• nemapredaje
    2k


    Mislio je na onog igrača koji je vraćao povratnu, umjesto da izbije prema naprijed. Ne na stopere
  • plavac173
    2.6k
    Na Dinamo Plus aplikaciji imate aftermovie sa utakmice u nedjelju... Koliko svima znaci ova pobjeda ovo je prelijepo za gledat, pola ih na klupi (igraci, strucni stozer, trener, skupljaci lopta) drzi sklopljene ruke, pola ih se za glavu drzi, neki ne gledaju okrenuli se na drugu stranu.. Zabijen gol i ozljedjeni Kacavenda, Rog, Stojkovic skupa sa apsolutno svima ostalima trce do Brodica i skacu jedni po drugom.. To je ta sinergija koja je dosta falila zadnjih godina.
  • Derby
    156
    bio sam na toj tekmi, govno je bilo s nama u kavezu na Kantridi ali ne sjecam se koje godine. Bio je na vrhu tribine uz ogradu.Oluja

    Napisali ti gore. Kantrida 2006.

    Euforija nakon lige za bedaka... mislim da je to čak bila tekma kad je osigurana titula. Nakon tekme igrači došli sa bakljama. Na Kantridi standardno držanje min 2h nakon tekme. Prije tekme više ekipa hodalo po gradu.

    Iz ove perspektive nezamislivo da je Mamić u kavezu sa BBB.
  • nemapredaje
    2k


    Da to je ta tekma. Sjećam se da sam kasno ušao na tekmu i nisam vidio gol Tomića, al sam odmah na ulasku skužio Mamića na vrhu tribine.

    Poslije tekme je Ćorluka prvi izašao s bakljom na teren.

    Edit: općenito mi je to jedno od dražih gostovanja
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.