• Crni86
    12k
    kaj nije fa su dosli u razlicito vrijeme? Da je cak kaca doso prije stojketa?
  • Paggini
    56.2k
    Mislim da su on i stojke došli u paketu od 3Mwolfgang14

Nije, Stojke je dosao za 3 milje, Kač je bio na posudbi jer je dosao ozljeđen pa proslo ljeto otkupljen za 750k
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Uff tesko da Slovan placa tolike odstete, uostalom, popunjeni su u veznom redu pa ne znam bas da mu isplati vise bit tamo rotacija nego kod nas.
  • rioda
    8.9k
    Dva milijuna eura za igrača koji je imao minimalnu ulogu prošle sezone, a ove bi vjerojatno imao još manju, uz poznatu povijest ozljeda - po meni top posao.
  • wolfgang14
    2.5k
    kaj nije fa su dosli u razlicito vrijeme? Da je cak kaca doso prije stojketa?Crni86

Nije, Stojke je dosao za 3 milje, Kač je bio na posudbi jer je dosao ozljeđen pa proslo ljeto otkupljen za 750kPaggini

Je je u pravu ste... Skroz sam zaboravio da je Kača bio prvo na posudbi zbog ozljede itd itd... Mea culpa
  • Omake
    9.9k
    Šteta Kačavende. Cijelo vrijeme nekako nedefiniran u Dinamu. I po pitanju uloga i po pitanju hijerarhije. Ako je dva milijuna eura i klub u Austriji, dobar deal za sve strane.
  • GOAT
    3.1k
    Dva milijuna bliži Belji :fire:
  • fakin
    928
    Vidim netko pise da je popunjena stoperska pozicija. Moze mi objasniti koje to stopere imamo koji je iduce sezone odigrati 45-50 utakmica?

Kronicno nam fale 2 stopera i 2 napadaca, ni blizu nismo da nam je stoperska pozicija popunjena
  • DiddyGuela
    3.7k
    Dvije milje eura mi zvuci predobro za Kacavendu koji je skroz nedefiniran igrac unutar momcadi a jos ima i povijest ozbiljne ozljede. Jednostavno u ono malo vremena nije pokazao bas nista osim borbenosti. Divlji igrac, takticki neobucen a opet individualno ne dovoljno dobar da bi poput npr. Stojkovica sakrio svoje takticke nedostatke. Ali opet zao mi je zato sto je domaci decko koji je prije ozljede u Lokomotivi cak i naznacio potencijal.Kako god, zelim mu srecu.
  • crophantom
    941
    Možda se Jakir Jr. nametne na pripremama, ko zna.
  • fakin
    928
    Mozda

Sreca imamo jos vremena, ali stvarno moramo dovesti barem jednog renomiranog stopera, a ne nekog mozda
  • Mr Anderson
    12.4k
    Kačavendin najveći problem je što nema definiranu poziciju. Može pokriti nekoliko pozicija, ali na niti jednoj nije top igrač, nego samo solidan.
  • Jurki
    18.2k
    imamo renomiranog stopera. Nepoderivu masinu. Ostali se nek potuku za pozicije.

Edit: godine su samo broj.. who cares.
  • miro
    6.8k
    Ne valja nam ova prodaja Kačavende, pogotovo nakon što smo se riješili Vrbe. Loše po meni
  • sarenicvjetic
    122
    dobar je,ali teško će se nametnut,mislim da mu je tromost preveliki hendikep,s obzirom da ostale stvari nisu iznad prosjeka. Osim sto je lijevak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.