• Captain America
    14.6k
    Mene zanima, kad dođe novi trener nakon kaj nas Betis okrene i Rijeke nabije

    Za koje krilo mislite da će upisat još 5 golova i 5 asistencija do kraja sezone? Za koje krilo mislite da će upisat samo 5 golova ili asistencija?

    Ja ne vidim nikog…
    Vidim ekipa je posebno emotivna prema Takuru. Za mene on bez dvojbe ima mjesta u dinamu, na kraju krajeva tek mu je ovdje prva sezona, ali ne vidim zašto je problem zapitat se koji je njegov maksimum?
    Mlađi referent

    Ovo je malo nezahvalno za prognozirati. Lesi je sinoć spomenuo da je razgovarao s igračima i uvjeravaju ga da se na pripremama letilo i da su stvarno zadovoljni njima, ali da ne mogu objasnit što se dogodilo sad kad su krenule utakmice. Može doći novi trener koji će ih rasteretiti kako je to napravio Čačko preklani i da stvarno Taki ili Špikić eksplodiraju i isporuče svoje.
  • Mali Zeus
    10.3k
    Ovo je malo nezahvalno za prognozirati. Lesi je sinoć spomenuo da je razgovarao s igračima i uvjeravaju ga da se na pripremama letilo i da su stvarno zadovoljni njima, ali da ne mogu objasnit što se dogodilo sad kad su krenule utakmice.Captain America

    Sori, ovo me baš dobro nasmijalo.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Vidim ekipa je posebno emotivna prema Takuru. Za mene on bez dvojbe ima mjesta u dinamu, na kraju krajeva tek mu je ovdje prva sezona, ali ne vidim zašto je problem zapitat se koji je njegov maksimum?Mlađi referent

    Kad je bio najveći hype oko Takija na jesen, pisao sam u nepopularna mišljenja da nisam siguran koji je njegov maksimum u europskim tekmama, gdje se traži više duela i tzv. remplanja.

    On uz dobrog trenera ima mjesta za napredak, protiv Betisa bih ga volio vidjeti više bliže u zoni 20m,da traži okomicu od Bruninih lopti a ne toliko širinu ,ili da prima loptu bliže 16m pa nakon svog prvog,drugog koraka bude opasniji po gol.
  • Mlađi referent
    11.1k
    da stvarno Taki ili Špikić eksplodiraju i isporuče svoje.Captain America

    Ali oni svoje isporučuju, kako su cijelu karijeru, tako rade i sad. To su te brojke. Da igraju bolje, to bi im bila najbolja sezona u karijeri.

    igračima i uvjeravaju ga da se na pripremama letilo i da su stvarno zadovoljni njima, ali da ne mogu objasnit što se dogodilo sad kad su krenule utakmiceCaptain America

    Uh uh :rofl:
  • plavac173
    2.6k
    nakon kaj nas Betis okrene i Rijeke nabijeMlađi referent

    :vomit:
  • Captain America
    14.6k
    Sori, ovo me baš dobro nasmijalo.Mali Zeus

    Meni najveći problem djeluje psihološka priprema igrača. Nisu Rile, Mišić, Petko, Baturina zaboravil igrati nogomet da izgledaju sada kako je izgledao Špikić lani.

    Ali oni svoje isporučuju, kako su cijelu karijeru, tako rade i sad. To su te brojke. Da igraju bolje, to bi im bila najbolja sezona u karijeri.Mlađi referent

    Želim vjerovati da bi mogli bolje obojica, ali za to će trebati pričekati novog trenera. Kako je Čačić otključao Ivanušeca, mogao bi novi trener napraviti isto s našim krilima.
  • Laugreano
    1.4k
    Takuro svaku tekmu namjesti barem jednu cistu priliku.
  • jedan u nizu
    6.4k
    Takuro hattrick sutra, zacepit ce usta svima koji sumnjaju u njega!
  • Sunja86
    1k
    Naša krila slabo traže ulazak u prostor to je najveći problem i Hoxa i Kaneko i Vidiović svi traže loptu u noge.
  • Danko
    663
    Kaneko ponekad i traži loptu u prostor ali ju apsolutno nikad ne dobija.
  • Sunja86
    1k
    Po meni je to dosta tanko i kod njega dosta puta i kada traži loptu u prostor ne stigne uopće na nju, po mom dojmu on nije toliko brz za krilo.
  • Praskaton
    1.9k
    mogle bi i te lopte bit preciznije
  • Sunja86
    1k
    Stoji i to, ali i kada su lopte bile dobro kasni na njih i gubi duele sa protivničkim bekom.
  • Orc123
    5.5k
    nista manje brz od od Hoxhe ili Dpike, Vidovic je spor ali mije isto kad ti lopte dijele Kovacic ili Modric ili Bulat, Misic....nisu svi igraci spori u pm....ja se ne sjecam kad smo zadnji put isli 1 na 1 sa golmanom nakon dubinske lopte..
  • Sunja86
    1k
    Nisam rekao da je spor,ali nije ni pretjerano brz, da se razumijemo Kaneko je dobar igrač,ali da je extra kvaliteta nije.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.