• Eduardo
    17.6k
    Špikić; - 'Je l' penal?' :sweat:

    giphy.gif
  • plavac173
    2.6k
    Na 0:53 mozete vidjeti verbalni "obracun" Jakirovica i Sopica. Sopica koji mlatara rukama kao da mu zivot ovisi o tom nepostojecem crvenom i poslao Jakirovica u PM dok mu se Jakirovic samo gospodski nasmijao i pokazao rukama da nije crveni. Plus Sopiceva izjava na pressici di je rekao da Dinamo ima vise srece nego pameti a Jakirov odgovor "Nemam komentara". E moj Sopicu.

    EDIT: Vidim da i na 1:47 nastavlja i idalje mlatara rukama prema Dinamovoj klupi

  • Mr Anderson
    5.4k
    Čitam izjavu Ivanovića:...kad sam osjetio dodir, pao sam. Hahaha...baš tako, Max ga je lagano gurnuo, ovaj se bacio ko pokošen. Nevistić ga nije taknuo, ali svejedno, glupa njegova odluka, nema on što tražiti tamo.
    Btw, jeli taj Ivanović jako brz ili je naš Max tako spor. Imao je prednost ispred njega i ovaj ga pretrčao ko od šale.
  • Nogo
    1.3k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sudacke-odluke-nisu-odlucile-pobjednika-ali-bile-su-skandalozne-gospodo-suci-pocnite-postivati-protokole-koji-su-iznad-vase-inge/126157

    Novinari veze nemaju.
    Kada je Ivanović trčao lopta je išla od gola i tu NEMA crvenog kartona makar ga Nevistić ili Bernauer faulirali. Maksimalno su mogli dobiti žuti karton ako je prekršaj.

    Da znaju pravila nebi ovako pisali samo da pišu.

    A drugi žuti za Ivanovića??? Čisti crveni je oprošten.

    Ono je bila visoko podignuta noga Mišića premq Fruku i pravilno je dosudio prekršaj za Rijeku.

    Penal je čist i tu se nema šta reći!
  • Zagi
    5.2k
    Kada je Ivanović trčao lopta je išla od gola i tu NEMA crvenog kartona makar ga Nevistić ili Bernauer faulirali. Maksimalno su mogli dobiti žuti karton ako je prekršaj.Nogo

    A opet, bila je provjera crvenog kartona...
  • Nogo
    1.3k

    Nije bila provjera crvenog nego žutog kartona jer je javio VAR da je mogućnost simuliranja. Na kraju je maknuo karton Nevistiću.

    VAR može biti pozvan i za žuti karton.
    Sudac je sam vidio da je lopta išla od gola i tu ni u ludilu nije crveni niti provjera za to.
  • Bosskovitz
    7.5k
    Nije bila provjera crvenog nego žutog kartona jer je javio VAR da je mogućnost simuliranja.Nogo

    Nije, bila je provjera crvenog kartona. Takva je bila službena obavijest.

    Što uopće ne predstavlja nikakav problem. Sudac može provjeriti je li start crveni karton i vidjeti da starta uopće nije bilo te poništiti odluku.
  • Nogo
    1.3k


    Pogrešni identitet (žuti ili crveni karton)Ako sudac sankcionira prekršaj te pokaže žuti ili crveni karton pogrešnom igraču momčadi koja je skrivila prekršaj, identitet počinitelja podložan je pregledu snimke; sam prekršaj nije podložan pregledu snimke osim ako je povezan s postizanjem pogotka, mogućim kaznenim udarcem ili izravnim crvenim kartonom.
  • Bosskovitz
    7.5k
    Pa povezan je s izravnim crvenim kartonom, to je VAR soba rekla. Ne znam jesi li bio na stadionu, ali kada je sudac krenuo prema VAR ekranu - na semaforu je pisala obavijest o VAR provjeri crvenog kartona. To je automatizirano. On je provjeravao je li žuti trebao biti crveni karton, ali je vidio da ne da nije crveni karton nego nije ni faul pa je poništio i faul i žuti.

    Da je "pogrešni identitet" razlog, onda bi sigurno ostao faul za Rijeku, a eventualno bi bio poništen žuti Nevistiću i dodijeljen Maxu. Ali s obzirom da nije, nego je razlog bio "crveni karton", sam prekršaj je bio podložan reviziji i zato su poništeni i prekršaj i karton.
  • rioda
    2.6k
    Cijeli ovaj članak stane u ovu opasku autora da je pola Dinamove klupe stajalo na pola metra od Bela, tu je potpuno jasno s kojim ciljem je ovo pisano.

    A ako je pak Pajač, što je također validna opcija u našem svemogućem HNL-u, pod krinkom ‘provjere crvenog kartona’ pozvao Bela na ‘popravni ispit’ kako bi on još jednom u miru mogao pogledati situaciju pa ‘bez pritiska’ (pola Dinamove klupe stajalo je na pola metra od Bela dok je gledao usporenu snimku, op.a.) donijeti odluku,
  • Crusades1986
    9.8k
    Pa pola klupe je stajalo pored monitora i kod provjere penala protiv Varaždina.

    Pa to nije spriječilo suca da svira penal.
  • Sajla
    3.5k
    na semaforu na stadionu je pisalo da je VAR provjera crvenog kartona, a kasnije sam na snimci čuo da je i komentator rekao da se to provjeravalo, ne znam ima li on još koji izvor informacija pošto dobijaju sliku iz VAR sobe.
    eh sad, to što suci ne znaju vlastite protokole pa pogrešno komuniciraju prema van što uopće rade... ali da, ovdje bi najispravnije bilo da se radi o provjeri identiteta jer Neva ga nije ni taknuo, a Maxovo "guranje" je smiješno. čisto simuliranje (Maxov kontakt je bio na nadlaktici, a ovaj se drži za nogu), oprošten žuti karton igraču Rijeke. pa čak i da je taj pustio, nakon faula na KTCu Ivanović nije trebao dočekati kraj poluvremena. baš me zanima komentar sudačke komisije na ovaj vikend.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Nije mi jasno zašto je uopće provjeravan crveni karton. To nije bila izgledna pozicija za gol niti zadnji igrač.
  • Nogo
    1.3k

    To sam i mislio.
    Nisam popratio što je pisalo na ekranima ali samo luđak bi provjeravao crveni karton dok je igrač išao prema korneru skoro. Bel je to mogao vidjeti.
    Jedina logika je provjera žutog kartona za golmana/igrača ili simuliranje.
    Možda je automatski pisalo provjera crvenog jer jedino to i piše ali tu nema govora da se to provjeravalo (jedino ako su luđaci).
  • badjibadara
    1.7k
    Tu se dobro vidi kontakt igrača Rijeke i maksimirskog travnjaka, i zbilja je čudno da je maksimirski travnjak prošao samo sa žutim kartonom:

    58gCF8G.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.