• criticus
    4.2k
    mene uopće ne bi iznenadilo da i Kovačić digne ode i ne ulazi u novi ciklus s novim izbornikom.Tvrdica McTvrdi

A onda slijedi otvaranje teme Kovačić u Dinamu? spremna da obori nove rekorde.
  • rioda
    8.9k
    A onda slijedi otvaranje teme Kovačić u Dinamu? spremna da obori nove rekorde.criticus

Za to sam puno optimističniji od ove druge teme koja je nedavno zatvorena
  • DiddyGuela
    3.7k

Ovisi sto kaze gospođa Kovacic. Miami? LA? Paris?
  • scooniepenn
    5k

Gospodja Kovacic nema jednak utjecaj poput (jos ne) gospodje Ivanusec, a osim toga ima modni biznis u Hrvatskoj, u koji je u startu Kova dosta ulozio. U svakom slucaju ne vidim scenarij u kojem ce Kova igrati u recimo Saudijskoj Arabiji pa cak ni SAD-u, njegov povratak u Dinamo nije mi toliko nerealan za nekoliko godina.
  • Mladi Starac
    332
    Htio bi Kovu u dinamu, not gonna lie :D
  • miro
    6.8k
    Ma nema Kova di igrat u ovom veznom redu :joke:
  • rokikaciga
    2.5k
    Kova je jedan od rijetkih koji bi se stvarno i mogli vratiti u Dinamo. Od ovih top igraca to su po mom misljenju Gvardiol, Kova, Olmo i Majer.
  • mlkaskic
    234
    Kovačić se sjeća Dinama i često ga spominje, očekujem da će biti u Dinamu najkasnije kad bude imao 33 godine.
  • Zoran
    224
    Pa bio je nedavno onaj intervju di neki mali Englez pita Kovačića za koga navija i očekuje odgovor City. A Kova uz smješak odgovara Dinamo Zagreb… hehe… onda su malom objasnili da je čovjek Hrvat i da navija za svoj klub.
  • El Madrigal
    512

Na njih četvoricu sam primarno mislio, pa to je dosta.
  • SAS1987
    17.8k
    Nije glavni faktor ali mogućnosti povratka bivsih igraca ce biti vece nakon izgradnje nove kranjce i pogotovo novog Maksimira.
  • Fan
    1.2k
    "Niti blizu - reći će za Jutarnji krugovi bliski igraču, a te riječi potvrdit će nam i iz Dinama: - Na tim pozicijama u ovome smo času pokriveni. Luka je izuzetan igrač, no bilo bi iznimno zahtjevno uklopiti ga u postojeći kadar, gdje za njegove pozicije već imamo duplirane opcije."

Na stranu Ivanušec kojeg ja ne bih baš rado natrag, ali ne bi li on igrao lijevo krilo? Kako smo ondje poduplani (s obzirom da se nerijetko priča o odlasku Hoxhe, a Stojković, iako će izgledno to i igrati, nije prirodno lijevo krilo)?
  • Izet Hajrović
    5.7k
    valjda tamo računaju na Stojkovića, Hoxhu, Varelu, a možda i Vidovića. Desno su Špikić, Lisica, Cordoba, Topić. Kvantitativno smo popunjeni, ali ne i kvalitativno.
  • Crni86
    12k
    Kako smo ondje poduplani?Fan

Pa ako se stojke vidi lijevo, meni je logicno da onda stojke bude starter kao buduci projekt kluba i iduci veliki transfer. Dolaskom ivanuseca, zatvaras razvoj Stojkovicu, po meni nama vise lijevo treba neki rotacijski igrac za zamjenit stojkovica (trenutacno imamo hoxhu i varela je tu treci)

Desno Ivanuseca ne vidim vise, a mislim da se i on ne vidis desno da igra. Tako da ja ako ocekujem pojacanje na krilima, po mojem razmisljanju bi to trebalo biti desno. Da lisica dobi partnera uz kojeg ce imat mir se razvijat prvih sezonu, dvije.
  • Fan
    1.2k
    eh da, zaboravio na Varelu a i Vidovića (makar jedan još možda nije ni za seniore, a drugi nije baš za krilo po meni), na papiru to onda stvarno i izgleda popunjeno...
    e da, sad sam se sjetio da je netko napisao kako ljudi u Dinamu sigurno ne vide Stojkovića kao desetku zbog manjka taktičke organiziranosti, a svakako je predobar da ne igra, znači samo lijevo (rijetko desno) krilo ostaje.
    Vidović također nije sigurno doveden da sjedi na klupi, znači desetka je njegova, a desno primarno možda stvarno Boban u Lisici vidi next big thing pa je on prvi pick.
    U principu sve više čak mislim da dolasci krila najviše ovise o mogućim odlascima Hoxhe i Cordobe i da to ne bi bili kapitalci već samo zamjene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.