• vjeko1701
    18.4k
    Onda Dinamo ne bi uopce dobio mogucnost otkupa ugovora....gluposti....nikakvi intervju nije imao.Orc123

Osim ako na ljeto bude interesa za njega iznad tih 9M pa okrenemo i neku malu novčanu dobit iz toga svega.
  • San Lorenzo
    21.6k
    Meni ni plaćanje tih 9 milijuna eura ne izgleda nerealno...
  • mlkaskic
    281
    Šta se dešava ako ga mi hoćemo otkupiti i on kaže ne? Ne možeš prisiliti igrača. Isto vrijedi i za Kačavendu. Ako dobro igra u Austriji i želi se vratiti u Dinamo, ne mogu ga prisiliti, zar ne?
  • Orc123
    13.1k
    sasvim logicno....a ako osvojimo prvenstvo i on bude na top razini legitimno je pokusat ga zadrzati i napasti LP.....i stavit u dzep 40mil eura, a ako se ne uspije lako ga se proda.....
  • Zagi
    11.5k
    Ne očekujem da ćemo ga zadržati istekom sezone.
    Mi smo mu pista za novi uzlet i to mi je ok.

Uživati u ovih 12 mjeseci. Ako ostane super ali ako ne, neću biti razočaran.
  • CastAway1986
    4k
    ja kažem ono sto sam pročitao na par stranica s Balkana koje prate Milan i spominju taj intervju gdje je tako rekao ali vrlo brzo ce se saznati ..Ionako ne očekujem da se zadrži dulje od sezone..
  • NORTE
    19.5k
    Mi smo glavni favoriti za osvajanje titule i i imamo ogromnu šansu igrati LP, možda čak i ući direktno u nju, a to znači i Uefinih 30+ milijuna eura i dodatno pojačavanje momčadi.

Milan je bio 8. i ne igra Europu pa mu to može biti prednost u ovoj sezoni za bolji uspjeh u ligi, ali nema nikakve garancije da će oni biti u top 4 i izborit LP, a mislim i da su slabiji nego prije.

Financijska strana priče je jasna, nemamo mi tih para za njegovu plaću.
    Imamo za odštetu 9 milijuna na rate, ali za plaću jednom igraču 3m+...to je na tankim nogama.
  • DerHerrKool
    12
    Koja je ovo logika?? Ti već sad znaš kaj bu Dinamu bolje na kraju sezone i znaš da će tad bit bolje dovest tri igrača. A kaj ak Bennacer zabije gol za prolazak u finale Europa lige i nakon osvajanja trofeja kaže da hoće ostat tu ali da se Dinamo mora dogovorit sa Milanom oko odštete? Najbolje da mu kažemo nemre jer ti ne želiš platit 9 milja za njega.
  • ToTo96
    105
    Zasto nagadjanje u prazno? bennacer nije ni krenuo igrati a vi vec prognozirate sta ce bit snjim, polako braćoo step by step , iz utakmice u utakmicu
  • Filip85
    642
    I daj Bože da nam jednog dana stavka u budžetu "izlazni transferi" bude na razini statističke greške...
  • Jurki
    19.4k
    jasno da je tesko za ocekivati da ostane.
    Ali kak sam napisal.. bolje ruknut 9 milja na top igraca, nego dopeljati neku jeftinu panjcugu.
  • blue heart 72
    2.6k
    Dragi moji, ja se stvarno moram nekada zapitati, tko bi nama udovoljio i koga bi trebali potpisati da bi Plavi puk bio zadovoljan. Dodje nam jedan Bennacer u nestvarnom transferu i opet neke polemike umjesto da svi uzivamo u tome i da zdravorazumski gledamo kakve nam to beneficije moze donijeti u buducnosti.
  • don
    15.7k
    Benaccer nije da nikakav intervju
  • nemapredaje
    6k

Da, stranica “Balkan fans Milan” koju vodi Meho iz Donje Kladuše je baš relevantna u pm.

Moš mislit kak bi igrač koji je jučer došao u neki klub rekao kako ne misli dugo ostat u tom klubu.
  • Jaro
    10.7k
    Kao sto sam rekao na pocetku sezone, nadam se da nam na zimu i sljedece ljeto nece trebati novi igraci jer smo sa svim.ovima pogodili i rasturili ligu i bili solidni u europi. U tom slucaju Bennacer i "Bennaceri" nisu uopce nerealni za dovesti - ako ne spizdis 20 milja na rekonstrukciji nego imas tih 20 milja za ciljano jedno/dva pojacanja

Edit: ko je uopce mogao predvidjeti prije samo 6 mjeseci da ce Bennacer nositi Dinamov dres (a da to nije za 7-8 godina kad bi jos uzeo koji euro pred penziju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.