• Chempers
    789
    A šta je onda istina? Da je Rijeka bezopasno kružila s loptom i da smo u potpunosti kontrolirali utakmicu? Kovacevic se ne bi složio s tobom.

Prvo poluvrijeme je bilo vrhunsko, u drugom smo visili u više navrata i to je to. Rezultat je i iznad očekivanja s obzirom na raspored i početak sezone, a u svakoj utakmici smo imali više ili manje oscilacija što je normalno za potpuno novu ekipu. Al sudeći po kvaliteti između nas i ostatka lige, a i voljnom momentu zasad izgleda da bi mogla biti jako dobra sezona u HNL-u. Da ne govorim koliko je ovaj nogomet što sad prezentiramo ljepši od onog vucaranja po terenu prošle sezone.

Apropo ovih gluposti sa prošle stranice, u Europi još nismo ni krenuli i pojma nemamo kako će to izgledati a nijedna HNL utakmica ne može biti mjerilo. Dinamu je sezona uspješna jedino ako osvoji naslov i bude dobar u Europi. Imali smo godine i godine šetnje u HNL i sramoćenja u Europi, pa bih upitao sadašnje euforicare jesu li bili sretni s tim sezonama. Imali smo naravno i bizarnu prošlu sezonu gdje smo imali jebacke rezultate u Europi a doma odigrali najgori HNL ikad i normalno da nitko nije bio zadovoljan. Dinamo je postao takav klub da jedno bez drugog ne ide, euforije radi pobjeda nad Belupom i Istrom bih ostavio Hajduku.
  • Mr Anderson
    13.5k

Ovako iz glave, mislim da je zadnji remi Istre na Maksimiru bio kad je Beljo zabio za njih.
  • Jima
    376
    Ne spominjite moje Dugo Selo, nije baš za primjer, ipak smo tu doživjeli jedan od epskih poraza.
  • mali M
    8.5k
    Da je Rijeka bezopasno kružila s loptom i da smo u potpunosti kontrolirali utakmicu?Chempers

Evo nas opet u krajnostima... Kad nemaš argument, skoči u krajnost, drama će pojačati slab argument :rofl:
    Pa nitko ne kaže da su bezopasno kružili a mi u potpunosti kontrolirali.. nego nisu bili baš toliko opasni jer im 3 od 4 udarca su u jednoj akciji unutar 4 sekunde... A mi nismo u potpunosti kontrolirali, nego se neshvatljivo povukli, a taj isti Kova kojeg spominješ ne govori da je zakenjao zamjene. Da je uveo samo Villara i Vinlofa već bi mi to primirili, a ja bi još ubacio i Bakrara desno i Zajca u sredinu.. On je nešto pokušao što samo on razumije sa Mudražijom, Hoxhom i Kuletom... Što je pjesnik time želio reći samo on shvaća...
    Uglavnom nit je takva dominacija i gaženje bilo od strane Rijeke nit smo mi išta kontrolirali drugo poluvrijeme... Istinu si sam nađi u toj sredini...
  • Hrc-Vg
    953
    Ja u subotu napokon idem na GO i ujutro krećem za more i žao mi je ko psu kaj nebum na tekmi…Vjerujem u pobjedu i nadam se da ćemo nastaviti s čistom mrežom.
  • duksy
    438
    Ja sam trebao na more u petak na 5 dana i odjebao sam to jer ipak dinamo igra u subotu :razz:
  • Ludovic IX
    9.6k
    meni je ipak malo žao što zagrepčani, ne njih 600k, niti 100k nego bar 10-15k uz one što stalno idu ne vide da je ovo trenutak da pokažu da je dinamo i njihov klub.

otići će još par tisuća ulaznica ali stadion treba bit rasprodan nakon jučerašnje odluke još danas
  • NKDZ86
    5.4k
    malo na glas razmišljam, da bar ima kortea kroz grad, klub je napokon ono što smo htjeli, slobodan, naš, od članova + rođendan bbb, to se treba proslaviti i grad treba gorijeti, nadam se da bude nešto kad se već jučer nije slavilo...
  • Marcinko
    787
    Da je uveo samo Villara i Vinlofa već bi mi to primirilimali M

Navodno je Villar dobio neki udarac, pa ga zbog toga nije ubacio, pa je donekle prihvatljivo, inače je velika greška ubaciti Mudržaiju a ne Villara ako se uzme u obzir koliko nam je curilo po lijevoj strani gdje je Mišić morao sam zatvarati halfspace, posebno kad je ušao Hoxha koji je propuh u obrani.
  • mali M
    8.5k
    ma dobro, sad je to prošlo i netrebamo po tome drviti, samo se nadam da je za Istru naučio Kova.. pa miša mu valjda su mu jasne te elementarne stvari koga ubacuješ sa primiriš, koga da stabiliziraš, a koga kad ideš napadati ko indijanac... Ne znamo bumo vidli...
    Inače ja sam protiv onih fora "zato jer je najbolji na treningu..." I slično... To možeš reč za nove igrače... To kako lete na treningu likovi kao Bulat, Hoxha ili Špikić mi nikad neće biti dobar argument jer na dovoljno velikom uzorku vidimo da se izgube na utakmicama... Hoxha nikako ne može biti prva zamjena, ma ni ikakva... Nije razina za ono što gradimo i želimo...
  • Mali Zeus
    19k
    vi ste ušli u raspravu s likom koji je sam rekao da nije gledao tekmu s Rijekom, dečki kaj je s glavom.
  • Jos-Optimus
    7.2k
    onako iskreno, misliš da bi napisao išta drugačije gledao/ne gledao? :smile:
  • Mali Zeus
    19k
    Ne bi, tim gore.

znači lik očekuje mljevenje protivnika nakon 3 kola. HNL je slab, ali da je tak slab da Dinamo s praktički novom ekipom melje protivnika ipak nije. Al ne, zamisli, dopustili smo protivniku, prvaku Hrvatske na Rujevici, 2, 3 šanse. I još nam ni XG nije bio dobar. Fascinantno, nogomet umire laganom smrću zbog ekipe koja ne prati nogomet tak da gleda tekmu nego čita XG ili i pogleda tekmu al onda vadi zaključke iz XG i velikih šansi i pizdi materina.

Ljudi su neki fakat fascinantni, 3 kola, 2 derbija vani, maksimalni učinak i ono kak to da smo imali samo 54 posto posjeda, kak to da je protivnik imao šanse, kako to kako to. Morali smo imati 80 posto posjeda na Rujevici i Opusu i negdje 35 udaraca od kojih 20 u okvir da bude sve
    savršeno. Pa jebo me pas kao da neki čekaju prvi kiks da mogu kenjati nešto, al zapravo se ni ne čeka kiks, kenja se i kmeči preventivno da onda poslije kiksa bude I told you so.
  • NitkoBitan
    30.7k
    Ja u subotu napokon idem na GO i ujutro krećem za more i žao mi je ko psu kaj nebum na tekmiHrc-Vg

U nedjelju su manje guzve :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.