• Tried'nTested
    9
    jedno oko mu je stakleno a na drugo vidi 20 posto
  • scooniepenn
    5.1k

Shvacam ja sto ti zelis reci, ali ja mislim da nama 5 igraca za pozicije 6 i 8 s ocekivanim brojem utakmica nije previse. Vrbancicev transfer i financijski ima smisla, i nisam rijec rekao protiv tog deala, ovaj Kacavendin mi nema nikakvog u kontekstu ove posudbe. Ako tamo bljesne zarade nema prakticki nikakve, a ako se ne nametne evo ga nama kao Bulata nazad. Isti modus operandi.
  • Jurki
    18.2k
    Za Kačavendu vrijedi isto kaj i za Vrbančića.. mora igrati.. dal on moze igrati za Dinamo neku glavnu rolu? Ne.
    Bolje da ode na posudbu u Austriju, pa neka ga Austrijanci otkupe.. nema veze.. najgore je i za njega, a i za Dinamo da sjedi na klupi.
    On je borac i nema mu se kaj prigovoriti.. ali za sve je najbolje da ode van.

Ako bljesne u Austriji.. lako se mi s njim dogovorimo. Za godinu dana mu damo glavnu rolu i transfer van. A i u jacem ce se transferu prodati van iz Dinama, nego iz Laska.
  • Paggini
    56.2k
    Ako tamo bljesne zarade nema prakticki nikakve, a ako se ne nametne evo ga nama kao Bulata nazad. Isti modus operandi.scooniepenn

A da, samo je jedna bitna razlika po meni između ta dva deala (iako meni ni posudba Bulata nije smetala dok se nije otkrilo da je tu bilo vjerojatno i poticaja za Marića) - Bulat je bio kudikamo puno traženiji na trzistu (pretpostavljam), jer imao je solidnu sezonu, par golova, fino se isprofilirao ali ne za Dinamo. Kacavenda nije imao solidnu sezonu jer je 90 posto nje bio na klupi, a sezonu prije je bio ozljeđen, kao i onu sezonu prije.

Ali kad se podvuce crta - tri su opcije:

Ode na posudbu, ne bljesne, vratimo ga nazad. Opet je netko drugi držao ga na plaći, on je nešto i igrao, pa je lakše i prodati.

Ode na posudbu, bljesne, kupe ga za 1 500 000. Opet, nama je to ok, ne vidim problem s tim.

Ne ode na posudbu, čami na klupi, to je već četvrta godina koju on ne igra, a ima 23 godine iduće godine. Onda jbg.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    ne nije, na toj poziciji u veznom redu je puno bolji, moderniji i taktički uredniji od Kača
  • zmujcinslbrod
    44
    ljudi, jel ima info je li se Cordoba "pripitomio", jel naučio išta hrvatskoga, može li nam biti jackpot možda?
  • Heisenberg1986
    354

Naučio je psovati na hrvatskom.

Bit ce nam najveće pojačanje za iduću sezonu, tako mu kaže natalna karta
  • Time
    1.3k

Cordoba kao Postecoglou...u drugoj sezoni osvaja trofeje
  • zmujcinslbrod
    44
    jbg, vi se sprdate a možda dečko ostaje dodatno sa Špikićem i uči fore i cake.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Na slikama s treninga u jednom duelu nalaze se Stojković i Varela, Varela napada, Stojković brani. Ako je vjerovati tome, Stojke je desno krilo.
  • scooniepenn
    5.1k

Na kraju je stvar percepcije, jednostavno nam se razlikuju kad je rijec o Kaci. Prvi od tri scenarija mi je prihvatljiv, drugi i treci nisu, jer kod drugog lova je premala, a kod treceg su nam gotovo unistili svaku sansu da se Kaca isplati ili financijski ili kroz igracki doprinos u sezonama pred nama. Nebitno na kraju, ako odlazi zelim mu svu srecu.
  • rokikaciga
    2.5k
    Obozavam Kacavendu...ali decko je nazalost potrgao dvaput krizne, pozicijski je nedorecen (4 trenera prosle sezone...), takticki nediscipliniran, divlji kao i Stojke...nazalost u nekom paralelnom svijetu gdje je bio samo jedan trener i mi smo pomeli HNL ovaj decko bi jako napredovao i dobio puno vise sansi i tvorio bi prvih 11 sa Stojkovicem.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Prosle sezone je igrao dobro kad je dobio sansu, sve zadace je ispunio, ali rezultati u tom periodu nisu bili zadovoljavajuci, a onda su se vratili Misic i Sucic i jednostavno mjesta vise nije bilo. Steta, drag je vecini i kao covjek i kao igrac, ali neke price jednostavno nisu sudene.
  • Jaki991
    328
    Ne kuzim to ruganje sa Soldom, decko je odigrao sasvim postenu sezonu, 8 golova 4 asista, 21 god tek ima, ne cini se ko debil u glavi… za rotaciju dusu dao…
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Stojke desno krilo, Vidovic lijevo i DDB/Mierez u napadu :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.