• NKDZ86
    5.4k
    Stari moj, ova slika sa skupštine Bobana i Zajeca, govori sve šta je dinamo prošao da bi bio slobodan. Kad će više ta subota...
  • Hrc-Vg
    953
    to sam ja napravio s 16 god. za tekmu s Partizanom . To je ionak bila zadnja godina da sam išao sa starcima…. Moj stari je iz jednog sela na pola puta između Benkovca i Knina. Kad sam se vraćao na more sam molio ženu pored mene da me probudi jer sam bio mamuran ko nikad u životu do tad…
  • Mali Zeus
    19k
    pa slažem se i ne znam u kojoj su si mjeri ljudi mazali oči. Možda odmah nakon tekme kad su još vrući neki al naravno da nije sve bajno i da ima mjesta za napredak. Kao što je sve grozno kad se izgubi nekad dio ljudi poleti nakon 3 tekme iako su svi svjesni problema i po meni to nije niš strašno niti ce utjecati na momčad na bilo koji način.
  • njurci10
    231
    šta ti to znači?
    Pa ja sam iz Pule nitko ne kaže Istrani, nego Istrijani.
  • Kumerle
    1.3k
    Koliko sam ja izguglao, domaći kažu Istrijani i zato je to prihvaćeno u hrvatskom jeziku, a Istrani bi bilo inače gramatički točnije.
  • njurci10
    231
    vjerojatno si u pravu.
    Isto ti je k'o što je gramatički Puljani, a oni sami sebe nazivaju Puležani
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.