• JMastermind
    1.3k
    CastAway1986 došao je nakon odlaska MarićaNKDZ86

Baš htjedoh napisat,to je Manenicin potez bio
  • Zagi
    14.9k
    Ako se dobro sjećam kronologije: Mudri i Belcar dolaze nakon odlaska Marića , a prije dolaska Bobana.
    Zajecove mudrolije.
  • NKDZ86
    7.4k
    Manenica ih je doveo koliko je poznato
  • modri-kibic
    1.3k

Belcar je došao zadnjeg dana zimskog prijelaznog roka, a Mudri je dogovoren negdje prije dolaska Bobana te je predstavljen nakon odlaska Pjace i Perkovića.
  • Crni86
    19.6k
    sportski sektor je tada bio pod upravom, nije vise bio pod predsjednikom i pricalo se da Manenica sve to vodi do dolaska novog sd
  • CastAway1986
    5.2k
    onda moja greska ,koliko je Maric imao promasaja pomislio sam da je i on jedan od njih iako nije ni dobio neke šanse , sretno na Cipru..
  • vjeko1701
    22.3k
    Čišćenje veze, oslobađanje plaća, neke i odštete. Jel još ima rezona nadati se Jagušiću?
  • Facke
    7.8k

Dok mu je Skegro agent more svasta biti. A ja sam osobne mislenja da ni agent a ni igrac bas i nisu sigruni koj napraviti. Mozda su se male i previse oslonili na Werder teri je v problemima..
  • Ludovic IX
    10.4k
    ja bi radije ovog Španjolca nego jagusica. Bojim se da bi kod nas bio na 30% tj na razini varele. Bi bi preskup za to sto bi nama dao.

Ali vjerujem da bi za godinu dana bio pravi. Pitanje je samo isplativosti
  • Dinamouberalles
    246
    Vise me je pogodio odlazak Franjica nego Mudrazije . Nije se uspio izborit za minutazu i gotovo . Kakve su nas sve face i Dinamovci napustili ove godine, Mudrazija je zadnji na listi za kojim bi žalio
  • rioda
    13.2k
    Belcar je došao jer se ozlijedio Mišić, a Mudražija je potpisan uslijed naše krize kao poruka tadašnjim primadonama s nula zalaganja i truda
  • Davieboy86
    1.2k
    Majko draga jesu ovi ljudi sa FB normalni? Stari moj koja shizofrenija! Bolesno!
  • Pacho
    13.5k

A taman te odblokiralo. Pazi da opet ne zavrsis u gulagu :grin:
  • NB86
    17.4k
    Jesu insajderi rekli ista za dani rodrigueza ? Sad bi nam nakon kuletovog odlaska dobro dosao pa da bakrar i topic dobe neke minute na spici, po meni nema smisla dovodit tako bitnu poziciju(spicu) sad na zimu, eventualno nekog na posudbu do ljeta
  • GOAT
    4.7k
    Majko draga jesu ovi ljudi sa FB normalni? Stari moj koja shizofrenija! Bolesno!Davieboy86

Ja sam veca budala od njih jer sam isao provjerit sto pisu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.