• Eduardo
    16.8k
    Ovo je za najbolje od najboljih, što se postova tiče. Za bisere, ali i zlato. Vi procijenite :smile:

    Stavit ću stvari plastično i zadrti u svoju privatnost. Moja djevojka nije najzgodnija na svijetu. Ne j**e se najbolje na svijetu. Često se zna vrlo nespretno verbalno izraziti. Ima alergiju na mačke (nesretno, jer ja obožavam mačke).

    Koliko mi znači, u kompoziciji mog života? Ako vlastiti život gledam kao 'momčad'? Nenadoknadivo. Ona je moj metronom, i znam da na nekom imaginarnom transfermarktu dotična gospođica ne bi postigla visoku cijenu ali ja bez nje doslovce ne funkcioniram. Sa njom sam mašina i nema te Lidije Bačić za koju bi ju mijenjao.

    Je li Šunjo najveći igrač koji je igrao u Dinamu? Je li najubojitiji strijelac? Je li tehničar par excellence, pa da bar uživamo u potezima? Ne. Šunjo je samo i isključivo EFEKTAN. I ne možeš ga ne voljeti i moraš respektirati krv koju ostavlja na terenu. Ovo je više od neke usrane valorizacije.

    Plastično, sirovo, brutalno. Istinito, To Dinamu znači Šunjić. Vrlo debilni prekid veze. Kad kažu da neke stvari ne možeš kupiti novcem ili nadoknaditi samo tako, opet Šunjić.

    Možda sam povukao nesretnu paralelu ali znate vrlo dobro što sam htio reći.
    El Capitan
  • Bosna86
    11.1k
    https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2135808&index_ref=read_more_m
    Nek stoji ovaj text ovdje, ovo je toliko zalosno da me cak i nasmijalo
  • Dino
    2.1k
    “Dobrodošli na utakmicu 17. kola Prve Amazon.com HNL lige u 2027. godini. Branitelj naslova, Osijek McDonalds danas ima težak posao kada gostuje na Daje Ti Krila Areni protiv Dinamo Red Bulla. Podsjetimo, Osječani će nastojati iskoristiti jučerašnji kiks Hajduk Mercedesa, koji je kod kuće izvukao tek mršavi remi protiv Rade Končara iz Vinkovaca kojeg dogodine vjerojatno čeka ispadanje u niži rang hrvatskog nogometa, K+ drugu ligu..

    Nadamo se kako sve to neće utjecati na našeg prvaka kojeg već u srijedu očekuje bitan okršaj u Instagram Ligi prvaka protiv Manchester Aspirin Uniteda. S vama kao i svako kolo dosad kao komentator, Majki-Papi2111.”

    Autor polaznog teksta @Zambatine škude



    “Naravno da nije. Dinamu bi hipotetsko ovlaščivanje od RB donio više štete nego koristi po tome. ali manje prosperitetnim klubovima kapital sigurno dobro dođe nauštrb grba i promjene imena.

    Ali evo zamislim si hipotetski slučaj. Da se uvjerim kako Red Bull ima dobre namjere i sredstva za dobrobit kluba na duže staze, ne bih imao problema sa kompromisom pojavljivanja bika na nekakvom hibridnom grbu RB i Dinama, te nekom hipotetskom imenu "Dinamo Red Bull Zagreb" :chin: . Naravno ekstremne slučajeve ne bih prihvatio. Promjena boje dresa ne bih, ali nekakav smisleni kompromis bi mi bio OK.”

    Naravno, kolega @Majki-Papi2111 se htio malo nasaliti. :wink:
  • Dino
    2.1k
    Još uvijek se nadam, iako zbilja ne znam zašto, da zbilja nisu toliko glupi, retardirani, besramni i imaju toliki osjećaj nedodirljivosti da daju ipak toliki srednji prst navijačima i nadležnim institucijama.vjeko1701
  • Eduardo
    16.8k
    Tek sam nedavno ovo vidio :grin: @Mali dioničar :sweat:

    ia3yb1nd4zu1f9jl.jpg
  • Krizy
    33.6k
    Bio sam za vikend u Splitu. Baš je ugodno bilo. Imao sam Dinamov novčanik i trebao sam plaćati neke stvariu. Niti najmanjih problema nije bilo. Samo pri povratku natrag mi je jedna radnica u kiosku sugerirala kao da sakrim, al da joj to nije jasno zakaj bi moro sakrivat.

    Uglavnom ugodno iskustvo skroz :up: :up: Baš je lijepo bilo. :blush:
    Majki2111
  • Krizy
    33.6k
    Najveća pišanja po Tovarima:

    1. Zastava na tornju
    2. Plava riva
    3. Majkijev čičak novčanik na kiosku
    superhik
  • Krizy
    33.6k

    Već par tjedana neke mi se misli i riječi vrzmaju glavom, a stavio sam ih evo konačno i na "papir"..
    Hoće li ih pročitati onaj kome su namijenjene, hoće li nekako dospjeti do njega, čak mi i nije presudno.

