• Chempers
    789
    A šta je onda istina? Da je Rijeka bezopasno kružila s loptom i da smo u potpunosti kontrolirali utakmicu? Kovacevic se ne bi složio s tobom.

Prvo poluvrijeme je bilo vrhunsko, u drugom smo visili u više navrata i to je to. Rezultat je i iznad očekivanja s obzirom na raspored i početak sezone, a u svakoj utakmici smo imali više ili manje oscilacija što je normalno za potpuno novu ekipu. Al sudeći po kvaliteti između nas i ostatka lige, a i voljnom momentu zasad izgleda da bi mogla biti jako dobra sezona u HNL-u. Da ne govorim koliko je ovaj nogomet što sad prezentiramo ljepši od onog vucaranja po terenu prošle sezone.

Apropo ovih gluposti sa prošle stranice, u Europi još nismo ni krenuli i pojma nemamo kako će to izgledati a nijedna HNL utakmica ne može biti mjerilo. Dinamu je sezona uspješna jedino ako osvoji naslov i bude dobar u Europi. Imali smo godine i godine šetnje u HNL i sramoćenja u Europi, pa bih upitao sadašnje euforicare jesu li bili sretni s tim sezonama. Imali smo naravno i bizarnu prošlu sezonu gdje smo imali jebacke rezultate u Europi a doma odigrali najgori HNL ikad i normalno da nitko nije bio zadovoljan. Dinamo je postao takav klub da jedno bez drugog ne ide, euforije radi pobjeda nad Belupom i Istrom bih ostavio Hajduku.
  • Mr Anderson
    13.5k

Ovako iz glave, mislim da je zadnji remi Istre na Maksimiru bio kad je Beljo zabio za njih.
  • Jima
    374
    Ne spominjite moje Dugo Selo, nije baš za primjer, ipak smo tu doživjeli jedan od epskih poraza.
  • mali M
    8.4k
    Da je Rijeka bezopasno kružila s loptom i da smo u potpunosti kontrolirali utakmicu?Chempers

Evo nas opet u krajnostima... Kad nemaš argument, skoči u krajnost, drama će pojačati slab argument :rofl:
    Pa nitko ne kaže da su bezopasno kružili a mi u potpunosti kontrolirali.. nego nisu bili baš toliko opasni jer im 3 od 4 udarca su u jednoj akciji unutar 4 sekunde... A mi nismo u potpunosti kontrolirali, nego se neshvatljivo povukli, a taj isti Kova kojeg spominješ ne govori da je zakenjao zamjene. Da je uveo samo Villara i Vinlofa već bi mi to primirili, a ja bi još ubacio i Bakrara desno i Zajca u sredinu.. On je nešto pokušao što samo on razumije sa Mudražijom, Hoxhom i Kuletom... Što je pjesnik time želio reći samo on shvaća...
    Uglavnom nit je takva dominacija i gaženje bilo od strane Rijeke nit smo mi išta kontrolirali drugo poluvrijeme... Istinu si sam nađi u toj sredini...
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.