• veselko tenžera
    4.5k
    Ne kuzim to ruganje sa Soldom, decko je odigrao sasvim postenu sezonu, 8 golova 4 asista, 21 god tek ima, ne cini se ko debil u glavi… za rotaciju dusu daoJaki991

Imao je još jedan asist Hernaniju u Varaždinu koji mu nije upisan jer je netko okrznuo loptu prije šuta. Zdrava glava, išao po posudbama i skupljao iskustvo, učinak korektan i svjestan je da mu je Dinamo prilika života. Mislim da će biti jedno od iznenađenja sezone.

sve zadace je ispunioEfes Pilsen
    osim ispraćanja Goričana, nažalost.
  • Ivdzo11
    7.5k
    "Dinamo je na kraju izašao ususret, to su bile nekakve ostvarive brojke koje smo mi mogli ispuniti u ovom trenutku. Dogovorili smo se vrlo brzo i Luka je isto prepoznao projekt.” s.d. Osijeka Petrović

Izađi i ti nama u susret s Matkovićem..... Kako mi uvijek izlazimo ususret drugima
  • Praskaton
    4.4k
    Možda nepopularno al Radeljica i Matkovica nebi uzeo taman da su besplatni.
  • E46
    1.6k
    recept da se dogodi jos jednom prosla sezona.
  • Jay
    1.9k
    ljudi, jel ima info je li se Cordoba "pripitomio", jel naučio išta hrvatskoga, može li nam biti jackpot možda?zmujcinslbrod

Zna reci brate, moja, ajmo decki i volim Dinamo. Znaci u rangu rakitica.
    Jackpot ce sigurno biti, ovo je njegova sezona :cool:
  • Tvrdica McTvrdi
    795
    Kako mi uvijek izlazimo ususret drugimaIvdzo11

Meni je još razumljivo za Šibenik, Varaždin, radi "dobrosusjedskih odnosa" da možda malo nekad popustiš, daš za nekog igrača koju tisuću više nego bi trebao pa da ti oni to vrate na drugi način, ali ovi jebeni Šarani su najbogatiji klub u Hrvatskoj, vlasnik im je multimilijarder i oni su jednako tako Vrbu mogli platit i milju. Njima ne bi "izašao u susret" da su zadnji na svijetu.
  • dd29
    739

Njima je matković neusporedivo važniji nego nama vrbančić
  • skener
    4.3k
    Zvone upravo na turniru u Španskom, kaže da traži još jednog stopera koji nema kuk
  • Rex Ramae
    3.4k
    Kuku nama :lol:
  • Blue Label
    76
    Radeljić nije igrao pripremnu sa Rijekom i navodno nije bio na zadnjem treningu
  • rakurs
    1.6k
    Mislim da je u pitaju neka sitna ozljeda, tako je rekao Đalović. Kao, pošteda. Ali pitanje je jel to istina.
  • Juznjak
    4.3k
    Radeljićevo koljeno i ligamenti su u takvom stanju da je jedan liječnik nakon one utakmice protiv Osijeka pri kraju sezone bio 100% uvjeren u puknuće prednjeg križnog. Da nije išao po drugo mišljenje, ta dijagnoza bi i ostala. Ispostavilo se da to nije točno, ali mu je, ako se ne varam, meniskus u totalnom kurcu i ni oni sami ne znaju kako je on odigrao sve utakmice do kraja sezone. Mislim da je pitanje vremena kad će taj čovjek dulje vremena izbivat s terena zbog tog koljena.
    Eto, nakon 3 godine od registracije na Zonu, dočekao sam da i ja mogu napisat neku insajdersku :cool:, istini za volju nije iz Dinama, al insajderska je insajderska :rofl:
  • Crni86
    12k
    ako se ne varam, meniskus u totalnom kurcu i ni oni sami ne znaju kako je on odigrao sve utakmice do kraja sezone. Mislim da je pitanje vremena kad će taj čovjek dulje vremena izbivat s terena zbog tog koljena.Juznjak

Mislim da i ako se uspijemo dogovorit da ce nasi ovo nac na ljecnickom, a onda cemo vidjet kaj ce sa tom informacijom. Odustat ili ici snizit odstetu.

Neka bude ko sa cofijem i rpgom i ja zadovoljan.
  • OsamŠest
    5.6k

Ma lako za koljena i ligamente, kaj ćemo s Radeljićevim kukom?
  • Goncalo Santos
    40
    Zasto je onda Radeljic uopce ozbiljna opcija? Sgurno i ljudi u klubu znaju da je nacet ozljedama, nadam se da to samo mediji pumpaju pricu radi klikova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.