• Miro Vugrinec
    9.6k
    Čitam dosta po komentarima i medijima kao poluozlijeđen igrač, staklena koljena Itd. Dečko ima 27 godina, imao je jednu stanku od 6 i pol mjeseci u karijeri prije 3 sezone zbog koljena, prošle godine 3 i pol mjeseca zbog puknuća lista, a ostalo su sve sitne ozljedice po max mjesec dana. To nije ništa strasno, dapače sasvim normalan karton ozljeda. S druge strane treba i napomenuti da se to sve događalo u Milanu koji igra u puno puno jačoj i težoj ligi s puno vise dalekih gostovanja. Tako da ni približno ovo nije "invalid na štakama" , nego igrač koji je u najozbiljnijim igračkim godinama uz ne prevelike probleme s ozljedama u dosadašnjoj karijeri
  • Mathiasovi Chageri
    6.3k
    Joj, znao sam da ću fasovati što sam Losa išao braniti, iako se uopće ne slažem sa njegovim postom i zapravo sam fan Bennacerovog transfera. Idem redom:

Sve ok, ako gleda matematiku, brojke i smisao, otkud onda Belcar u postu? To je dio koji mene smeta, čemu potreba da se komentar "začini" nekom potpuno nepotrebnom usporedbom?rioda

Pa napisao sam ti gore, ja sam taj dio preskočio, jer mora uvijek začiniti s nečim potpuno idiotnim. Belcar trenutno je rubni standardni igrač Varaždina, niti u istoj galaksiji kao jeftina alternativa Bennaceru. To je Los, uvijek će imati solidnu teoriju, ići će ju nadograditi argumentima i onda dodati neku apsolutno imbecilnu rečenicu, kao ova s Belcarom.

Pa ne može Petko s neodigrane dvije zadnje sezone i očajnu povijest kroničnih ozljeda u istu rečenicu s ovim preiskusnim Milanistom.
    Nema tu ništa logično i racionalno što taj nebitan lik priča, niti mu teorija stoji.

AFCON se igra u vrijeme naše zimske pauze i to je isto mit koji se po deseti put već spominje jer on može propustit samo tekmu protiv Lokomotive na Maksimiru u kojoj smo mi domaćin.
    NORTE

Teorija mu je bila da nismo htjeli dati milijun i pol eura Petku, pa smo doveli za 5 milja Belju i dali milju i pol Bennaceru, a imamo veznjake. Što je sa percepcije čistih brojki racionalno razmišljanje, ali je nogometno krivo. Petko je jednako staklen kao Bennacer nedavno, ali Petku se ne da igrat, puši kao Turčin i love ga kamatari po Dubravi. Bennacer je samo imao teške ozljede i očito u njemu postoji neki motiv jer ne želi ići primati lovu za ići u Arabiju.

Što se AFCON-a tiče, to je špekulacija, jer mu je teorija bila da je velika mogućnost da se Bennacer polomi na tim tekmama višeg intenziteta pa nemaš ništa od njega, ali te kibidabi teorije su smiješne jer se Bennacer može polomiti doslovno u prvom kolu HNL-a u kojem uđe. AFCON ili bez njega, rizik ponovljene ozljede kod ovakvih igrača je velik, ali to ne znači da ćeš ga staviti u stakleni kavez i ne dat mu da igra.

osim što lupeta gluposti stalno - lik još ima onaj ton nadmenog sveznadara i prema svemu nastupa svisoka. Izrazito neslušljiv, negledljiv i pun gluposto (golman bez ruke umjesto Livakovica je nenadmasni vrh).Jaro

Kažem, vama je naporan, meni je on ok lik, zato što od njega uzmem ono što želim, a preskočim i stavim sa strane ovo što vas živcira. Npr. ekipa je neizmjerno pizdila jer je u podcastu držao monologe i postavljao se nadmeno gostima, a meni je to baš bilo odlično, jer podcast nije standardni intervju. Cilj je da se sukobe mišljenja, da dobiješ nešto više od standardnog ogoljenog novinarskog intervjua. Ne želim da mi voditelj postavlja imbecilna pitanja kao Stjelja koji se nikome ne želi zamjeriti ili Brkić koji ima tri teme o kojima može pričati. Meni je baš odlično što će se Ivković kurčiti Ottu Bariću jednako kao i aktualnom igraču jer ću dobiti nešto više.
  • NORTE
    19.6k
    Index ima već 7 zasebnih članaka o Bennaceru i njih 6 su u top 10 po čitanosti danas.
    Najčitaniji članak uopće danas je također onaj o hr transferima gdje je glavna vijest Bennacer.
    Dakle 8 članaka ukupno o Bennaceru, od kojih je 7 u top 10 najčitanijih sportskih članaka danas.
    Preostala tri su Dončić, Modrić i M.Jordan.

