• Dudu 9
    844

Da se nisu zajebavali protiv Varaždina, Istre, Gorice i Lokomotive bili bi prvaci.
    Nema LP veze s tim jer se već odavno ispalo iz nje, nego neprofesionalizam igrača.
  • Haza
    10.3k
    kaj di je sad? Sad je vise nedostizan, vrijedi 5mil po TM i odigrao fantasticnu sezonu u Belgijskoj ligi koja je btw. Jaca 10 puta nego nasa!Orc123

Ok, ako već suze ronimo za Titraueom, ili kako se piše, di su suze za Franjom Ivanovićem?
  • Haza
    10.3k
    Nek si ti nama upućen :up:FelceAzzurro

Isprike što ne pratim Titrauia, ti ga sva sreća pratiš, barem netko.
  • Orc123
    12.9k
    tko suze roni za njim? Ti si ga spomenuo, a ne mi, kolko ja znam, i podvukao si ga kao primjer nebitnog igraca iz divlje lige.....cisto da ti se skrene pažnja. Nitko nije spomenu Alzirsku ligu, ni jednu drugu, kao sto ih ti nazivas"divlju" ligu, nit se spomenuo Franjo Ivanovic....tako da ne vidim smisao daljnje diskusije o tome....
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Neki su rekli da je suludo davat 5 milja za Ivanovica. I sam sam mislio da je to pre vise. Ali realno sad smo dali slican ak ne i veci iznos za Belju. A od trojice Ivanovic, Beljo, Frigan mi se Ivanovic cini najpotentnijim. Sad je naravno pre kasno, ali mozda je stvarno bila greska ne uc u taj rizik.
  • Dino
    4.2k
    Covjek veli ono kaj zna i kaj prati, ne morate ga napadat zbog tog :monkey:
  • Zagi
    11.1k
    Bila HNL objektivno jaka ili ne (nije) , nama je dosta da po sezone izbaci 2-3-4 Valinčića, Lisice ,Ivanovića, Krivaka itd. i dobro.

Bila je tu mantra da nam za HNL ne treba sportski direktor. Itekako treba.
    Ne za završiti (to je mogla i Vlatka) ali za odlučiti tko može , a tko ne.

Možda da je Zvone bio tu , prepoznao bi Ivanovića. Možda ne. Sada je ionako nebitno.
    Ali baš da se forum trgao za Valinčićem dok doma imaš RPGa, baš i nije.
    Lisica je bio označen kao Špika v2.
    Možda se nebi bacili novci na Galešića.

Treba sada odlučiti između Krivaka i Jagušića. Obojica bi bila skupljanje pokemona.

Ako netko iskoči , tu smo. Ako ne, iskopati ćemo nekog Domingueza.
    Ja sam miran.
  • Haza
    10.3k
    Smjer u kojem idemo je idealan. Zvone se ne razbacuje lovom, iako to čudno zvuči obzirom smo potrošili na odštete najveću lovu do sada (manje nego piše na TM). Za Radeljića je ponudio 750 tisuća eura fiksno, s tom cifrom je krenuo za igrača Rijeke od 28 godina koji je u zadnjoj godini ugovora. Probao je dići cifru s bonusima, nije išlo, doveli smo McKenna-u. Kome će Miško sad prodati igrače nakon Shelbourne-a je pitanje.
    Nama je otegotna okolnost što HNL klubovi (izuzev Hajduka i Lokomotive) imaju love više nego ikada. Belupo hladno kaže (a pričao sam s rukovodstvom kluba) mi imamo love, možemo se kockati pa ići prodavati Jagušića na zimu. Nekad prije bi nas molili da uzmemo Jagušića.
    Za Franju Ivanovića prošlo ljeto ne bi dao 4 milje eura, isključivo jer on kao tip igrača nama u HNL na postavljenu obranu ne bi bio sreća. Ali mogli smo ga dovesti pretprošlu zimu, čak mislim da nam je tada bio nuđen, za značajno manju lovu.
    Kako god, mi za igrače u HNL-u možemo i trebamo ponuditi između 1-2 mil eura, sve ostalo mogu biti samo bonusi. Liga nam je jadna, ti igrači nemaju iskustvo jakih utakmica, i objektivno ti je rizik plaćati ih više. Galešića smo platili duplo više nego vrijedi, i šta je pokazao, ništa. Odnosno pokazao je da ne vrijedi više od 2 milijuna eura.
    E sad da završim misao, nama je rizik dovoditi za veću lovu igrače iz "divljih" liga, jer je rizik nemjerljivo veći za neuspjeh (belgijski klubovi imaju fiksne proračune, nisu toliko ovisni o prodajama kao mi, i njima nije problem kockati se s tim "divljim" igračima), i baš zato je smjer Bobana top. On je Vinlofa, koji je uz jaku školu prošao i godinu dana jake austrijske lige, platio 1.2 mil eura, i kad to uzmeš u obzir onda niti jedan mladi igrač HNL po logici zdrave pameti ne bi trebao vrijediti više (u pregovorima Dabac to ljudima navodi kao primjer, upravo cijenu Vinlofa).
    Dakle u HNL moramo prvenstveno na vrijeme prepoznati igrača, imati limit plaćanja, ako ne ide okrećemo se inozemstvu, ali školovanim i potentnim igračima i to je to.
    Zaključno, mi moramo loviti Krivaka, Matkovića, Jagušića sad, prije eksplozije cijene, ako mislimo da su oni ti, ako je procjena da nisu, neka se prodaju vani. Ne mora svaki mladi igrač HNL završiti u Dinamu.
    Uglavnom ne brinem, jer Boban ima upravo takav smjer (ne dopušta da ga Mišković i HNL klošari zajebavaju), i rekao bi da možemo mirno spavati, imamo Dinamo na koji ćemo uskoro biti ponosni.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Bila HNL objektivno jaka ili ne (nije) , nama je dosta da po sezone izbaci 2-3-4 Valinčića, Lisice ,Ivanovića, Krivaka itd. i dobro.Zagi