    Bitno mi je da sam to što sam osjetio nekako uobličio i ako probudim kod 1, 2 ili 5 osoba malo dodatne energije za ono što je pred nama, neki k sam napravio.

    .......

    Dragi Zvone,

    unaprijed ti se ispričavam što ti se obraćam s „ti“ i imenom, kao da smo prijatelji, kao da se znamo. Ne znaš me ti, a ni javnost, niti me treba znati, ja sam samo Neki_tip s tribina Maksimira. S tribina onog našeg ruševnog hrama na kojem si mi davnih dana postao najbliže idolu što sam ikada imao.

    Mit si postao još onoga dana kada sam prvi puta uživo gledao Dinamo. Izgubili smo od Osijeka, a tata me tješio pri silasku s Istoka.. „bit će bolje kad se Boban vrati iz vojske“. Nisam tada znao tko si, ni zašto bi tvoj dolazak išta promijenio. Ali zapamtio sam najvažnije – bit će bolje kada ti dođeš.

    O 13. svibnja neću puno, znaš ti o tome više nego ja. Sigurno iz današnje perspektive i drugačije na to gledaš, ali toga si dana, znaš i to, prestao biti samo nogometaš zbog kojeg će bolje biti na terenu. Od mita, postao si živi simbol i legenda, postao si nada će bolje biti svugdje i u svemu.. postao si otpor, postao si borba. Možda i protiv svoje volje i izbora. Vratit ću se, Zvone, tome malo kasnije.

    Ovo pismo pisati sam počeo u svojoj glavi još onaj isti dan kad sam pročitao tvoje pismo Ćiri. Zasuzio sam čitajući tvoje riječi.

    On je tvoj Šef, na papiru su tvoje uspomene, tvoja sjećanja i tvoje emocije. A ipak sam oči napunio suzama.

    Razloga je više, ali prokopao sam malo po sebi, i znam sada da je jedan od najvećih razloga spoznaja da sam još onda, prije više od 30 godina, kako to već djeca često instinktivno znaju – prepoznao tko si i od čega si. Da više od 30 godina kasnije taj izbor ima istu snagu, uvjerljivost i težinu. Kao i svi, napravio sam u životu i neke pogrešne izbore, učio iz toga, rastao pomalo, bolji sam nego „jučer“ i bit ću bolji „sutra“. Ali izbor nogometnog idola otpočetka je bio ispravan..

    Dirljivo je spoznati da je dječje srce ispravno biralo, da su dječje oči vidjele istoga čovjeka kojega vide i ove odrasle. Bio je to znak da te „poznajem“ i da ti smijem pisati.

    Stariji sam sada i valjda nešto zreliji, sretan čovjek zadovoljan svojim životom i na pragu 5. desetljeća teško da su mi potrebni idoli. Uostalom, glavu odavno brijem i sve da i hoću, frizerkama ne bih mogao kao nekad davno izgovarati - „ošišajte me kao Bobana“.

    Ali lidera, dragi Zvone, kapetana Bobana, trebamo ponovno.

    Kao što u hramove, izgrađene da bi se u njima masovno štovale svetinje, počesto zalaze samo iscrpljene starice tražeći u njima nadu, plašeći se stvarnosti, ali odane Većem od sebe i svojih strahova, tako je i nas par tisuća, nekad i samo stotina očajnika, godinama pohodilo Dinamov hram. Nadajući se boljoj budućnosti u otužnoj stvarnosti i – štujući svoju Svetinju. Neki u hram nisu smjeli, neki nisu htjeli, iz dobro ti znanih razloga.

    Malo pomalo, ta je nada počela bujati. Hram se puni, na tribinama nas je sve više, pjevamo glasno i strastveno, kako nogometnom hramu i dolikuje. Otpor rijetkih postao je borba svih, a nada nekolicine postala je vjernički zanos.

    Dinamo jest naša ljubav, a mi smo mu snaga, ali Zvone, trebamo te ponovno.

    Znam da je lakše ostati van svega i nastaviti postojati kao mit, legenda, idol i simbol.

    Ali Zvone, mit, legenda, idol i simbol postao si jer smo svi mi to od tebe napravili. Lider i kapetan bio si i ostao jer to naprosto jesi. Ni ono u što smo te mi pretvorili ni ovo što po svom karakteru jesi, nisi postao držeći se po strani i daleko od svega.

