• hardek
    1.4k
    Jučer gledam PSV, pa brate mili svaka duga lopta iz zadnje linije ili sredine terena pogodi igrača u for ili u noge. 80% naših dugih lopti završe ili kod protivničkog golmana ili u autu.
  • blue heart 72
    1.4k
    HNL rula, kak je lijepo gledati da su stadioni solidno do odlično popunjeni. Ajmo i Rijeku rasprodati
  • lucky luciano
    259
    Iskreno očekivao sam skuplje ulaznice, ovakve su cijene za Varaždin, Lokomotivu i sl. Vjerojatno su uzeli u obzir i tekmu protiv Betisa 3 dana prije.
  • Kepec
    4.8k
    Riječani pokupovali preko 800 ulaznica do sad.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    Koliko su uopce dobili ulaznica?
  • NORTE
    9.3k
    Iskreno očekivao sam skuplje ulaznice, ovakve su cijene za Varaždin, Lokomotivu i sl. Vjerojatno su uzeli u obzir i tekmu protiv Betisa 3 dana prije.lucky luciano
    Još jednom za zaboravljive.
    Cijena za goste u nekim utakmicama "mora" biti 5 €, dakle to je najniža cijena i za domaće.

    Za Rudeš je sjever dolje bio 7 €.
  • scooniepenn
    1.9k

    Hvala kolega. Napokon da netko tu stane na kraj ovom pljuvanju po Kaneku. Pa covjek je protiv Lokomotive u 2 utakmice kreirao 7 do 8 odlicnih sansi. Je li on kriv sto se ne zabijaju. Protiv Varazdina opet jedno 4 odlicne lopte. Mislim ja stvarno ne znam sto bi on trebao napraviti. Sam proci 3 igraca i jos po mogucnosti kao Messi proci i golmana i zabiti. Covjek kod 3 od 4 prodora nema kome dodati jer nema nikoga u 16 m niti na povratnoj, a niti na 1. ili 2. stativi. Dajte ljudi uzmite sazetke proljetnih utakmica pa malo pogledajte o cemu pricam.
  • rioda
    2.6k
    A što se tiče Hohxe, mislim da nema on baš svijetlu budućnost kod nas. Kao dribling mu je forte, a dribling se svodi uvijek na isto, 1 na 1, 'kroz' igrača, i to uglavnom u desno. To je možda prolazilo protiv prosječnih HNL bekova, na europskoj razini nema šanse. A njega je zatvorio čak i Moharrami... Nemam ništa protiv njega i nadam se da će se uspjeti prilagoditi i biti koristan.

    Razmišljao sam o tekmi protiv Rijeke i ne vjerujem da će igrati otvoreno, pogotovo na početku utakmice. Obrambeno smo se uglavnom posložili, ali i dalje se pribojavam Pjace... Ako njega uspijemo zaustaviti napravili smo pola posla. Računam i na tradicionalna loša izdanja Rijeke na Maksimiru, iako je ovo potpuno druga ekipa
  • dzg8482
    0
    Da li netko ide ili zna nekoga tko ide iz Hercegovine na Rijeku u nedjelju, treba nam mjesta za 2 osobe. Vec imamo kupljenu kartu ali nam prijevoz otkazao maloprije... Hvala
  • DiddyGuela
    958


    Rijeka je puno vise od samog Pjace. Zatvoris njega pa ti Bogojevic iz naftalina spici 2 komada. Ova RI je najbliza onoj Kekovoj. Prije svega kolektiv, ne ovise o inspiraciji pojedinca iako imaju dovoljno dinamita i u vidu Pjace, Marica,Fruka,Jankovica,Selahija... doslovno te mogu udarit iz svake linije. Bas fino poslozena ekipa.
  • javolimtebejako
    723
    koji je razlog da su dobili "samo" 1.500 dok neki dobiju duplo vise?
  • 1986-Pl
    161
    ne bih znao, samo sam dobio tu informaciju od jednog riječkog insajdera
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.