• Cosimo
    30
    Očito Kaču ne vide u daljnjim planovima, i to je onda bistra odluka za sve uključene strane.
    Dva milijuna su me pozitivno iznenadila.
  • Orc123
    12.3k
    Ljudi objavio Nacional!?
  • El Madrigal
    513

Navedi imena i cijene, realnost da se dovedu igraci I dokaze da su bas bolji od dovedenih (ili onih koji dolaze). Misliš da Zvone, Dabac i Kova ne znaju da trebaju pojačati napad i možda još jednog 3kstra stopera?
  • KristijanHR
    148
    Prva tekma tek za mjesec dana, a drama na vrhuncu...
  • Cosimo
    30
    Možda je Sturm u pitanju. Imaju balkanskog štiha u momčadi, i rijetki su koji isplaćuju takve iznose.
    Uz to, Kača bi naslijedio Zvonareka koji se vraća u matični klub. Nekom logikom...
  • Mr Anderson
    12.4k
    Navodno Dominguez nema jedan kuk. Valincic nije bas tako slabo ozlijeđen Kak se prenasa,nešto slicno ko Sučić,muci ga dugo vremena. Operacija će vjerojatno bit neizbježna kroz skorije vrijeme.sarenicvjetic

Kak onda igra Dominguez? Sa štakama ili u kolicima?
    Sučiću je pukla metatarzalna kost pa je morao na operaciju.
    Ako jednom pukne Valinčiću, morati će i on. Ko i svaki čovjek.
    Baš lupaš.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    znači, argument ti je da nemaš argument. Pa jbt valjda postoje ljudi koji procjenjuju ima li netko mjesta ili nema, Kač nema. Ne mogu svi dobiti priliku, zato postoje ljudi kojima je posao da to procjene. On trenutno u vezi ne može dati koliko može njegova konkurencija, a na krilu sigurno isto ne može...i to je to, jbg
  • Shkera
    516

Ma lik je troll.
  • Jurki
    18.2k
    Navodno Dominguez nema jedan kuk.sarenicvjetic

Cvetek.. kakvo ti to cvetje pusis?
    Profi nogometas koji nema jedan kuk?

Znaci ili znas ili trolas?
  • fakin
    928
    pa koje stopere trenutno imamo za iducu sezonu? Galesic, teofil, dalje? Jakirovic? Tko jos? Pa valjda je svakome jasno da moramo dovesti barem jos 2 stopera, od kojih jedno mora biti pojacanje. Pa nemre nam teofil igrati redovito glavnog stopera jbt

Moramo dovesti jednog stopera koji odma ulazi u prvih 11.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Točnije, do kraja idućeg tjedna trebao bi finalizirati posudbu u LASK, a Austrijanci bi na kraju sezone imali i pravo otkupa.

Kako saznajemo, Kačavenda je već sve dogovorio s čelnicima austrijskog prvoligaša, čeka se tek njegov odlazak prema Austriji, liječnički pregled i potpis jednogodišnje posudbe. Dinamo bi tako za svog veznjaka mogao zaraditi oko 1,5 milijuna eura, ali tek ako ga čelnici LASK-a odluče otkupiti na kraju sezone.
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Navodno Dominguez nema jedan kuk.sarenicvjetic

Ja sam cuo da mu je jetra izvadjena,u desnoj nogi ukljesten zivac i nema osjecaj u njoj i takodjer teski oblik diskus hernije
  • NitkoBitan
    28.1k
    Varela je prodan odavno,samo mora skupit par nastupa da dobimo još koji bonus.sarenicvjetic

Kako cemo dobit bonus za nastupe kad nismo sluzbeno prodali igraca?
  • Omake
    9.9k
    Lako za kuk, ja sam čuo da je Dominguez glasa za Podemos
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.