• Mr Anderson
    13.5k
    Znaš, moguće je imati obitelj i biti tužan što na dan odlaska na more igra Dinamo.Jos-Optimus

Treba to s obitelji diplomatski odigrati. Ja sam trebao ići onaj petak popodne kad smo igrali s Vukovarom, ali mi je kao nešto iskrslo na poslu za završiti, pa smo ipak išli u subotu, a ja bio na tekmi. Sad sam još na moru, trebali bi se vraćati u nedjelju popodne, ali već slažem strategiju da krenemo u subotu i na dobrom sam putu da mi upali. Žena još ne zna da je Dinamo u subotu, kad sazna, sve bu joj jasno.
  • Jos-Optimus
    7.2k
    šta ti je iskustvo, čudo jedno :grin:
  • Marley
    4.7k
    ma ubile bi me žena i kćeri, jebeno sam u manjiniHrc-Vg
    Mi taman usred godisnjeg. Kako me jos od Rijeke muci ta Istra, prokomentiram ja usput, vise onako kao razmisljanje naglas...da ispitam teren, jel...
    "Pa mozda bih mogla samo skocit do Zg na utakmicu, puno ljudi koji su na godisnjem tako naprave..." (je, stotine ljudi to rade :rofl: )
    Ne mogu opisati sokirani pogled koji mi je uputio.
    Tako da, nismo se vise vracali na tu temu, mislim da je tu ipak granica njegove tolerancije hahah...

(Btw.ako netko sluuucajno ide s Paga i vraca se nazad odmah... :rofl:)
  • nemapredaje
    5.8k

Subotom su manje gužve prema Zagrebu, nego nedjeljom :wink:
  • NKDZ86
    5.4k
    ne bi se štel mešat, ali zašto ljudi imaju potrebu nekom branit, pogotovo u vezi ili braku da neko ide negdje na nešto šta voli? ne bi to nikad napravio, ako je osoba inače prisutna, sve je oke, itd, da ne ulazim u odnose, ali to mi je skroz kontraproduktivno na neki način, al dobro.

zato vi koji niste u braku pazite s kim ćete imat posla i postavit granice da ne bi bilo poslije, nemrem :rofl:
  • Mr Anderson
    13.5k
    Mojoj ženi je sve bolje, nema se kaj žaliti. Kad smo se oženili, igrao sam, 4-5 puta tjedno trening, pa vikendom tekma, pa Dinamo, poslije prešao u veterane, samo ponedjeljkom tekma i Dinamo, sad sam ozlijeđen, nema ni tog ponedjeljka, samo Dinamo i kvartovski klub vikendom. Nekad me zna pitat kad sam doma da kaj ne idem nikud.
  • Nousername
    816
    samo nogomet bajo moj
  • Filip85
    563
    zato vi koji niste u braku pazite s kim ćete imat posla i postavit granice da ne bi bilo poslije, nemrem :rofl:NKDZ86

Ja još nisam, ali ako budem neće biti za*ebancije sa mnom. Možda nije politički korektno (bmk), ali u braku gdje je žena "šef" muškarac je papučar, 1/1. Tako da se slažem, postaviti granice i ako ti se ne sviđa - vozi !
  • nemapredaje
    5.8k

Tako je, kad ti njoj kažeš: “ženo naručio sam si večeras jednu Ukrajinku, dosta mi je ovih Kolimbijki” nema se ona šta buniti.
  • Droljo
    20.4k
    sokirani pogled koji mi je uputioMarley

Siniša?
  • Marley
    4.7k
    ma nije stvar zabrana, nego logistike.
    Ne vidim problem ako ste samo ti i zena u prici, pa zelis otici negdje bez nje, a ona sebi organizira to vrijeme kako ona hoce. Odmarati, zabaviti se, pospremati kucu, sta god. I obrnuto takodjer.
    Ali je nesto drugo kad partnera ostavljas sa hrpom obaveza i zivih bica za koje se mora pobrinuti :sweat:
    Npr.nikad nije bio upitan moj odlazak na Maksimir (ili Goricu, moje jedino gostovanje :rofl:) snaci ce se tih par sati dok me nema.
    Ali sad da se ja pokupim s mora, otputujem 300+ km, na barem cijeli dan i noc, i ostavim covjeka s malom djecom plus jos psima... pa mislim da nema bas muskarca ni ovdje na forumu koji bi time bio odusevljen. Doci ce vrijeme kad ce se i to moci, ali sad definitivno jos nije. I ne bi bilo fer od mene, uopce to traziti.
    Inace slazem se apsolutno da treba paziti prilikom odabira partnera za cijeli zivot.
    I sad cu jako neskromno reci, cesto doma komentiramo da ne znamo nikoga iz nase blize okoline i te dobi, da ima tako kvalitetan brak. (Koliko god to nekima ovdje bilo tesko za povjerovati, jer zamisli imam na zidu Dinamov kalendar i imam najdraze igrace koje i krvlju branim ako treba :rofl:)
    Samo dobra komunikacija i medjusobno uvazavanje, ne praviti probleme tamo gdje ih nema, ali niti iskoristavati. U tome je sva mudrost.
    Zapratite me za vise bracnih savjeta :joke:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    ne bi se štel mešat, ali zašto ljudi imaju potrebu nekom branit, pogotovo u vezi ili braku da neko ide negdje na nešto šta voliNKDZ86

Moraš joj reć lijepo, nikam ti nejdeš
  • Izet Hajrović
    6.1k
    pročitaj ponovno moje upise na tu temu pa će ti biti jasnije. Naravno da ne očekujem totalni pritisak svih 90 minuta u 3. službenoj utakmici nove momčadi i novog trenera. Moji upisi su išli u smjeru toga da si ne trebamo mazati oči jer je tu bilo svega, od toga da smo razbili Rijeku, do doktorske dizertacije Kovačevića. Znamo svi da nije bilo tako i nije sramota to priznati, rekli su to i Kovačević i Boban, a naravno da će biti bolje kako će se momčad uigravati, trener (nadam se) učiti iz grešaka itd., ali ne trebamo sad lagati sami sebe da je igra divna i krasna kad nije što je i normalno da nije s obzirom na okolnosti, ali će biti bolje. Treba samo reći kako je, pa makar to značilo da nije dobro, ali ćemo zato nakon sljedeće utakmice protiv istog protivnika, ako budemo dosta dominantniji, govoriti kako se vidi ogroman napredak. Rezultati su odlični, neka se u istom rezultatskom tonu nastavi i protiv Istre.
  • mali M
    8.5k
    Taman da ga Mišić čelendrom odozada ubacuje..emilperska

Mislim da je izraz za nevjerojatan gol koji tražiš: "Taman da ga Mišić s vrha šesnaesterca punom nogom raspali u gol!" :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.