:
  • Jurki
    21.6k
    Stojković - ništa nisu slagali, klub prihvatio ponudu i prebacio loptu na Stojkovića. On odbio i ostaje. Ne znam da ne netko od novinara javio nešto drugačije.veselko tenžera

Opce je poznata cinjenica da klub kupac nejde u pregovore oko transfera ako prije ne kontaktira igraca kojeg zeli kupiti, dal je zainteresiran za prelazak.
    Ti bi se kao SD xy kluba zajebaval sa pregovorima s klubom prodavateljem i onda isel pitati igraca?
    Ima logike.. how yes no
  • tp1997
    2.4k
    Pa to je već rekao, Neva kreće u nastavak sezone opet u statusu prvog golmana.Mr Anderson

Kada i gdje je to rečeno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.