• Jos-Optimus
    7.2k
    Po ovim raspravama se vidi da je Boban dobro odradio prijelazni rok i da smo dobro ušli u sezonu :wink:
  • rokikaciga
    4.7k
    Nisam citao naziv teme. Mislio sam da smo u Modrom sanku
  • IceMan
    3.4k
    Možda će početi Villar umjesto Ljube, i eventualno Perez umjesto Gode.

Kažem možda, al to su ionako samo manje finese.
  • Crni86
    14.3k
    U odnosu na rijeku jedina zamjena koju ocekujem je perez vinlof za godu.
  • njurci10
    231
    jel ne dolazi od njemačke rijeci?
    Burger sto bi doslovno znacilo građanin?

Btw. Idemo previše u offtopic.

Očekujem u subotu dobru igru i par golova u mreži Puležana.
    Ja sam odrastao u Puli i tako sam naviknut jbg :)
  • vjeko1701
    17.8k
    A dvije su oprečne informacije. Jedno njem. "burger" - građanin, drugi lat. "purgare" - čisto.
  • skener
    6k
    Ovoga tjedna u puni trenažni proces vratio se Kevin Theophiile, dok su po "prilagođenom programu" radili Ronaël Pierre-Gabriel i Niko Galešić. Pierre-Gabriel je već dva tjedna izvan stroja, nije konkurirao za utakmice protiv Vukovara i Rijeke, njegov je povratak na teren sve bliže. Galešića pak muči aduktor, još nije poznato hoće li protiv Istre biti na klupi.
  • Laugreano
    4.5k
    Čakavski dijalekt ima puno riječi uzetih iz talijanskog jezika. Pa ljudi koji su generacijama u Istri, reci ce za sebe da su Istrijani, dok doseljenici iz ostalih djelova Hrvatske u pravilu kažu da su Istrani. Točno je i jedno i drugo. Stvar je dijalekta. Cijela središnja istra, u kojoj je najmanje doseljenika kaže Istrijani.
  • rioda
    9.9k

Ono što me malo bode kod takvih objava je što ne prilože link za kupnju ulaznica odmah uz objavu...
  • plavi72
    1.6k

Istrijani se zovu od tal.Istriani,a hajdemo ih mi dobiti i Istrane i Istrijane ! :love:
  • Mlađi referent
    13.9k
    Baš se veselim, mislim da nas čeka dobra partija na Maksimiru u lijepom ambijentu.

Istra je ušla loše u sezonu, ali vjerojatno da će Tomić nastavit forsirat svoju igru kroz sredinu i da se neće povlačit u bunker i na taj način ubijat tekmu. Pa s takvim otvorenim gardom, vjerujem da će bit dobrog nogometa.

Od nas se nadam da ćemo odigrat tekmu bez crnih rupa, da vidimo da idemo prema stabilizaciji, i naravno tri boda.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Govore tako i govore krivo jer ih je okupator tako naučio. 35 godina imamo hrvatsku državu i čovjek bi očekivao da težimo iskorijeniti takve pojave.
  • Crni86
    14.3k
    Strasno je kaj neke pece. Nek se zovu i ak zele marsovci… kaj vas briga.
  • deda
    40.2k
    Baš si tvrd kolega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.