• ElDorado
    5.8k
    Kad se pojavi bilo kakva sumnja ja se samo zapitam što bi bilo da Zvone nije došao, da smo izabrali neku talijanaku prevaru za SDa i zadržali pušače….
  • NORTE
    19.6k
    ko je uopce mogao predvidjeti prije samo 6 mjeseci da ce Bennacer nositi Dinamov dres (a da to nije za 7-8 godina kad bi jos uzeo koji euro pred penziju...Jaro

Ni tad nam Bennacer ne bi došao da se u svoj dinamo nije vratio njegov prijatelj/otac/mentor/younameit Zvone.

Jedini razlog zašto je ovakvo iskusno i poznato europsko ime došlo u dinamo u najboljim godinama, iako je mogao otići u Lige petice što je činjenica koje mnogi možda nisu ni svjesni.
    Nikakva Rusija ili Arabija, on je nakon posudbe u Marseilleu mogao u najpoznatije europske klubove.

Zvone prati svoj Milan i igrače koje je tamo doveo, vidjevši njegovu situaciju nakon isteka prijelaznog roka on ga je nazvao i pitao jel bi došao u dinamo, Benni je pristao doći igrat za Zvoneta i sad imamo to što imamo.
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    daj Bože da nam jednog dana stavka u budžetu "izlazni transferi" bude na razini statističke greškeFilip85
    To je gotovo pa i teoretski nemoguće zbog onog pravila o zadovoljavanju financijskog fair playa...odnosno može trajati sezonu-dvije, a onda si prisiljen prodavati kak je recimo Aston Villu zadesilo ove godine.
  • Cosimo
    52
    Meni ni plaćanje tih 9 milijuna eura ne izgleda nerealno...San Lorenzo

Nije sasvim, ako će Milan i u zadnjoj godini ugovora nastaviti plaćati tri četvrtine plaće, a Bennacer pristati na jednu četvrtinu dotadašnje plaće od tada pa nadalje.
    Bez tog kompromisa - sasvim je nerealno.
  • prefontaine
    3.5k
    Benaccerdon

Bennacer
  • don
    15.7k
    Benhraouprefontaine

Benrahou :joke:
  • Majki2111
    4.1k
    Imam jedan dodatni profil koji sam otvorio pri prvom banu iz razloga da pratim teme na naslovnoj stranici, da mi ne bude sve podebljano. Ali nikad nisam na njemu poruku napisao. Za taj profil To administratori odavno znaju.

Koristim ga pri banu da urednije praćenje tema.

Ako uspiješ pogodit koji je, imaš piće od mene. Nebi trebalo bit teško. :grin:
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    :lol: @Majki2111Boda brat pogodio tvoj druginprofil sa kojeg nikad nisi pisao , buraz koja si ti legenda jbt. Ponekad zaista nisam siguran jesili to navijac dinama
  • Ritam Ulice
    1.9k
    dobro je ako administratori znaju onda nema frke. Samo ti prati teme
  • Majki2111
    4.1k
    Ko je pogodio? Koji je profil? :sweat:
  • Droljo
    20.8k
    Koji je profil?Majki2111

Majki papi :joke:
  • Majki2111
    4.1k
    Ne. To je ovaj bio. Samo je ime promjenjeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.