• deda
    27.5k
    I kud u pm u Bluese. Oni neće u prvu deset godina.
  • xavier
    11.1k


    Naravno da nije "najvažniji" igrač, mislim da nitko to nije ni rekao. Naravno da ima važnijih, no Šunjić je jedan od dva ozbiljna defanzivna vezna igrača u momčadi koju u Europi očekuje puno utakmica protiv "jačih" klubova. Ne treba govoriti da je često baš ta pozicija ključna u takvim utakmicama. Vidjeli smo protiv Benfice kako je to izgledalo bez kvalitetnog igrača na tom mjestu.

    Za druge pozicije imamo dosta širok kadar, ali ovdje ovako ostajemo samo na Ademiju. Da uopće ne govorim kako je Bjelica sigurno planirao odigrati dosta utakmica s obojicom u sastavu.

    Nitko ne spori da su recimo Olmo ili Hajrović talentiraniji, ali usudio bih se reći da će ovo biti veći udarac za momčad. Pisao sam već da mi prodaja Livakovića nema smisla, ali ovo je gore...
  • Kwedi
    3.8k
    Da su prodani Stojanović, Gojak, Beli, Komnen, Petko ili Majer - nitko ne bi zakmečao
  • reziser
    6.2k
    Da su prodani Stojanović, Gojak, Beli, Komnen, Petko ili Majer - nitko ne bi zakmečaoKwedi


    kad si ih već spomenuo, mene boli bačena lova za belog i andrića, veliki novci za ispodprosječne igrače koji nisu za dinamo. svi ste zazivali njihov dolakaz u dinamo, a pokazali nisu....ništa....
    kolko je tu love otišlo?
  • xavier
    11.1k
    svi ste zazivali njihov dolakaz u dinamoreziser

    Tko je točno zazivao njihov dolazak? Ok, Belog su neki željeli iako sam ja i za njega bio jako, jako skeptičan, ali tko je želio Andrića?! :yikes:
  • platini
    230
    Da je Petković otišao, u napadu bi ostali samo na Gavranoviću. Andrića ne računam jer je igrač za Zaprešića. Isto bi se digla galama iako je i Petković objektivno rezerva.
  • reziser
    6.2k

    belog su mnogi zazivali...neda mi se sad kopat po forumu :D.. a andrić je pao s neba, najbolji strijelac hnla...blabla
    nisu za dinamo po meni
  • El Capitan
    74
    Stavit ću stvari plastično i zadrti u svoju privatnost. Moja djevojka nije najzgodnija na svijetu. Ne j**e se najbolje na svijetu. Često se zna vrlo nespretno verbalno izraziti. Ima alergiju na mačke (nesretno, jer ja obožavam mačke).

    Koliko mi znači, u kompoziciji mog života? Ako vlastiti život gledam kao 'momčad'? Nenadoknadivo. Ona je moj metronom, i znam da na nekom imaginarnom transfermarktu dotična gospođica ne bi postigla visoku cijenu ali ja bez nje doslovce ne funkcioniram. Sa njom sam mašina i nema te Lidije Bačić za koju bi ju mijenjao.

    Je li Šunjo najveći igrač koji je igrao u Dinamu? Je li najubojitiji strijelac? Je li tehničar par excellence, pa da bar uživamo u potezima? Ne. Šunjo je EFEKTAN. I ne možeš ga ne voljeti i moraš respektirati krv koju ostavlja na terenu. Ovo je više od neke usrane valorizacije.

    Plastično: sirovo, brutalno. Istinito, To Dinamu znači Šunjić. Vrlo debilni prekid veze. Kad kažu da neke stvari ne možeš kupiti novcem ili nadoknaditi samo tako, opet Šunjić.

    Možda sam povukao nesretnu paralelu ali znate vrlo dobro što sam htio reći.
  • xavier
    11.1k


    Stvarno ne razumijem tvoju potrebu za branjenjem neobranjivog, ali ponovo ću napisati kako sam siguran da je Bjelica planirao koristiti Ademija i Šunjića zajedno u više europskih utakmica.
  • marcio amoroso
    31.9k

    Bjelica je koristio njih dvojicu u dosta utakmica i imao sam osjećaj da ih uigrava za lp ili za teške tekme u EL.
  • xavier
    11.1k


    To i govorim. Po meni on u takvim utakmicama čak više pruža na Gojakovoj poziciji kad ima Ademija iza sebe jer ga onda ima po cijelom terenu i baš donosi dodatnu energiju.
  • Goran
    80
    Sa Šunjićem i Ademijem u paru mogli smo igrati sa svakim, pokazali smo to, napraviti ove godine i korak dalje, ove sve alternative B, C itd. su samo to: alternative i tko god misli da će Gojak ili sl. zamijeniti Šunju možda da skine sunčane naočale...
    Ni odlazak Olma ne bi me ovako pogodio, Šunjić je imao srce na terenu kao malo tko.
  • Eduardo
    17.2k
    Nisam mogao vjerovati kad mi je brat danas rekao... mislio sam da se zajebava i priča gluposti, pogotovo kad je spomenuo Birmingham. Stvarno sam mislio da ga je sunce opalilo i da baljezga.

    A i vi ste se raspisali... 15 stranica... Uglavnom, meni je ovo užas, užas. 23:00h je sad i još uvijek se nadam da nije istina. Da sam morao birati igrača koji će odlepršati na prvu ponudu Šunja bi bio zadnji pick. Baš mi je čovjek prirastao srcu zbog te svoje igre.

    Opet, ako je on toliko inzistirao na odlasku... goni ga u PM
  • vjeko1701
    5.9k
    Jbg, prosla sezona je bila san, neka kratkorocna kolizija dvije realnosti koja jednostavno nije mogla potrajati. Plansko prodavanje i pravovremeno dovodenje igraca koji donose pomak u igri a nisu zalog za buducnost (mafijaskih dzepova) i buduci nosioci drugih klubova. Povratkom mladeg kriminalca dokazano je jos jednom da dobre stvari kratko traju i da je pametno vodenje nogometnog kluba sa jasnim naglaskom na sportski rezultat i dalje samo SF. Lijepo su nas samarom probudili iz sna i vratili u smrdljivu realnost. Sad nas samo samaraju dalje da ne bi slucajno opet zaspali i sanjali bolje dane. Jbg, voljeti dinamo je privilegija, pratiti dinamo je mazohizam. Barem cemo jos desetljecima pricati o nesretnom ispadanju od Benfice u sezoni kada je dinamo zbilja izgledao mocno i ozbiljno i ispunjavao nas ponosom.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Pametno zboriš Vjeko. Pametno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.