• OsamŠest
    8.4k
    Ako je Boban bez igranja LP ove sezone napravio ovo, kad se dočepamo LP milijuna brijem da će uključiti dodatan turbo... — Filip85

Kažeš, živa perverzija..
  • NitkoBitan
    39.9k
    Ako je Boban bez igranja LP ove sezone napravio ovo, kad se dočepamo LP milijuna brijem da će uključiti dodatan turbo... — Filip85

Napravio je to sa milijunima od LP ostvarenim prosle sezone (nije sve ni dospjelo ni potroseno prosle sezone), a tu su i prodaja Sucica i Baturine.
  • Paggini
    101k
    dočepamo LP milijuna brijem da će uključiti dodatan turbo... — Filip85

Pa ako se dočepamo LP, brijem da neće biti ni potreban turbo mod, nego samo dva tri dodatka ekipi
  • Jos-Optimus
    13.7k
    pa da, 2-3 pojačanja jača od trenutnog rostera, prema analitičarima, tipa Belcar
  • hanibal
    201
    Korda i Miho prepruke za Belcara, Paušić :"Krešo Krizmanić i Jurica Pršir umjesto Bennacer"
  • mrgud
    963
    Bobanu je ovaj prijealzni rok su minus krila.Nemamo osim Lisice probojna krila.I tu ćemo najviše patiti.Ostalo kaj je Zvone doveo iznad mojih očekivanja,ali i sam Zvone je rekao da nije uspio dovesti sve kaj je htio jer se prekasno uključio u ovaj prijelazni rok.Zato očekujem u zimskom prijelaznom roku kvalitetnija krila
  • rokikaciga
    18.7k
    Ja ocekujem Stojeka na krilu sada kada je dosao Bennacer i da se Varela malo vise ukljuci umjesto Koche
  • NORTE
    27.8k
    Ako Kova počne koristit Stojkovića i Varelu na lijevom krilu, s Hoxhom kao zamjenom, onda možemo unaprijedit i tu poziciju.

Bakrar je tu za desno krilo tako da to i nije trenutno tako loše kako se možda čini.
  • FazeN
    9.5k
    Pozdrav svima, malo sam saznao neke stvari jutros pa da podjelim s Vama

Razgovor s RPG je obavljen, ne znam sve detalje naravno, ali uspio sam makar nešto izvući.
    Istina, igrač je bio korektan i rekao je da nije zadovoljan statusom u kojem se trenutno nalazi i to je rekao direktno Bobanu, tako mi je rečeno.
    Ali to nije razlog što izbiva s terena, radi se više o nekoj manjoj NELAGODI nego nekoj povredi, trenira malo izolirano, ali i on bi se trebao vratiti već protiv Gorice, ali sigurno Hajduka.

Kad sam spomenuo Goricu i Hajduk, rečeno mi je da je Bennacer u ne dobroj spremi i treningu, već je igrač u fantastičnom stanju, stoga se nadam da za Hajduk bi trebao biti već među glavnima ako Bog da ostane sve tako i od početka, zašto ne?
  • Goncalo Santos
    4.8k
    Koliko je realno da cemo opet vidjeti RPG-a na terenu u modrom dresu?
  • Alack Sinner
    44
    Tim više je šteta kaj ne može igrati Europsku ligu.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Ali to nije razlog što izbiva s terena, radi se više o nekoj manjoj NELAGODI nego nekoj povredi, trenira malo izolirano, ali i on bi se trebao vratiti već protiv Gorice, ali sigurno Hajduka. — FazeN

Sve super, ali ova priča ne drži vodu. Po tome bi se trebao vratiti prije prve europske utakmice, a nije uvršten na popis za Europu. Mora biti neki drugi razlog posrijedi za izostavljanje s popisa.
  • rokikaciga
    18.7k
    Kad sam spomenuo Goricu i Hajduk, rečeno mi je da je Bennacer u ne dobroj spremi i treningu, već je igrač u fantastičnom stanju — FazeN

Bez grama masti kazes?
  • FazeN
    9.5k
    Sve super, ali ova priča ne drži vodu. Po tome bi se trebao vratiti prije prve europske utakmice, a nije uvršten na popis za Europu. Mora biti neki drugi razlog posrijedi. — Izet Hajrović

Ne znam, meni je rečeno da nije povreda u pitanju već više nelagoda zbog koje ne može igrati normalno, tako mi je opisano.

Teško mi je ista saznati bilo više o njemu jer ga zastupaju stranci, ali jedan suradnik mi je preko jednog Srbina kojeg isto zastupaju saznao da je Pierre Gabriel u Strasbourgu također bio van pogona neka 3 mjeseca ne zbog povrede već zbog neke boli isto koja nije ličila na povredu već je on tvrdio da ga muče mišići i prepone i nije bio uopće trenirao niti igrao.
  • NORTE
    27.8k
    rečeno mi je da je Bennacer u ne dobroj spremi i treningu, već je igrač u fantastičnom stanju, stoga se nadam da za Hajduk bi trebao biti već među glavnima ako Bog da ostane sve tako i od početka, zašto ne? — FazeN

4nbWC13.jpeg

5KKrhaE.jpeg

7gTq7sE.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.