• plavi67
    920
    kaj bi se Dario trebao pokazivati, nek se ovi klošari i lopovi koji su ostali u klubu i koji se skrivaju iza Daria pokazu ,al nemaju kaj pokazat
  • Zagi
    4.8k
    Je ali očekivati dobrovoljnu suradnju od ekipe koja se svim silama trudila isključiti nas iz rada kluba, a i na tribinama smo im u najbolju ruku nužno zlo je .... optimistično.
  • Captain America
    13.2k
    Na Darijevom mjestu ne bi ni potpisivao ugovor. Ako je dogovor bio mjesto SD, izvoli ga ispoštovat. Odreko se istog posla, daleko bolje plaćenog u komfornijoj situaciji u Milanu jer je htio napredovat i napravit pravi posao u Dinamu. Sad će umjesto toga ostat na istoj poziciji zbog senilnog idiota koji se drži svoje pozicije u koju se razumije ko Marica u krivi k i dementne mumije.
  • Zagi
    4.8k
    U Milanu je bio obični skaut,a ovdje bi bio koordinator tima. To mi zvuči kao napredak.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Pa nije li priča bila da je htio biti SD pa je na kraju to otpalo da bi ušao u upravu. Ne znam zašto se i dalje spominje mjesto SD. E sad možda je mislio da će biti nadređen Čačiću i odlučivati o SD-u i treneru pa su ga tu zahebali.
  • Jurki
    8.3k
    E sad možda je mislio da će biti nadređen Čačiću i odlučivati o SD-u i treneru pa su ga tu zahebali.Mali Zeus

    Kolko se ja kuzim u te stvari, pa uprava je nadređena treneru. Pa tak i on kao clan uprave.
    A najveci problem u celoj prici je kaj nitko iz kluba nije sad vec 2 tjedna izasel u javnost i rekel taj i taj covjek bu radio to i to.
    A Cacicu se tak i tak stolica klima.. ak jos di kiksa.
  • Infinity
    15.2k
    A Cacicu se tak i tak stolica klima.. ak jos di kiksa.Jurki

    Imamo devet bodova prednosti deset kola prije kraja. Igramo polufinale kupa. Cacicu je stolica i vise nego sigurna.
  • plavi67
    920
    nakon javnog bahaćenja, ne davanja prilike mladim igračima, forsiranje 13 istih igrača - jedino kaj mu može bit sigurno je noga u guzicu i to što prije!
  • San Lorenzo
    11k

    Mislim da su njega jednostavno zaebali...on je u prvom intervjuu pričao o 'Salzburgu' tj. nogometu kakvog želi gledati u Dinamu, o povjerenju treneru, o relaksaciji budžeta i dovođenju mlađih i jeftinijih igrača...kasnije je bio i u svlačionici, a potom obavio i razgovor sa Čačićem...sve to nema nikakve veze sa ovim o čemu se sad priča, skautska služba, juniori itd...a to mi se nimalo ne sviđa, Čačić je ostario i zastario, nema u njemu ambicije ni snalažljivosti kakvu sd treba imati...s trenerske strane, brojke ga maze, igra je negledljiva, ušavši u LP opet smo slušali o famoznom školovanju, ooet smo mogli čuti i o igračima koji su prerasli Dinamo itd.
  • Zagi
    4.8k
    Na stranu Čačić kojem bi dao otkaz iste sekunde nakon duple krune...

    Šimić ako uzmemo taj narativ da su ga izigrali. Onda stari moj i bolje da ne bude nekakav "direktor sporta" jer jednostavno nema kapacitete za to.
    Zamisli da ideš u nekakvu upravu i da tvoj glas ne odučuje ni o čemu. Pa ja bi ti se smijao, gdje neće ti prepredeni prdonje koji imaju više ovakvih situacija iza sebe nego on startova na klupi Milana.
  • San Lorenzo
    11k

    Ma nemora to biti striktno Šimić, nek bude netko tko će biti zadužen za trenera i ekipu.
    Pomisao da sljedeće sezone krenemo u lov na Europu sa Čačićem trenerom i sportskim direktorom mi je dovoljna da se budim u sred noći obliven hladnim znojem.
  • Ali
    1.9k
    Jesmo li sigurni da je Dario vrhunski skaut? Ovo je pisalo na portalima u 12mjesecu kada je Milanov glavni skaut za exyu i slične prostore bio baš on.
    " Talijanskom prvaku nije promakao talent igrača koji će tek krajem veljače napuniti 16 godina, ali Vušković igra za juniore..."

    Ja sam teški amater ali tvrdim da Vušković radi svoje glave nikada nebu top igrač, a ispada da ga je Dario označio kao super igrača za Milan.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Ne kužim kak ste zabrijali bude Šimić na svoju ruku dao cipelu Čačiću. On je član uprave. Ako se uprava složi da se Čačića otpusti onda to bude tako.
  • Captain America
    13.2k
    Dario je našao Kalulua za milijun eura. Taj Kalulu danas vrijedi 35. Solidan povrat.
  • The Undertaker
    3.9k
    Ključna pozicija u Dinamu je ona koja kontrolira transfere. Tko je taj koji kupuje i prodaje igrače, pregovara sa managerima, planira roster za sljedeću godinu, planira uvođenje mladih igrača itd...? Ako nije Šimić tko onda?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.