• Mikina lijeva kopačka
    521

Ok, ja sam mislio da dodatno jedan.

I ovo je super ako dani dođe
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k

Za trenera određenih karakteristika si se odlučil prije dovođenja igrača određenih karakteristika...a opet si ih dovel.

A zbog financijske (ne)moći mislim da nam je margina za pogreške kod kapitalaca uvijek znatno manja nego kod najbogatijih klubova koji dio transfera isfinanciraju i preko sponzora i preko prodanog mercha tih igrača.
  • scooniepenn
    6.3k
    Sad baš gledam i piše da smo za Ljubičića dobili 750.000. Zar nije bilo govora o 1 milji? To bi značilo da smo ukupno dobili 4.150.000 plus potencijalno 2.640.000 za Kuleta ako ovi izbore ostanak. Što se tiče Villara se još ne zna, ali spominje se posudba bez obveze kupnje.
  • GOAT
    4.7k
    al dok se s kapitalcima tolko promaši, nisam baš smirenZrnTSCHeZ

Mislim da ti krivo gledaš na pojam kapitalca, to je u pravilu mega pojačanje ali to ne znači da je rizik totalno uklonjen. Uvijek postoji neki razlog zasto stvari ne funkcioniraju i zasto se ti igraci nisu uklopili.

Kukamo oko par milijuna eura koje smo dali na iste a sto bi tek da smo doveli Hazarda za 100, Arrizabalagu za 80 and so on. Jasno da nam se budžet razlikuje ali takve "greške" se dogadaju na svim levelima i na kraju dana doveo si najbolje moguce riješenje, najboljeg igraca kojeg si mogao platiti a da je imao interes igranja u Dinamu. Tako da je sportski sektor donio ispravne odluke ali je falilo malo srece da se to prenese na teren.

Bitno je da smo prepoznali problem prepoznali i da ga uklanjamo.
  • don
    18.1k
    Mudražija i službeno otiša.

pripremite se na apokalipsu u komentarima.
  • laznokretanje
    25
    Mudražija i službeno.

Kreću komenatari raznih tetaka kako prodajemo prave dinamovce…
  • Jurki
    22.3k
    veli AI 750 tis plus 250 tis bonusa.
  • Samo Dinamo ja volim
    21
    Mudri službeno prodan :sad:
  • Dinamovapriča
    670
    Znači trajni je transfer nije posudba!?
  • GOAT
    4.7k
    Mudražija i službeno otiša.don

Zona AEK Larnaca nakon 3 utakmice:

Πού είναι η Μουντραζίγια;
  • Jurki
    22.3k
    "Zbog ovakvih poteza i unistavanja domacih decki koji bi se borili za ovaj dres maximum vam i je 23.mjesto u EL"

Samo neki od komentara.

Tragedija kak ljudi ne kuze apsolutno nista.

Odlican posao inace, rjesavanje balasta, nesto se zaradilo, smanjuje se opterecenje za place.

Bravo Uprava, bravo Bobane.. samo meti.
  • Pacho
    13.5k
    Nadajmo se sjajnim izvedbama i da ce mu visiti portret u ciparskim krcmama kao onomad Ivusicev.
  • Masto
    1k
    Zamisli vrati se za koju godinu i ode u hajduk
  • Orc123
    14.8k
    Ajd hvala Bogu vise.....
  • scooniepenn
    6.3k
    Jesmo barem vratili uloženo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.