• rokikaciga
    5.5k
    Kad sam spomenuo Goricu i Hajduk, rečeno mi je da je Bennacer u ne dobroj spremi i treningu, već je igrač u fantastičnom stanjuFazeN

Bez grama masti kazes?
  • FazeN
    1.9k
    Sve super, ali ova priča ne drži vodu. Po tome bi se trebao vratiti prije prve europske utakmice, a nije uvršten na popis za Europu. Mora biti neki drugi razlog posrijedi.Izet Hajrović

Ne znam, meni je rečeno da nije povreda u pitanju već više nelagoda zbog koje ne može igrati normalno, tako mi je opisano.

Teško mi je ista saznati bilo više o njemu jer ga zastupaju stranci, ali jedan suradnik mi je preko jednog Srbina kojeg isto zastupaju saznao da je Pierre Gabriel u Strasbourgu također bio van pogona neka 3 mjeseca ne zbog povrede već zbog neke boli isto koja nije ličila na povredu već je on tvrdio da ga muče mišići i prepone i nije bio uopće trenirao niti igrao.
  • NORTE
    19.6k
    rečeno mi je da je Bennacer u ne dobroj spremi i treningu, već je igrač u fantastičnom stanju, stoga se nadam da za Hajduk bi trebao biti već među glavnima ako Bog da ostane sve tako i od početka, zašto ne?FazeN

4nbWC13.jpeg

5KKrhaE.jpeg

7gTq7sE.jpeg
  • ElDorado
    5.8k
    Vjerojatno RPGa boli kurac to je ta nelagoda
  • Izet Hajrović
    6.2k
    vjerujem da prenosiš kako ti je rečeno, nema tu sumnje. Ako se vrati protiv Gorice ili Hajduka, bit će baš iracionalan potez izostavljanje s liste za Europu. Sjećam se utakmice protiv Arsenala, on mi je jedini djelovao fizički na razini da se može nositi s Topnicima. A ovaj Srbin prenosi krive informacije, gledam sad utakmice za Strasbourg. Znači, došao je 23. 7. 2022., a od 31.7. je igrao u kontinuitetu sve do 13.11. gdje zbog nečega nije igrao do 13.12., dakle točno mjesec dana, a onda se u 1. mjesecu prekida posudba te odlazi u Espanyol gdje je opet bio standardan do kraja sezone.
  • FazeN
    1.9k

Ne laže, ne bi napisao na Zoni da nisam provjerio. Jer znam posljedice već

On je nakon utakmice s Lorientom odradivao žute kartone te je u meduvremenu prijavio prepone, te nakon toga se vratio i odradio 15ak minuta i nije bio spreman i opet su razlog bile prepone.

Kako god rečeno je da će se vratiti sad budemo vidjeli.
    Imam nešto i za Mikića novo ali ne pišem dok ne provjerim 107%
  • Crni86
    15k
    Pierre Gabriel u Strasbourgu također bio van pogona neka 3 mjeseca ne zbog povrede već zbog neke boli isto koja nije ličila na povredu već je on tvrdio da ga muče mišići i prepone i nije bio uopće trenirao niti igrao.FazeN

Svi znamo sta boli igrace u podrucju prepona. A mislim da je i ovo odgovor zasto je rpg mjenjao konstantno adrese.

Ako mislis da si dobar, nametni se. Zdrava konkurencija je nesto najbolje sto se moze desiti bilo kakvom sportasu.
  • FazeN
    1.9k
    Tako da mislim sad ipak da je ovo s Bosecom priča koja je dobro prošla za agenta koji nameće igrača drugima i Dinamu da pritisak na Gabriela stavi.
  • Crni86
    15k
    rečeno mi je da je Bennacer u ne dobroj spremi i treningu, već je igrač u fantastičnom stanjuFazeN

Prosao testiranja na kifu? Mislim da cemo tesko tvrdit u kakvom je stanju dok ne prode testove kod profesora Vucetica.
  • CastAway1986
    4k
    Ako mislis da si dobar, nametni se. Zdrava konkurencija je nesto najbolje sto se moze desiti bilo kakvom sportasu.Crni86

Ovo je jedina istina , nitko nije preplaćen na startnih 11 , dokaži da si bolji i izbori se za poziciju
  • striko
    2.4k
    Ozljeđen i nije zadovoljan statusom. Svašta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.