Mislim da ovdje leži zec. Hrvati su talentirani i liga će proizvesti svake sezone igrača dva tri za Dinamo, a najbolji će biti i za reprezentaciju i trebamo radit na njihovom dovođenju, nije to problem. Problem slabosti naše lige (jedan od, ima ih vise) je što stranci nisu kvalitetni, odnosno "Zire" dovede skuplje i bolje skautirane strane koji najbolje godine odigraju za taj klub. Zaključak: najbolji hrvatski mladi igrači moraju završit u Dinamu, nema bez toga
  • Droljo
    20.1k
    Ovako se bojim da bi mu cijena mogla znatno narasti, ako nastavi igrati kao do sadrioda
    Ne vjerujem da jagušiću može cijena rasti nešto puno. Dečko igra u slaven belupu jebiga. I ovo što smo nudili je puno. Nek ga prodaju za više. Vidimo lijepo kakva je naša liga u Europi. Šamaraju nas velikani a belupo nije uspio niti izboriti tu europu...
  • dzis
    1.1k
    I dalje sam kao i prije ozlijede All In na Matkovicu. Osijek ce tu sigurno traziti dobre pare i vjv ici prema inozemnom trzistu.
    Nadam se da bude mali pametan i inzistirati na Dinamu
  • Hrc-Vg
    924
    Kako mene taj mali na Bokšića podsjeća…Za njega bi stvarno riskirao.
  • dzis
    1.1k
    Pa po meni je to neka jaca verzija danasnjeg Ivanovica. Vjv i da je i zdrav danas,nebi to bila neka bajna statistika u Osijeku.

Ali kod nas bi decko eksplodirao.
  • keppi
    431
    Ja mislim da je bit da sam igrač insistira za dolazak u Dinamo kao npr Valinčić i Lisica. Tada ga je puno lakše dovesti, a i u startu znaš da će se taj igrač ginuti za nas.
    Ako je igrač već u startu pregovora na ili - ali, tada bolje bježati od njega.
  • Fatos Beqiraj
    20
    Ne mozemo ni mi sve pogodit igrace. Logicno da ce dogoditi zajeb za neke igrace. Al isto ne mozete uspoređivat 4 miliona za Ivanovica u tom trenutku sa jednom dobrom sezonom HNLa i ne znas kako ce se razvit i 4 miliona za Belju koji je poveza 2 sezone HNLa sa dobrim brojkama, igra malo Bundesligu i natrpa se u Austrijskoj i bio u krugu reprezentacije.
    Tolike novce po meni logicno je dat za Belju a ne za Ivanovica. Uz to sto nije stanje u klubu bas bajno bilo u vrijeme Ivanovica. I sta sad ne mozemo zaliti za njim dozivotno, za Titraouiem i slicnim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.