• Zagi
    11.5k
    Kontriranje koje je samom sebi svrha.
  • PetkoDaniOršaGol
    769
    Lik je smijurija. Los, ako čitaš, a vjerojatno čitaš, ti si smijurija. Iritantna. Kralj teorije. Vječni kontraš koji provocira ljude s besmislenim izjavama kako valjda ne bi bio usamljen. Lik koji je pogledao Moneyball sa Brad Pittom i valjda misli da bi trebao biti relevantan u sportskoj javnosti. Njegov odlazak sa Podcast Inkubatora bio je spas za cijeli projekt (iako se ni sa Kuiš Znamo Se Dugo Stjeljom nisu previše usrećili). Los, ti si smijurija.
  • Mathiasovi Chageri
    6.3k
    Klaun koji uvijek filozofira i tvrdi drukčije od onoga kako je, samo da izazove reakcije.rioda

Ne bih rekao tako, nego je lik koji sve gleda kroz matematiku, brojke i smisao. Dio toga je zbog obrazovanja, dio zbog američkih sportova koji su mu br. 1. Mislim čovjek je izjavio da mu je Soccernomics najbolja knjiga ikad.

Meni je on npr. odličan, pogotovo u stvarima u kojima je doma, npr. NFL. I tamo isto ima divljih teorija, ali kod njega moraš prihvatiti razinu sponzaje i debatirati u istim parametrima i nećeš se paliti na njegove "nepopularne" izjave.

Ako pogledamo čisto što je napisao, onda mu teorija stoji. Da, Bennacer neće igrati pola godine Europu, da igrat će samo HNL. Da, ako uzmemo da su brojke točne, dat ćemo mu milju i pol eura. Da, ide na AFCON i postoji šansa da se ozljedi sto puta dok je tu jer ima groznu povijest ozljeda. Da, tih milju i pol smo isto mogli dati Petkoviću. Sve što je on rekao je apsolutno logično i racionalno.

Najveći problem tu je što nogomet nije racionalan niti ga se treba gledati binarno. Ako imaš šansu dovesti Bennacera pa makar jeo kanapeiće po Loži Zrinjevac pola godine i slikao se u Dinamovoj opremi to ćeš napraviti. Ako imaš šansu odmoriti Mišića igračem koji vrijedi 15 milja u HNL-u, napravit ćeš to. Ako imaš šansu dići svoj vezni red na novu razinu, pa makar dečki učili od njega 6 mjeseci, da napravit ćeš to. Ako imaš šansu pokazivati muda konkurenciji napravit ćeš to. Petkovića ćeš zamijeniti Beljom i osjetiti ćeš to manje, ali Bennacera u sredini terena ćeš teže naći za te pare.

Belcara neću komentirati, to je onaj dio kod njega koji ja samo preskočim. Taj isti Belcar je bio uvjerljivo najgori igrač na terenu u našoj nedavnoj utakmici.
  • dbut
    112

Odigra dobru sezonu, otkupis za 9M i tipa prodas ga za 15M. Dobio si top igraca za jednu sezonu, većinu place ti drugi klub placa, nakon sezone zaradis tih 6M. o reputaciji kluba neću ni pričat...
    Brutalan potez Bobana i svih ostalih
  • rioda
    10.2k

Sve ok, ako gleda matematiku, brojke i smisao, otkud onda Belcar u postu? To je dio koji mene smeta, čemu potreba da se komentar "začini" nekom potpuno nepotrebnom usporedbom?
  • prefontaine
    3.5k
    Kakvu ekipu smo mogli imati: Belcar, Bennacer, Bernauer, Bauer, Benhraou
  • Masto
    136
    Dinamo Zagber
  • marcio amoroso
    45.7k
    Kakvu ekipu smo mogli imati: Belcar, Bennacer, Bernauer, Bauer, Benhraouprefontaine

Zato sad imamo Vidović, Vinloef, Villar
  • NORTE
    19.6k
    Ako pogledamo čisto što je napisao, onda mu teorija stoji. Da, Bennacer neće igrati pola godine Europu, da igrat će samo HNL. Da, ako uzmemo da su brojke točne, dat ćemo mu milju i pol eura. Da, ide na AFCON i postoji šansa da se ozljedi sto puta dok je tu jer ima groznu povijest ozljeda. Da, tih milju i pol smo isto mogli dati Petkoviću. Sve što je on rekao je apsolutno logično i racionalno.Mathiasovi Chageri

Oprosti, al nemoj me molim te.
    Pa ne može Petko s neodigrane dvije zadnje sezone i očajnu povijest kroničnih ozljeda u istu rečenicu s ovim preiskusnim Milanistom.
    Nema tu ništa logično i racionalno što taj nebitan lik priča, niti mu teorija stoji.

AFCON se igra u vrijeme naše zimske pauze i to je isto mit koji se po deseti put već spominje jer on može propustit samo tekmu protiv Lokomotive na Maksimiru u kojoj smo mi domaćin.

Dosta mi je više svih tih debila koji pljuju i lažu.
  • Orc123
    13.1k
    ljubav nije matematika
  • ElDorado
    5.8k
    Di on piše????
  • Jaro
    10.7k
    osim što lupeta gluposti stalno - lik još ima onaj ton nadmenog sveznadara i prema svemu nastupa svisoka. Izrazito neslušljiv, negledljiv i pun gluposto (golman bez ruke umjesto Livakovica je nenadmasni vrh). Tip je jedan od onih zbog cega zalis sto je covjecanstvo izmislilo sirokopojasni internet i sad umjesto vlastitog sela, cijeli svijet zna svaku budalu...
  • ElDorado
    5.8k
    Školski narcisoidni poremećaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.