• Sava Krpa
    482
    do kad je kuk dozvoljen koristiti? Smišljam neku foru ali evo ne ide bas. Ne bi volio u zabrani je napisati
  • vjeko1701
    16.2k
    do kad je kuk dozvoljen koristiti?Sava Krpa

Dok ga ne istrošiš.
  • scooniepenn
    5.1k
    Ovo sto se zadnje spominje, opcija otkupa za 1.5 milja, a vec smo ga platili 750.000 i vjerojatno neki postotak mi je bezveze transfer za razliku od Vrbinog. Ako uzmemo da je Kaca primarno 8-ica, nakon njegovog odlaska mi za pozicije 6 i 8 imamo Miska, Villara, Ljubu i Soldu. Je li to stvarno dosta za igru na 3 kolosijeka. Bulata za nogomet kojem tezimo ne vidim ni u kakvim kombinacijama. Osim sto mi je, u slucaju da su ovi podaci tocni, transfer materijalno nikakav zar cemo sad dovoditi novog igraca za rotaciju.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Zaboravio si Vidovica i Mudraziju?
  • Paggini
    56.2k
    zar cemo sad dovoditi novog igraca za rotaciju.scooniepenn

Pa ako se može dovesti još neki besplatni Ljubicic, nitko se ne bi žalio
  • ElDorado
    4.5k
    Veliko je pitanje sa li je Soldo bolji od Kača
  • Nolifer
    11.7k
    I onda ode Vrba u Osijek...
  • Vedraca
    165
    Pa spominje se Pasalic kao iz Atalante....
  • scooniepenn
    5.1k

Vidovic i Mudri su by far najbolji na 10-ki i tu ih i ocekujem. Oni su mi za to dosta, posebno sto ako ustreba i Stojke tu moze uletiti. Niti jedan od njih dvojice mi nije za 8.
  • BBB Mataa998
    2.6k

u formaciji 4-3-3 na mjesto osmica mogu doci i dvije desetke. Nije sve sablonski
  • Tvrdica McTvrdi
    795
    Ne, komentirali smo tko će se umiroviti iz reprezentacije
  • scooniepenn
    5.1k

Imalo bi smisla ako je to cistih 2 milje ili nesto vise, dovedes nekog rotacijskog veznjaka besplatno i utrosis ovaj novac za spicu. Ali ako je u pitanju ova posudba koja i da zavrsi transferom nema prakticki nikakve zarade nema nikakvog smisla.
  • scooniepenn
    5.1k

Teoretski mogu, ali u stvarnosti si u defanzivi jako tanak, jer ni Vidovicu niti Mudrom to nije forte.
  • Paggini
    56.2k
    Dobro, jel bi vi stvarno igrali sa Kacavendom i Vrbancicem u sastavu?

Iritantno je to vaše naricanje za prosječnim igračima što ova dvojica, nažalost, trenutno jesu. Hoće li postati iznadprosječni ili izvrsni? Možda, ali to nikad ne bi nikad postali u Dinamu jer Dinamo traži i zahtjeva izvrsnost ODMAH. Nijedan ni drugi nisu klinci od 17, 18 godina, pa ajde, imat ćemo razumijevanje. Nijedan ni drugi nisu pokazali znakove briljantnosti kao Majer, Baturina, Ivanusec da ih trpiš.

A s druge strane, iako ga ne šmekam, mislim da je Soldo taktički i igrački zreliji i korisniji igrač za Dinamo od obojice.

Obojica su mi jako dragi i zelim im svu sreću i ako se isprofiliraju igrače koji mogu nositi ekipu, neka se vrate u Dinamo. Dovoljno smo desetljeća imali 20-30 igrača na koje se nije ozbiljno računalo, isplaćivalo im se plaće da od njih ne bi bilo ništa.

Ali ako je u pitanju ova posudba koja i da zavrsi transferom nema prakticki nikakve zarade nema nikakvog smisla.scooniepenn

Pa ok, jel bi radije igrača na kojeg se ne računa u Dinamu na ugovoru, gdje ne bi igrao ili bi ga poslao negdje da netko drugi preuzme njegov ugovor pa ga možda otkupe? Volio bih i ja da je prodaja, ali jbg, bolje i ovo nego da mu još jedna godina ode na klupi.

I ovo da nema nikakve zarade - koju tocno zaradu bi imali iduce godine da jos jednu godinu provede na klupi? Ili one iduće? Jebiga, ne racuna se na njega i idemo dalje.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Soldo je igrač od 15 mil. kako bi rekla jedna osoba iz Međugorja. Puno je tu pitanja i dalje, a bit će već preksutra puno toga jasnije kad vidimo ideju. Malo se stišala priča oko Bulatovog transfera pa trenutno imamo Mudražiju, Soldu i Bulata kao nominalne zamjene za Mišića, Ljubičića i Villara, a još će se i Pavić vratiti. U toj klasičnoj 4-3-3 ja ne vidim mjesto za Vidovića na nekoj od osmica jer mi jednostavno nije taj tip za osmicu tako da bi on bio lijevo krilo, a Stojković desno. Budemo se ipak strpili do preksutra pa da vidimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.