• Crni86
    19k
    znam to, jasno je meni da bobana za nekog igraca nagovara dabac kao sd, ali ova dvojica mi nisu jasna.

Okej da ih pitas za misljenje pa da nekog izhvale i na temelju se nekoga dovede, ali nemas sta nagovarat jer to ne dotice tvoje podrucje, odnosno omladinsku skolu.
  • Zagi
    14.2k
    Naslov se mora osvojiti. Biti će neviđeni kaos u suprotnome.
  • Sajla
    16.4k
    otkud to da je u pitanju neko veliko nagovaranje?
  • hb1
    306
    Ako Mikić padne u zaborav, mora bit neki dublji problem sa njim, u ostalo ne želim vjerovat.
  • Crni86
    19k
    “ Sportski direktor Dario Dabac već je u nekoliko navrata kontaktirao njegova agenta, Bartolec bi stigao kao slobodan igrač, ali priču oko Tabinasa progurao je - Albert Capellas.”

I u jos par clanaka se iskazuje da je na nagovor capellasa izabran tabinas.
  • Zagi
    14.2k
    I u jos par clanaka se iskazuje da je na nagovor capellasa izabran tabinas.Crni86

Rekao bih da je to logički zaključak, a ne informacija.
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Ja evo nemam pojma kakav ce Tabinas bit nit kakav je igrac, ali jebo vas jel nije i Ljubicic, koji je igrao Bundesligu, zavrsio na klupi zbog nedovoljno dobrih nastupa? Jel bas toliki problem da Mikic ima konkurenciju? Koga je tocno mali impresionirao? Protiv tovara dobar, europa uzas..
    Taj Capellas je predlozio Domingueza, pa sad moza taj lik nekog kurca i zna..
    Ajmo stat malo na loptu prije sluzbenih nastupa, pa nismo jebene vracare
  • DiddyGuela
    5.2k
    Toliko se prica o Bobanu,Capellasu komegod...ali sto kaze nas trener Kovacevic? Sto Kova misli o Tabinasu, jel ga on također odabrao, pita li se nesto trenera u vezi novih igraca?
  • Krizy
    64.8k
    Bartolec se vratio u život u Astani, u 55 utakmica 3 gola i 13 asistencija.
    Sasvim korektno odradio i europske utakmice za Astanu, zanimljiv izbor bi bio.

U karijeri 364 utakmice, 13 golova i 53 asistencije.
  • ElDorado
    8.8k
    nastavno na ovu tvoju opasku moram reći da se s Mikićem debelo pretjeruje. Brz je, ima kombinatoriku ali defenzivno jako pliva, postavljanje mu nije bas najbolje, malo jača krila u EL pretrčavala su ga bez previše problema. Koprivnica užasna. Galešić tvrd defenzivno, napadački uglavnom ne može puno jer nije ni bekovske gradje, tipičan stoper. Sve ovo bez obzira na Tabinasa. I meni kao i svima ovo je jako problematican transfer. Istine radi kad sam prvi put gledao Vukovar, prije njegove ozljede uz Gonzaleza mi se nekako najviše dopao. Ne znam da li je to za nas bilo dovoljno.
  • Sajla
    16.4k
    Tabinasa Capellas zna iz prve ruke i ako će ga netko zagovarati, to će biti on. to je normalno. isto tako je normalno i da nekad netko drugi (Dabac) ima drugog favorita. ovaj put je prevagnulo Capellasovo mišljenje, Boban je odvagnuo i donio odluku. nije mi jasno zašto se to predstavlja kao nešto negativno, kao da su u pitanju nekakve zakulisne igre i kajaznam.
  • pešća
    881
    ali sto kaze nas trener Kovacevic? Sto Kova misli o Tabinasu, jel ga on također odabrao, pita li se nesto trenera u vezi novih igraca?DiddyGuela

Zvone jes mene našao ptat ti bolje znaš poso odmene i svi znamo tko si ti što si ti.
  • ElDorado
    8.8k
    ko god dodje ja sam prezadovoljan
  • Dinamo-SB
    959
    Ali odakle ideja da Mikic ide u juniorsku momcad i da ce Tabinas biti ispred njega? I tko vjeruje u to?!?!? Šta kao e mali super si odigrao protiv Hajduka i par HNL tekmi i u Europi sad ides u juniorsku momcad i nagodinu u Dinamo II jer dolazi desni bek Vukovara s Filipina.Mislim dajte molim vas. Ni meni se ne sviđa dolazak Tabinasa,ali ovakve gluposti i laži koje se pišu ne bi li se povecala negativa su strasne. Uostalom jesu li Mudrazija,Stojkovic i Soldo otisli?!??! 100 stranica i teorija zavjera je napisano o toj trojci pa svi bome treniraju i igraju pikado s ekipom u odlicnoj atmosferi,a teoreticari zavjera šute. Sta kad sva trojica participiraju u prvim tekmama, oce se javit ti teoretičari? Sta kad osvojimo naslov ,a Dominguez i Valincic budu prodani za 10+ milijuna?
  • Jurki
    21.6k
    Ali odakle ideja da Mikic ide u juniorsku momcad i da ce Tabinas biti ispred njega?Dinamo-SB

Ukazao se Davorin Olivari.
    I kaj on napise, to je 1000% tocna informacija.
    Svaki dan treba stvoriti neku dramu. Drama donosi klikove, preglede, citanost.. mora šupak ipak nekako placu zaraditi.

Mislis da bi netko citao clanak ... da je napisal "Dinamo dovodi zamjenskog beka za sicu koji ce mijenjati Mikica"?
    Ok dobro i idemo dalje. Ovak gori sve, klika se, komentira, neki mozda i nekoliko puta idu citat clanak.
    Novinarstvo - kurvinska profesija, jbg kaj mores.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.