• Marcinko
    796
    Zamisli da je netko prije sezonu, dvije rekao da će Goda i Bosec biti na bočnim pozicijama a u sredini Bennacer, Ljubičić, Zajc. Ništa protiv Gode btw.
  • NORTE
    19.5k
    Ovo s Bosecom mirisi na menadzerske igre, lika otjerali iz Cluja i sad to plasira u javnost preko insidera da javnost kaze u komentarima da zeli Boseca u Dinamu pa da Bobanu to padne na pamet. Takva mi se barem čini ideja, slicno se radilo i za Jelenica i silu drugih HNL heroja.Paggini

Zamisli da te potjeraju iz kluba jer te uništilo krilo Hackena i onda te guraju u klub u kojem igra Bennacer.
  • vjeko1701
    18.4k
    Znam, zato sam to i napisao.
  • periklo
    88
    RPG maloprije zuji s nekim frendom po Ilici, ne izgleda ozlijeđen, a glupo mi ga bilo haltat i pitati kakva je situacija s njim :grin:
  • Jaro
    10.7k
    a ono, s potrganim koljenom se moze moze hodati sasvim normalno da nitko nis ne kuzi. Cak se moze i amaterski baviti sportom (ne nogometom/kosarkom)...
  • periklo
    88
    ma znam, samo sam negdje pročitao na forumu da je u Francuskoj po rehabilitacijama ili tako nešto…
  • Jaro
    10.7k
    ma ljudi izmisljaju i pisu za 5 sekundi hajpa. Poplava "insajdera" je upravo to...
  • rokikaciga
    5.4k
    Baš, za mene nitko nije znao da su mi izvađeni prednji križni nakon prve operacije koljena, nakon 2 tjedna sam već biciklirao i tehnicirao :grimace:
  • CastAway1986
    4k
    Jel bio neki intervju Bennacera jucer u Zg ili u Italiji , jer čitam sad neke balkanske stranice Milana gdje pojedini pišu da je u jučerašnjem intervju rekao da ne misli ostati u Zagrebu nego samo odraditi posudbu ..
  • mlkaskic
    281
    Po meni je to u redu. Ne želim da Dinamo plati 9 milijuna eura za Bennacera. Za taj novac možemo dovesti tri vrhunska igrača za naše standarde, i jasno je da se želi vratiti u jednu od top 5 liga.
  • Orc123
    13.1k
    Onda Dinamo ne bi uopce dobio mogucnost otkupa ugovora....gluposti....nikakvi intervju nije imao.
  • M94
    1.9k
    Ne želim da Dinamo plati 9 milijuna eura za Bennacera. Za taj novac možemo dovesti tri vrhunska igrača za naše standarde, i jasno je da se želi vratiti u jednu od top 5 liga.mlkaskic

ako se pokaže dobar, tj. u dobroj formi i opravda reputaciju ja bi rađe dao 10 milja za njega jednog nego 3-4 milje za 2-3 igrača za koja ne znaš ko su i kakvi će bit.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    pa da, ne treba nam ni Beljo, mogli smo uzeti jedno 6-7 dobrih HNL igrača
  • Jurki
    19.4k
    onda bolje da kupimo Belcara i super.. prisparali bumo jedno 7 milja eura.. a to kaj bu ovaj za kurac - nebitno.
    Ako postoji ikakva mogucnost da Bennacer ostane u Dinamu, ako bu on to htel i ako cemo imati mogucnosti se tolko financijski rastegnuti..
    Nemrem vjerovati da se gleda kaj se bu ušparalo... pa valjda je cilj nogometnog kluba biti bolji, imati jacu ekipu i da se postizu jos bolju rezultati.
    O parama nek misli teta u racunovodstvu i Manenica.

Daj Boze da bumo jednog dana samo gledali igrace do 10 milja eura i da bi nam takvi transferi bili pickin dim.
  • mlkaskic
    281
    Bennacer je završio u Dinamu na posudbi i to me jako veseli, ali ne vidim nikakvu šansu da će potpisati za 800 tisuća eura, ni za 1,5 milijuna eura godišnje. Ovaj posao je resultat sretni okolnosti, možemo biti jako sretni, ali ja mislim da Bennacer neće biti otkupljen.

Ne znam kakva ti je to usporedba, ali transfer Belje nema ništa slićno s ovim.

Nisam 100% protiv toga da se Bennacer otkupi, bilo bi super za našu ligu, ali jednostavno mislim da je to jako nerealno. Dinamo i Bennacer će po meni 2026. imati druge planove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.