• badjibadara
    6k
    Previse ste iskljucivi i ispricajte se cveticu. Golim okom je vidljivo ono sto tvrdi, ne samo da nema kuk, nego ima i neku oprugu/amortizer umjesto noge

K0PX8aE.jpeg
  • El Madrigal
    513

Moreno Živković i mali iz Barce. Slažemo se da trebamo još stopercinu. Ja idalje glasam za Erlića.
  • Fan
    1.2k
    Kako saznajemo, Kačavenda je već sve dogovorio s čelnicima austrijskog prvoligaša, čeka se tek njegov odlazak prema Austriji, liječnički pregled i potpis jednogodišnje posudbe. Dinamo bi tako za svog veznjaka mogao zaraditi oko 1,5 milijuna eura, ali tek ako ga čelnici LASK-a odluče otkupiti na kraju sezone.Ivdzo11

Mogućnost otkupa?
    E ovo je već loš deal.
  • Mislav24
    14
    Meni je samo bitno da ti perspektivni, domaći dečki dobiju priliku da se dokažu. Ne par tekmi i furaj. Kačavenda nije dobio, kao ni Antonio Marin, Marko Tolić i drugi domaći španeri.
  • Davieboy86
    620
    Antonio Marin i drugi domaći španeri nisu bili sposobni u trku mene proći. I to mene koji sam bez kuka.
  • Paggini
    56.2k
    Antonio Marin, Marko Tolić i drugi domaći španeri.Mislav24

Aj da si spomenuo neka imena koja su kvalitetom za Dinamo, a kad ono Marin i Tolić
  • Sajla
    10k
    Antonio MarinMislav24

48 nastupa za prvu momčad Dinama, 17 u početnom sastavu, 1711 minuta

Marko TolićMislav24

62 nastupa za prvu momčad Dinama, 14 u početnom sastavu, 1734 minute

ako ovo nije prilika da se dokažu, kaj je?
  • Mislav24
    14
    Pogledaj kako su prilike raspršene po sezonama. Također, nije to uopće puno prilika, pogotovo cijelih tekmi igranih od početka. Prilika nije ulazak u igru u 75. minuti pri rezultatu 3:0 za Dinamo
  • Ludovic IX
    9k
    Za mudrog i soldu je utroseno 1,7 milja a za vrbu i kaću cemo dobit 1,9

Kako znamo da su ova dvojica kupljena prije bobana, ne možemo mu to zamjeriti ali ovo je po meni greska dinama. Po potencijalu, ova dvojica koja su otišla su sa puno većim potencijalom nego ova dvojica koji su došli.

Za sad po meni jedine greške prolaznom roka
  • GOAT
    3.1k
    Prilika nije ulazak u igru u 75. minuti pri rezultatu 3:0 za DinamoMislav24

Barem si onda opušten i lakše talent dođe do izražaja ali kad već u takvim utakmicama nisu ništa napravili sto mislis da bi u derbijima ili Europi bilo
  • Mislav24
    14
    [qu[/quote]

Slobodno spomeni nekog drugog. Ja samo kažem da mi ni ne znamo kakvi su igrači i kakvi su mogli postati jer ponavljam nisu dobili ni upola šansi kakvu dobiju stranci. Kroz 3 sezone dobili šanse odigrati zadnjih 15 minuta već odlučenih tekmi.

Evo još nešto. Danas u Sportskima Olivari ima članak o udarnih 11 novog Dinama i nekako zaboravi spomenuti Luku Stojkovića. Lapsus linija ili...?!?!
  • njurci10
    107
    Mislim, da bi se trebalo javiti med. Službi da provjere jel ima oba kuka :rofl:
  • DiddyGuela
    3.7k
    Lapsus linija ili...?!?!Mislav24

Ma kakav lapsus. Istina 100%. Pa zna se da Olivari preko svojih ljudi postavlja prvih 11 Dinama. Ako je on napisao sastav bez Stojkovica, onda je to tako!!
  • Davieboy86
    620
    Olivari ima oba kuka, dakle treba mu se apsolutno vjerovati!!!
  • Jos-Optimus
    6.2k
    majku mu milu, koji krvavi Tolić, umjesto koga je trebao igrati, Baturine ili Sučića? Frajer igra manje obranu od Baturine, čuj Marin, pa dajte ljudi, želite ovdje ozbiljno komentirati sportsku politiku, a vezna linija kluba bi vam bila Tolić, Kačavenda i Vrbančić, jer trebaju dobiti priliku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.