    Nekad čarolijom na terenu, nekad snagom riječi izvan njega, nekad visoko uzdignutih ruku, a bome nekada i koljena.. radio si ono u što si vjerovao da je ispravno.

    Budi opet lider i kapetan Boban. Nosit će te naša energija, naša strast, naše poštovanje. Ako pogriješiš, nisi kriv. Jer naš si izbor i onda i sada.

    Stvorili smo od tebe lebdećeg idola, iznad svega i svih, neokaljanog sveca našeg hrama. Ali Zvone, živ si, a mi odrasli ljudi.

    Odj…bi lebdenje i stani ispred nas.
    Neki tip sa Zapada
  • NORTE
    8.4k
    Pa normalno kad je sve namišteno.

    Dinamo namjerno igra dobro, samo da Hajduk ne osvoji naslov.


    I dodatno, drugi klubovi namjerno pobjeđuju Hajduka, samo da bi osvojili 3 boda, a Hajduk nijedan.
    Neki tip sa Zapada
    Neka stoji i ovdje.
  • NORTE
    8.4k
    Raspoloženje mi cijelo jutro varira od euforičnog klinca na speedu do nervozne, neudane tetke u pms-u.Rex Ramae
    .
  • Robredo276
    265
    Jesmo li sigurni da je Dario vrhunski skaut?Ali

    Ja sam teški amater ali tvrdim da Vušković radi svoje glave nikada nebu top igrač, a ispada da ga je Dario označio kao super igrača za Milan.Ali

    Ne da mi se baš pisat, a i ne stignem, ali čitam dosta redovito i vidio sam puno i dobrih i glupih rasprava, ali ovako nešto besmisleno već dugo nisam vidio.

    Dokaz da Dario nije dobar skaut je to što Ali tvrdi da Vušković radi svoje glave nikad ne bu top igrač. :yikes:

    Dakle ne znamo kakav će igrač Vuško postati, pa da znamo jel u pravu Dario ili je u pravu Ali i govori li to išta o Dariju kao skautu ili Aliju kao teškom amateru koji vidi bolje...

    ...nego nam je dokaz to što Ali ne cijeni Vuška, a Dario cijeni Vuška - da Dario nema pojma.

    :lol: :lol:

    Nek ostane zapisano kao jedan od najsmješnijih argumenata ikad potegnutih na Zoni.
  • Robredo276
    265
    Livi daleko ispred svih po mom objektivnom misljenjuZGBhoy

    :ok:
  • Krizy
    33.6k
    Emotivno stanje je, izgleda, ostalo uravnoteženo u dinamovih navijača, međutim razvila se živa intelektualna aktivnost pa je jedan od komentatora osmislio kratki kviz kojeg prenosim i ovdje:

    Da utvrdimo koji to klub i grad imaju četnički background:

    1.) Četnici su se 20-ih godina prošlog stoljeća postrojavali:
    a) na trgu Bana Jelačića u Zagrebu
    b) na splitskom Peristilu
    c) u pulskoj Areni

    2.) Jakša Račić, četnički povjerenik za Dalmaciju bio je od 1929. - 1933 gradonačelnik:
    a) Karlovca
    b) Zagreba
    c) Splita

    3.) Grga Budislav Anđelinović, čovjek odgovoran za ubojstvo hrvatskih domoljuba (prosinačke žrtve) i član četničkog pokreta u 2. svj. ratu bio je 1913. predsjednik:
    a) Hajduka
    b) Građanskog
    c) HAŠK-a

    4.) Po srpskom majoru Stojanu Trnokopoviću, svojevremeno je nazvan:
    a) trg u Zagrebu
    b) perivoj u Varaždinu
    c) pristan (gat) u Splitu

    5.) Tito Kirigin, poznat po tome što je svirepo ubio hrvatskog domoljuba Vojka Krstulovića bio je najuspješniji predsjednik u povijesti:
    a) Hajduka
    b) Dinama
    c) Osijeka
    Neki tip
  • Krizy
    33.6k
    Mene danas popodne žena pita da što mi je, jel se nešto dogodilo ili me muči nešto. Popio sam 7-8 piva. Kad je skužila da sam još u banani radi tekme, samo je odmahnula rukom i promrmljala nešto u stilu da nisam normalan.Mr Anderson
  • Krizy
    33.6k
    Otkad je Peternac potjeran, to je sve i otišlo u kurac.
    #aleneimalobismisla
    San Lorenzo

    :lol: :lol: :lol:
  • NORTE
    8.4k
    jedan sam od onih koji nije za smjenu Jakirovića, nisam bio ni za smjenu Krznara ni Čačića ni Biščana. Trenere treba pustiti da radi dugoročno, stalno mijenjanje ne donosi ništa, samo kaos.Patak
    .
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.