• Kujtim Shalla
    6.3k
    Sad se napravio onaj najveci najtezi dio posla ,veliki rez,selekcija i od sad samo promjene na pozicijama gdje neki ne zadovolje ,sitnw korekture. Vjerujem da ce trebati par krila ,evt golman ako Neva ne pokaze stabilnost. Ali opet ne vjerujem da ce biti promjena do sljedeceg ljeta pogotovo jer se dobar golman rijetko moze naci zimi
  • hardek
    6.2k
    Nama samo treba ova sezona da dobro prođe, nakon toga nemam straha sa Bobanom na čelu. Temelj za sljedeću generaciju je postavljen, biti će korekcija putem ali u globalu napravljen je odličan posao.
  • Filip85
    688
    Ako je Boban bez igranja LP ove sezone napravio ovo, kad se dočepamo LP milijuna brijem da će uključiti dodatan turbo...
  • OsamŠest
    6.1k
    Ako je Boban bez igranja LP ove sezone napravio ovo, kad se dočepamo LP milijuna brijem da će uključiti dodatan turbo...Filip85

Kažeš, živa perverzija..
  • NitkoBitan
    31.3k
    Ako je Boban bez igranja LP ove sezone napravio ovo, kad se dočepamo LP milijuna brijem da će uključiti dodatan turbo...Filip85

Napravio je to sa milijunima od LP ostvarenim prosle sezone (nije sve ni dospjelo ni potroseno prosle sezone), a tu su i prodaja Sucica i Baturine.
  • Paggini
    68.7k
    dočepamo LP milijuna brijem da će uključiti dodatan turbo...Filip85

Pa ako se dočepamo LP, brijem da neće biti ni potreban turbo mod, nego samo dva tri dodatka ekipi
  • Jos-Optimus
    7.4k
    pa da, 2-3 pojačanja jača od trenutnog rostera, prema analitičarima, tipa Belcar
  • hanibal
    34
    Korda i Miho prepruke za Belcara, Paušić :"Krešo Krizmanić i Jurica Pršir umjesto Bennacer"
  • mrgud
    518
    Bobanu je ovaj prijealzni rok su minus krila.Nemamo osim Lisice probojna krila.I tu ćemo najviše patiti.Ostalo kaj je Zvone doveo iznad mojih očekivanja,ali i sam Zvone je rekao da nije uspio dovesti sve kaj je htio jer se prekasno uključio u ovaj prijelazni rok.Zato očekujem u zimskom prijelaznom roku kvalitetnija krila
  • rokikaciga
    5.5k
    Ja ocekujem Stojeka na krilu sada kada je dosao Bennacer i da se Varela malo vise ukljuci umjesto Koche
  • NORTE
    19.6k
    Ako Kova počne koristit Stojkovića i Varelu na lijevom krilu, s Hoxhom kao zamjenom, onda možemo unaprijedit i tu poziciju.

Bakrar je tu za desno krilo tako da to i nije trenutno tako loše kako se možda čini.
  • FazeN
    1.9k
    Pozdrav svima, malo sam saznao neke stvari jutros pa da podjelim s Vama

Razgovor s RPG je obavljen, ne znam sve detalje naravno, ali uspio sam makar nešto izvući.
    Istina, igrač je bio korektan i rekao je da nije zadovoljan statusom u kojem se trenutno nalazi i to je rekao direktno Bobanu, tako mi je rečeno.
    Ali to nije razlog što izbiva s terena, radi se više o nekoj manjoj NELAGODI nego nekoj povredi, trenira malo izolirano, ali i on bi se trebao vratiti već protiv Gorice, ali sigurno Hajduka.

Kad sam spomenuo Goricu i Hajduk, rečeno mi je da je Bennacer u ne dobroj spremi i treningu, već je igrač u fantastičnom stanju, stoga se nadam da za Hajduk bi trebao biti već među glavnima ako Bog da ostane sve tako i od početka, zašto ne?
  • Goncalo Santos
    748
    Koliko je realno da cemo opet vidjeti RPG-a na terenu u modrom dresu?
  • Alack Sinner
    21
    Tim više je šteta kaj ne može igrati Europsku ligu.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Ali to nije razlog što izbiva s terena, radi se više o nekoj manjoj NELAGODI nego nekoj povredi, trenira malo izolirano, ali i on bi se trebao vratiti već protiv Gorice, ali sigurno Hajduka.FazeN

Sve super, ali ova priča ne drži vodu. Po tome bi se trebao vratiti prije prve europske utakmice, a nije uvršten na popis za Europu. Mora biti neki drugi razlog posrijedi za izostavljanje s popisa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.