Podsjećam, danas repka igra prvu kvalifikacijsku za SP.
  • Fan
    1.4k
    Čitam dosta po komentarima i medijima kao poluozlijeđen igrač, staklena koljena Itd. Dečko ima 27 godina, imao je jednu stanku od 6 i pol mjeseci u karijeri prije 3 sezone zbog koljena, prošle godine 3 i pol mjeseca zbog puknuća lista, a ostalo su sve sitne ozljedice po max mjesec dana. To nije ništa strasno, dapače sasvim normalan karton ozljeda.Miro Vugrinec

Iako smatram da je top pojačanje i da nam je bio prijeka potreba, ne mogu se složiti s ovim.

2022/2023
    Hamstring muscle injury - propustio 5 tekmi
    Knee surgery - propustio do kraja sezone 5 tekmi
    2023/2024
    Knee surgery - nastavak na prošlu sezonu, 18 tekmi propustio
    2024/2025
    Calf muscle tear - propustio 22 tekme

To što je imao 2 velike ozljede u razmaku godinu dana je odmah RED FLAG, nećemo se lagat, a na sve to je imao i problema sa aduktorom.

Na kraju krajeva, svi smo se ljutili i živcirali zbog Petka jer u zadnje 2 sezone nije odigrao utakmica koliko ima jedna.
  • Dudu 9
    858

Vidio još sinoć, nikada manje a ljepše nisam spavao.
  • Dudu 9
    858

Haha daj link na to,.
  • Orc123
    13.1k
    Mi da dovedemo sad Messija netko bi nasao neki kurac koji bi prigovorio. Krivom ku.cu i dlaka smeta!
  • austrijanac
    7.8k
    Rijetki su oni koji nakon operacije koljena nisu imali problema s vezivnim mišićem (bilo list ili nešto drugo).

Sasvim normalno.
  • NORTE
    19.6k
    Index ima već 7 zasebnih članaka o Bennaceru i njih 6 su u top 10 po čitanosti danas.
    Najčitaniji članak uopće danas je također onaj o hr transferima gdje je glavna vijest Bennacer.
    Dakle 8 članaka ukupno o Bennaceru, od kojih je 7 u top 10 najčitanijih sportskih članaka danas.
    Preostala tri su Dončić, Modrić i M.Jordan.

Podsjećam, danas repka igra prvu kvalifikacijsku za SP.
    NORTE

Upravo su objavili još dva članka o Bennaceru.
    Tako da su sad na 9 zasebnih članaka u svega 14 sati od vijesti o ponoćnom transferu.
  • Dudu 9
    858

On ako bude i na 60% svojih mogućnosti i dalje će biti bar 20% bolji igrač od ostatka lige.
    S obzirom da pratim i Milan mogu reći da sam ga puno puta gledao na djelu prije posudbe.
    Možda više neće imati tu eksplozivnost i brzinu,ali igrački iq, pogotovo u defanzivnom smislu, odnosno čitanju igre i pozicioniranju, sposobnost izlaska iz presinga, tehnika, i pas igra ne bi trebali pasti previše.
    To su elementi igre u kojima je on najbolji.
    A koliko je dobar najbolje govori činjenica da Milan još nije pronšao igrača koji će ga zamjeniti.
  • Mr Anderson
    13.9k
    A koliko je dobar najbolje govori činjenica da Milan još nije pronšao igrača koji će ga zamjeniti.Dudu 9

Zašto bi ga onda pustili? Nema logike.
  • Laugreano
    4.7k
    Highlightsi iz Marseillea. Eksplozivnost i prvi korak je i dalje tu.
  • Fan
    1.4k
    Zašto bi ga onda pustili? Nema logike.Mr Anderson

Pustili su ga jer je dosta pao nakon ozljede i nije došao do razine na kojoj je prije bio, a oni nemaju vremena za čekanje pa se ga poslali na posudbu.
    U Marseilleu je, koliko vidim, imao solidne do odlične brojke, ali već je tu njihov odnos valjda bio i poljuljan i eto, otvorila se prilika, još veća s obzirom da nije htio u Rusiju ni SA, od kuda je i imao ponuda.
    Al kak je gore netko i napisao, čak i s tim padom vjerujem da je duplo bolji od bilo kojeg igrača iz naše lige i sa igračke strane se uopće ne bojim, jedino ozljeda...
  • Crni86
    15k
    ovo mediji nece stavit.

Cigani smrdljivi. Kad je neki k od tovara odmah se pise tko je najpregledevaniji igrac na tm
  • Dudu 9
    858

Nema dosta toga logičnog što ova uprava Milana radi.
    Uostalom zbog lošeg vođenja kluba je i Curva Sud trenutno u bojkotu.

Jedini veznjak koji je igrao donekle na Bennacerovoj razini od njegove ozljede je Reijnders prošle sezone i njega su odmah prodali u City.

Za Bennacera možda ne vjeruju da se može vratiti, ili ga ne žele čekati, ali u svakom slučaju njegov izostanak se osjeti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.