• FazeN
    5.2k
    Znači trajni je transfer nije posudba!Dinamovapriča

Mudri je jutros prošao liječnički te je sad bio na utakmici AEK-a, potpisana je posudba s pravom otkupa nikakav transfer.
  • skener
    7.1k
    Posudba je
  • don
    18.1k
    u 20 minuta već na pola komentara koliko ima i objava za povratak Livakovića.

bolesnici bolesni, ako Bog da nikad više neće doć ovakvi igrači sa fan bazom iza sebe.
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    bolesnici bolesni, ako Bog da nikad više neće doć ovakvi igrači sa fan bazom iza sebe.don

Ne znam na koga ciljaš ovdje?
  • T90d
    2.7k

Nebi me iznenadilo niti 2%
  • don
    18.1k
    di? bolesnici na komentare, na potencijalni dolazak općenito te igrače.
  • OsamŠest
    6.9k
    Aj bar neću više slušat drkanje sa Zapada kad se digne na zagrijavanje.

Sretno dalje Mudri.
  • tp1997
    2.5k
    Jesmo li mi Kulenovića prodali ili posudili s obvezom otkupa u slučaju ostanka u ligi? Jedni pišu jedno, drugi drugo
  • sport
    5.6k
    dijela Zapada,nisam među njima :razz:
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Cilj ljetnog prijelaznog roka je bio naci novu osovinu oko koje ce se nadogradivat ekipa.
    Mislim da je to uspjesno napravljeno, a s Vinlofom, Dominguezom, Valincicem je doveden i onaj dio koji bi u buducnosti trebao napunit blagajnu.
    Radi se u omladinskoj punom parom i dovode se novi igraci, a s Dinamom II ce ti decki imat jasniji put ulaska u prvu momcad.
    Tko je ocekivao da ce se u jednom prijelaznom roku pogodit sa bas svima i da ce se rijesit bas sve ne zivi u realnom svijetu.
  • Marc
    860
    Neka povede Mudri sa sobom i frenda si balkan dedu..
  • Dinaminjo
    1.9k
    Dobro ljudi nije tak komplicirano.

Torino ce ga otkupiti ako ostane u ligi, imaju 6 bodova prednosti atm

Trenutno je posudba, efektivno je prodaja
  • CastAway1986
    5.2k
    Jbg Mudri je bio Maricev populistički potez , iako realno nije ni dobio neku šansu nema mjesta u ovom Dinamu..
  • Jurki
    22.3k
    sve odlicno receno.
    Sad se rjesavamo igraca koji nisu zadovoljili, radi doselekcija.
    Sve kak treba biti. Normalan ciklus kao i u svakom klubu.
    Bolje se rijesiti igraca koji nisu zadovoljili odmah prvi iduci prijelazni rok, dok jos imaju nekakvu vrijednost.
    Da smo cekali npr ljeto, za te igrace nebi mogli dobiti apsolutno nista.
  • NKDZ86
    7.4k
    došao je nakon odlaska Marića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.