• E46
    1.6k
    sere mi se od te rijeci domaći španeri, to je za mene definicija igraca iz 70ih koji danas kurca ne bi mogli u ovom nogometu.
  • Mislav24
    14

A meni je dovoljno za zaključak kad netko počne komentar sa 'sere mi se'
  • Mislav24
    14
    Koliko utakmica, koliko minuta ste vidjeli ijednom od tih igrača? Kad uđeš zadnjih 15 minuta tekme koja je gotova od 45. minute, zanima me kako se pokazati s igračima od prve koji opravdano zatvaraju tekmu od 50. minute.
  • E46
    1.6k
    a meni dovoljno kad netko pocne spominjat domaće decke i spanere i smatra da oni imaju di igrat pored 4 5 klasnih veznih igraca koje sada imamo.
  • Mislav24
    14
    E46

Sindrom 'uvijek je tuðinac bolji i pametniji', previše smo bili pod tuđim čizmom
  • Mislav24
    14
    E46

Nisam rekao da naši po defaultu trebaju igrati, ali nekakvu šansu zaslužuju. Proširimo to po cijelom terenu. Ne pričam o sadašnjosti nego općenito
  • Mislav24
    14

Da, sa 8 igrača koji igraju od prve i zatvaraju tekmu cijelo 2. poluvrijeme.
  • Tvrdica McTvrdi
    791
    Buraz jedan komentar sastavi i onda stisni post, ako se sjetiš naknadno imaš edit
  • deda
    38k
    Zabranit ću vam frazu davanje šanse na forumu svega mi. :rage:
  • Mislav24
    14

On je novinar Sportskih. Ako i ništa ne zna, ružno je ne spomenuti Stojkovića, a fleksati na ostale
  • Mislav24
    14

Kaj ne valja?!?
  • vjeko1701
    16.2k
    Na forumu je strogo zabranjeno višestruko postanje zaredom. Ako imaš nešto dodati na svoj zadnji komentar, možeš ga urediti.
  • deda
    38k
    Fraza davanje šanse je demagogija. Svatko tko zaslužuje šansu ju dobije, prije ili kasnije, kod nas ili vani. Kog vraga meni nisu dali šansu, imam tri lijeve, ali sam bolji od Modrića. Tako veli moja žena.
  • Mislav24
    14

Ispričavam se! Samo da kažem je razgovor o sportu obično pun demagogije. Teško da je riječ 'šansa' nešto tako suprotno od uobičajenog, ali ok.

Btw, ne poznajem nikoga od spomenutih igrača. Kad razmislim, općenito ne poznajem nijednog igrača.

Ma mene to još od Smogovaca muči.
  • deda
    38k
    Ja ću ti reći samo jednu pragmatičnu stvar. Nađi jednog igrača kojem mi nismo dali šansu, a da je postao imalo ozbiljan igrač ja ću ti naći 20 onih kojima smo dali šansu, a nismo ni trebali. Izuzimam tu igrače tipa Kramarić koji su bili oponenti tattine managerske divizije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.