• PetkoDaniOršaGol
    674
    Villarova izjava nakon tekme kad je ogrnut španjolskom zastavom je nešto najsimpatičnije kaj sam vidio u dugo vremena. Napomenuo je kako je rekao Kovi da je "pozitivno ljut" što ne starta od prve (Kova je istu stvar u pozitivnom kontekstu napomenuo na presici) i da mu je drago da je golom pokazao da može. Jako pozitivna vibra i pokazatelj zdravog odnosa na relaciji trener-momčad. Uživam ko prase u svakoj sekundi našeg Dinama. :blush:
  • Mr Blue
    4.1k
    Jednom davno sam čuo jednu izreku koja mi se uzrezala... Ljudi, u pravilu, nikad ne primjećuju kad stvari idu točno kako treba.

Zato treba uživati u trenutku i trenucima poput ovih. Kontrolirana utakmica, lijepa pobjeda, 4/4, 10:0, atmosfera slavljenička, svaka čast svima.
  • Mali Zeus
    19.1k
    Sve je bilo dobro.

Atmosfera prije tekme, koreografija, navijanje, igra, rezultat.

Za naježit se.

Mljeli smo od prve minute, Istra je pokazala neki otpor i na trenutke su izgledali opasno, ali sve smo rješavali u obrani, a u napadu konstantno opasni. Ono što mi se sviđa je kaj ekipa grize pa tako Stojke u negdje 6., 7. minuti kojoj njima blokira izvođenje gol auta. Sviđaju mi se kombinacije Vidović - Stojke, Miške brutalan, Lisica i Valinčić standardno dobri, Ljubičić doktorska disertacija, Domingues - McKenna najbolji stoperski par godinama unazad, Goda isto dobar a Beljo. Ljudi moji napokon imamo opet pravo centarfora, koji je na mjestima gdje napadač treba biti i čeka priliku i dobru loptu, stalna je napast, ali i radi i druge stvari i sudjeluje u igri. Nema više drkanja i povlačenja prema sredini nego igra ko centarfor i ubire plodove. To nam je tako nedostajalo.

Na kraju ono što mi se posebno sviđa da igramo baš onak kak je Boban htio kad je angažirao Kovu. Brzo, direktno, snažno, s puno energije. Sve u svemu jako mi se sviđa kako igramo i kako igrači daju sve od sebe i izgaraju na terenu. Stvorila se baš dobra, kompetitivna klapa, domaći igrači dinamovci i strani igrači koje atmosfera ponese da budu još i bolji nego jesu.
  • Crusades
    18.2k
    Moram cijelu kolekciju skupit :starstruck:
  • Mali Zeus
    19.1k
    Dođem jučer s 5 čaša, veli žena vidim da Dinamo sve više vizualno ulazi u kuću, ja reko a kak će ući nego vizualno.
  • Mr Blue
    4.1k
    Pa kroz srce. :grin:

Može li se negdje pogledati snimka sinoćnje utakmice?
  • Mali Zeus
    19.1k
    ↪Mali Zeus Pa kroz srce. :grin:Mr Blue

A to je odavno. :D
  • Eduardo
    25.8k
    Može li se negdje pogledati snimka sinoćnje utakmice?Mr Blue

YT kanal Stadion Zapad, ali nema još postavljeno. Unazad sezonu, dvije bili su ažurniji dok im sad treba koji dan da postave snimku.
  • Pacho
    4.2k

I potencijalni otac njegove djece
  • Tranzicijski Napad
    686
    Kako je Dinamo zaustavio Maresica tj Istru

• Tranzicijski Napad
    686

Vinlof nemre igra u paru s Stojkovicem zato i igra Goda koji je defenzivno bolji, a i kako smo igrali sa dva zadnja vezna miske je mogao pokrit ako Goda ode naprijed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.