• NitkoBitan
    13.3k
    E hvala. Zbunilo me ovo ex. reprezentativac.
  • Orc123
    5.7k
    bas na toga sam mislio, ovog blize...neosporno dobar igrac ali nije u formi. Samo mi zanimljivo kako svi nasi kavazi strucnjaci nadaju opravdanje za njega i Ivanovica ali nasi odmah ne valjaju nista. Ok, visi standardi ali nemres biti cijepljen od objektivnosti. Lose izgledamo ko momcad, nisu krila nista gora. Svi se nadamo nekoj prekretnici....ali svi znamo kaj je Nada....
  • marcio amoroso
    33.5k

    Naša 4 krila u 6 utakmica imaju 1 gol i jednu asistenciju.
    To je kombinirano 1080 minuta.
    Treba ih pohvaliti za taj ucinak? Gol ili asistencija svakih 500 minuta.
  • Orc123
    5.7k
    napisao sam da su u losoj formi da nisu dobri ali ne volim dvostruka mjerila i ne objektivnost.
  • marcio amoroso
    33.5k

    Ne u lošoj nego užasnoj. Da staviš Štefulja, Ristovskog, Mohu i Leovca na krilo imali bi bolji ucinak. Nek se jebeno trznu i pokažu da zaslužuju dres Dinama. Do sada su teški užas i zaslužuju sve kritike.

    I btw, iskreno me zaboli ona stvar i za ostale igrače po ligi, i za dvostruka mjerila i za sve ostalo. Njih četvorica moraju bolje i to je činjenica.
  • Orc123
    5.7k
    jel su samo krila peoblem ili smo kolektivno bili uzasni osim utakmice protiv Gorice i ajde Betisa. Mislim da ti se odgovor na pitanje zašto su losi sam namece. Jer se igra bazira na to napucaj na Petka ili daj krilu da ide jedan na dva...promjeni trenera i uskrsnut ce cijela momcad!
  • Mlađi referent
    11.3k
    Takuro je izgledao kao osvježenje na krilu, sad to više ne izgleda.

    Čini mi se da nitko od naših krila nikad nije bio dvocifren niti u golovima, ni u asistencijama. Pričam o karijeri. Možda nisu u lošoj formi, možda je to njihova realnost.
  • Nino Bule
    11.9k
    Realno kombinacija je oboje, em nisu dokazana razina europskog dinama, em sistemski nista ne radimo da im je lakse i igra nam je uzasna pa se i oni u to sivilo utope.
  • Orc123
    5.7k
    Kako volim licemjerne ljude koji su do jucer hvalili te iste igrace i dizali ih u nebesa s sad ih pribijaju na stup srama nakon kaj bi apsolutno mozda 2 igraca mogao izdvojiti da su u kakvoj takvoj formi. Da, peoblem je sto imamo 25 losih igraca ako ne i vise a 1 dobrog trenera. Neki su preko noci zaboravili igrat nogomet.
  • Jurki
    9.4k
    Takuro je izgledao kao osvježenje na krilu,Mlađi referent

    Takuro tad nije presel Jakirove pripreme.
    Sad usporedimo Takura prije zimske stanke i sad.
    Nebo i zemlja.
    Dovedi Belinghama i Haalanda.. Jakir bu od njih napravil Špikica i Jurica.
    Nije problem u igracima. Problem je u treneru koji NE ZNA iskoristiti igracki potencijal.
    Umjesto da zamaskira igraceve mane Jakir slozi igru na nacin da ih jos izrazi.
  • Orc123
    5.7k
    Baturina od 18mil eura izgleda ko junior u velikoj vecinimutakmica ali nama su problem igraci! Neka, volim licemjerje....
  • Mlađi referent
    11.3k
    Apsolutno, sistem je katastrofa za naša krila.
    Ali eto, ako u karijeri nije bilo sistema u kojem su mogli isporučivat u kontinuitetu, tu imamo problemčić. Ovako na bljesak svako od njih izgleda super, a na kraju sezone kad se zbraja i oduzima, nemaš output koji dinamo traži
  • Nino Bule
    11.9k
    To se slazem s orcom, da su nama samo krila losa pa bi imalo smisla izdvojit ih, mi imamo dva igraca u formi, brunu petkovica i kevina teophila, ostalo sve oscilira iz utakmice u utakmicu, jednostavno ne moze bit krivo 25 igraca, u jednom uzasnom osijeku je vise igraca u formi nego kod nas.
  • Jurki
    9.4k
    ako u karijeri nije bilo sistema u kojem su mogli isporučivat u kontinuitetu, tu imamo problemčić.Mlađi referent

    Naravno da imamo problemcic. Imali smo u zadnjih 20 godina 2 postena trenera.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    Lijevog krila nemamo i nismo doveli, hoxha je razina belupa (dao Bog da me razuvjeri) i realno većina ga nije htjela u dinamu. Ali kad je uprava sjebala transfer Brekala onda je dio navijača u butthurt naravi pisalo "ma daj mi radije nabrijanog hoxhu nego judu"

    Što se tiče desnog krila, pogledajte evo samo sažetke od zadnje tekme prošle polusezone odnosno sa tovarima pa do danas. U svim tim utakmicama imate barem jedan ili dva mrtvaca koje je taki servirao, to što nam igrači ne mogu pogoditi okvir gola sa 3 metra je drugi par cipela. Zato ne volim statistiku, jer nije realan pokazatelj realnog stanja.

    Da li je taki odigrao dobro ofanzivno protiv betisa? nije, da li je defanzivno dobro odigrao, fer je reći da je, isto kao i hoxha. I ako je to bila taktika, onda možemo reći da je bila uspješna.

    Na desnom krilu imamo i špikića koji ima gol i asist u 3 tekme pa je po nekima "u formi" . Neka ga Yakir nosi sa sobom kada ga šutnemo u Slobodu iz Tuzle jer za inteligentan nogomet nije
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.